Zwarte Cross 2019 presenteert 6 crossfinales

Zwarte Cross 2019 presenteert 6 crossfinales

Quad Masters nieuw op de Zwarte Cross 2019! Dutch Masters of Motocross en zijspancross keren terug op het zand van de Schans. De 85cc, 125cc, 250cc en 500cc finales van de Dutch Masters of Motocross komen opnieuw naar Lichtenvoorde.

Achter de schermen is er keihard gewerkt en nu mag het naar buiten: de komende editie van de Zwarte Cross zal zes bloedstollende finales huisvesten waarin de absolute top uit drie disciplines zal aantreden om te strijden om een plek op het ereschavot. Het programma is als volgt

19 juli – Finale Dutch Masters of Motocross 85cc en 125cc
20 juli – Finale Open Nederlands Kampioenschap Sidecar en Quad Masters
21 juli – Finale Dutch Masters of Motocross 250cc en 500cc

We zijn er trots op dat we jou dit vandaag, één dag voor de start van de wereldwijde voorverkoop, kunnen melden. Je weet nu op welke dag welk spektakel je op de crossbaan te wachten staat. Morgen om 11:00 uur doen we de kassa open dus sla je slag.

Vorig jaar beleefden we een geweldig crossweekend met de absolute top aan het starthek. Herlings toonde zijn bovenmenselijke klasse, Jago Geerts won in de 250cc klasse en we maakten kennis met zijspancross met een ontketende Daniel ‘De Kannibaal’ Willemsen. Op naar een nieuwe editie vol vuurwerk!

Terug naar overzicht