Dit moet je weten voor de crossinschrijving op 2 november

Dit moet je weten voor de crossinschrijving op 2 november

Crossers opgelet! Op 2 november kun je weer als een typcursus-getrainde cheetah over dat toetsenbord ratelen om je zo snel mogelijk in te schrijven voor je favoriete crossklasse op de Zwarte Cross 2020. De mogelijkheden zijn dit jaar:

Een ticket voor het rennerskwartier (en dus deelname aan een crossklasse) kost € 85,-. Voor de crossmaagden onder ons, dit is hoe het werkt op 2 november…

  1. Vóór 11:00u zit je klaar. Als je slim bent achter een computer of laptop met steady internetverbinding. Een telefoon of tablet kan ook, maar dan marginaliseer je je kansen omdat deze methode vaak wat trager is. Ter info: afgelopen jaar zaten de crossklassen al in 1 minuut en 27 seconden vol.
  2. Iets voor 11:00u plaatsen wij de link naar de ticketshop op onze website, facebookpagina en twitter. Na het klikken op de link kies je direct voor welke crossklasse je je wilt inschrijven. Voor alle klassen start de inschrijving tegelijkertijd om 11:00u.
  3. Dit jaar werken we met een wachtrij. Zo geven we iedereen een eerlijke kans. Iedereen die voor 11:00u op de shop-pagina is, krijgt een willekeurige plek in de wachtrij. Kom je na 11:00u binnen, dan sluit je achteraan. Het heeft dus ook geen zin om ’s ochtends om 06:00u al klaar te zitten.
  4. Kom je op de pagina van je gekozen crossklasse, dan vul je al je gegevens in, scroll je de algemene voorwaarden helemaal door (belangrijk!) en vink je ‘m aan voor akkoord.
  5. – Voor de Brommerklasse en Wegraceklasse geldt: zodra je bestelling inclusief betaling is afgerond, ontvang je de e-tickets en doe je mee. Je hebt na inschrijving een uur om je betaling te voldoen.
    – Een succesvolle inschrijving voor de overige vier klassen (Zwaargewicht, Special, Sprookjes en Cribs) betekent nog niet direct een deelname. Je zal eerst een geniaal idee moeten bedenken en deze moeten insturen. De ballotagecommissie kijkt er vervolgens naar en de teams met de beste plannen mogen deelnemen aan de cross (en ontvangen hun betaallink). Daarover krijg je, na je inschrijving, in een mail meer informatie.
    *Kom je niet door de ballotage en mag je dus niet deelnemen? Geen paniek, we houden campingkaarten voor jullie achter, zodat je alsnog naar de Zwarte Cross kunt. Je mag max. hetzelfde aantal campingkaarten kopen als het aantal personen dat je voor je team hebt ingeschreven.

Dus… Klaar voor de start!? AF!!!

Terug naar overzicht