Zwarte Crossers, ontmoet je crosshelden in levende lijve!

Zwarte Crossers, ontmoet je crosshelden in levende lijve!

Op de foto met Jeffrey ‘The Bullet’ Herlings, een handtekening van Glenn Coldenhoff of een boks van Malcolm Stewart? Het kan op de Zwarte Cross. Zorg dat je op zaterdag om 11.00 uur klaar staat bij Ground Hero – dat is het MX-stuntvak op de Zwarte Cross – voor een meet & greet met deze en nóg 7 toppers.

Dat bijna de hele wereldtop op de baan aanwezig is, is natuurlijk super. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat je deze helden graag in het echt zou willen zien en een handtekening of een selfie zou willen scoren. Dit kan op de Zwarte Cross! Zorg dat je deze kans niet mist en er op tijd bij bent want de rijders hebben maar beperkt de tijd om je van een krabbel te voorzien.

Oog in oog met de 500cc-wereldtop
Aan de handtekeningensessie doen vier absolute wereldtoppers mee uit de MXGP, die in felle strijd verwikkeld zijn om de Dutch Masters of Motocross 2018-titel in de 500cc-klasse: Jeffrey Herlings (NL, tevens 1e in het MXGP-klassement), Romain Febvre (F, 4e), Glenn Coldenhoff (NL, 7e) en Max Anstie (GB, 12e). Wildcardrijder Malcolm Stewart (VS, Supercross 250cc Champion 2017) sluit ook bij de handtekeningensessie. We verheugen ons enorm op zijn komst naar de Zwarte Cross, met zijn uitbundige karakter, zijn brutale rijstijl en zijn dikke bos dreadlocks.

Een krabbel van een 250cc
Ook de top van de 250cc-klasse staat voor je klaar met stift en poster: Calvin Vlaanderen (Zuid-Afrika, 5e), de MX2-winnaar van de laatste GP in Indonesië, Jago Geerts (B, 7e), Thomas Covington (USA, 6e), Davy Pootjes (NL, 10e) en Justin Starling (VS). De deelname van Covington aan de meet & greet is voor de fans extra speciaal: de strijdlustige Amerikaan stapt in 2019 over naar het AMA-kampioenschap in de USA, dus de Zwarte Cross 2018 is onderdeel van zijn Europese ‘afscheidstoernee’. Justin Starling is een motocross-avonturier in hart en nieren; in 2017 reed hij nog de Motocross of Nations op een 450cc-machine namens team Puerto Rico.

Terug naar overzicht