Loco Arena: feest langs de crossbaan

Loco Arena: feest langs de crossbaan

Een van de beste plekken langs de crossbaan! Middenin de Loco Arena houden onze kameraden van de Loco Loco Discoshow het feest aan de gang. Dat terwijl er door de deelnemers plankgas gecrosst wordt en de tribunes vol zitten met bezoekers die meezingen met de acts in de Arena of bloedfanatiek de deelnemers aanmoedigen.

Tussen de rondes door hoef je je dus geen moment te vervelen. De Loco Arena is de gezelligste heksenketel van Nederland! Ook dit jaar hebben we weer een hele set gangmakers voor het feestje in de Loco Arena.

GASTPRESENTATOREN:

Het knettergekke dansfeest van Loco Loco Discoshow, meezingen en lachen met Danny Panadero, terug in de tijd en funky feesten met Tony Terrific en feesten met het all girl VJ-collectief van VJ Poespas.

GAST-DJ’S:

De Rooie Jager neemt je in snoeihard tempo mee van metal naar schlager naar happy hardcore naar ultieme feesthits. It’s his party and he draais what he wants to! En werk je lekker in het zweet op 80’s en 90’s hits met Sweaty Disco.

Meer namen volgen! Heb jij nog suggesties voor gastpresentatoren en -DJ’s? Gezellige mensen die het feestje wel op gang krijgen langs de crossbaan? Laat het ons weten op Facebook of Twitter!

Terug naar overzicht