Nog meer toppers naar de DMoM in Oss

Nog meer toppers naar de DMoM in Oss

Het deelnemersveld voor de eerste wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Oss op 26 maart wordt sterker en sterker. Naast Jeffrey Herlings en het complete Wilvo Yamaha team met Shaun Simpson en Arnaud Tonus, heeft nu ook het volledige Rockstar Energy Husqvarna Factory MX1 team met Gautier Paulin, Max Nagl en Max Anstie zich aangemeld voor de wedstrijd.

Herlings komst naar de finale tijdens de Zwarte Cross is zo goed als zeker. Met de bevestiging van steeds meer klasse namen voor de eerste competitiewedstrijd in Oss kan het niet anders of het wordt een gruwelijk spektakel straks in Lichtenvoorde.

Het is nog negen dagen tot het starthek voor de eerste keer zal vallen in de Dutch Masters of Motocross in Oss. Met een deelnemersveld zoals deze kan het niet anders dan dat dit een mooie start van het kampioenschap gaat worden. Voor meer informatie over de Dutch Masters check je www.dutchmastersofmotocross.com en voor meer informatie over de eerste competitiewedstrijd in Oss kijk je op www.motorcluboss.nl

Terug naar overzicht