Nieuws voor (United Colour) deelnemers

Nieuws voor (United Colour) deelnemers

Zoals de deelnemers al eerder via een mailing te horen hebben gekregen, is er veel ophef ontstaan over het gebruik en toepassing van vele soorten kleurenpoeder bij evenementen.
Dit nadat er meerdere incidenten zijn geweest variërend van gekleurd haar, tot luchtwegproblemen en zelfs stof-explosies met dodelijke afloop.
Zoals we de deelnemers toen ook al hebben medegedeeld, hebben wij in samenwerking met de brandweer en de gemeente Oost Gelre gezocht naar een leverancier die het poeder kan leveren dat aan alle eisen voldoet zodat deze cross-klasse ook daadwerkelijk verreden kan worden hoe wij het voor ogen hebben. Kleurrijk, maar met name veilig voor jullie als deelnemers, onze medewerkers en onze bezoekers.
Doe je mee aan de United Colour Race, of lijkt het je in een andere klasse leuk om iets met kleurenpoeder te doen? Bestel het juiste poeder dan hier: www.holicolorpowders.com / info@holicolorpowders.com. Poeder van deze leverancier is het enige dat wordt toegestaan!

Zij gaan er dan voor zorgen dat jullie het bestelde aantal kilo’s op het rennerskwartier af kunnen halen.
Ook kunnen zij jullie adviseren over de kleuren, het gebruik ervan en de type verpakkingen.

Neem geen eigen, ander poeder, of reeds besteld poeder mee naar Lichtenvoorde! Dit wordt in beslag genomen omdat we anders niet kunnen garanderen naar de overheden dat we het juiste poeder gebruiken. Hierop worden geen uitzonderingen gemaakt! Ook willen we jullie erop attenderen dat het niet toegestaan is om rechtstreeks te mikken op andere deelnemers en/of publiek. Het effect is het mooiste als omhoog geschoten wordt.

We hopen dat jullie er weer wat moois van maken, wensen jullie nog veel succes en plezier bij de bouw van jullie voertuigen en zien jullie graag aan de start.

Terug naar overzicht