Startnummers crossdeelnemers 8 januari online

Startnummers crossdeelnemers 8 januari online

Heb jij je ingeschreven voor de crossklassen? Check dan deze gruwelijk belangrijke info over ballotage, startnummers en betaallinkjes enzo.

Ik heb me ingeschreven voor een crossklasse met ballotage
Dan is de tijd van drieten in de bokse van spanning voorbij. Vóór 1 januari krijg je een mail met daarin het verlossende antwoord of jouw ontwerp is goedgekeurd of niet.

  • Goedgekeurd?
    Gefeliciteerd! Je krijgt in de week van 7 januari je betaallink binnen en op 8 januari kun je jezelf terugvinden met je startnummer in de deelnemerslijst op deze website. Je hebt nog tot 1 juni om (bij)rijders-informatie door te geven in de portal, dus zorg ervoor dat je voor die tijd je pruttel voor mekaar hebt met ’t team!
  • Afgekeurd?
    Mooi kloten. Is je kans op een mooi weekend Zwarte Cross dan helemaal verkeken? Zeker niet! We hebben campingkaarten voor je team achtergehouden. Mail uiterlijk 30 januari naar tickets@feestfabriek.nl om deze te claimen en je ontvangt een betaallink in je mail. LET OP: je kunt max. hetzelfde aantal campingkaarten bestellen als het aantal leden dat je hebt opgegeven voor je team.

Ik heb me ingeschreven voor een crossklasse zonder ballotage
Dan hebben ze jou de afgelopen tijd de pis niet lauw gemaakt, hè!? Op 8 januari kun je op deze website de deelnemerslijsten bekijken en jezelf met je startnummer daarin terugvinden. Je hebt tot 1 juni om (bij)rijders-informatie door te geven in de portal, dus zorg ervoor dat je op tijd bent!

Terug naar overzicht