Meer dan motocross bij DMoM in Harfsen

Meer dan motocross bij DMoM in Harfsen

De tweede wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Harfsen vindt aankomende zondag (9 april) plaats! Naast het feit dat je hier veel Grand Prix toppers aan de start zult zien, kan het hele gezin zich hier vermaken.

Zo is er een kidsparadijs, een stormbaan voor de jeugd, de junior riding experience waarbij kinderen zelf een rondje kunnen rijden op een speciaal aangelegd parcours, een afgesloten kinderopvang en fijne live-muziek!

Harfsen is de tweede wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross. Na het succes van de eerste wedstrijd in Oss komen ook in Harfsen vele toprijders aan de start, waaronder drievoudig wereldkampioen Jeffrey Herlings, Max Anstie en Shaun Simpson in de MX1-klasse. Ook in de MX2-klasse zullen we veel sterke Grand Prix-rijders aan het werk gaan zien met o.a. het HSF Logistics Motorsport team met Brian Bogers, Calvin Vlaanderen en Davy Pootjes. Rockstar Husqvarna Factory Racing zal in Harfsen weer gaan strijden voor de podiumplaatsen met Thomas Kjer Olsen en de fanatieke Amerikaan Thomas Covington. Apeldoorner Freek van der Vlist is een rijder uit de streek die absoluut mee moet kunnen doen in de top tien in deze sterk bezette MX2-klasse.

Dit is slechts een kleine greep uit de deelnemers die naar Harfsen zal komen. Ook lokale rijders, zoals Rick Satink (Hengevelde), Ceriel Klein Kromhof (Daarlerveen) en Heiki Laing zullen extra gemotiveerd zijn om in Harfsen voor eigen publiek goed uit de verf te komen.

Terug naar overzicht