Fanclub Harder!

De Zwarte Cross heeft sinds 2008 een eigen fanclub, met inmiddels 7000 leden. Leden van de fanclub ontvangen drie keer per jaar (in de lente, herfst en winter) het glossy Zwarte Cross-magazine ‘Harder!’. Leden krijgen ook exclusief toegang tot het ‘Harder!’-café op de Zwarte Cross en daarnaast krijgen zij een week voorrang op de voorverkoop van de Zwarte Cross-kaarten.

En nu denk je: gossiemikkie wat een flinke bak met voordelen. Dat zal wat kosten! Nou, nee. Het lidmaatschap van de fanclub kost slechts € 15,00 per jaar. Daarvoor krijg je drie magazines, voorrang op de kaartverkoop én exclusieve toegang tot het Harder!-café op de Zwarte Cross.

magazine

Het Zwarte Cross Magazine ‘Harder!’ bevat verhalen en foto’s over de Zwarte Cross in de breedste zin van het woord. De Jovinks schrijven het blad en houden als bekwame journalisten diepte-interviews met allerlei interessante figuren, waaronder ook veel BN-ers. In het magazine staat ook veel informatie over de Zwarte Cross, bijvoorbeeld wanneer de inschrijving en voorverkoop beginnen, welke bands er optreden, etc. Maar uiteraard lees je in het blad ook vele weetjes over festivaldirectrice Tante Rikie!

lid worden

Word hier lid van Fanclub!

Heb je vragen, tips, suggesties of klachten omtrent het Zwarte Cross Fanclubmagazine ‘Harder!’? Of heb je vragen over je fanclublidmaatschap, wil je je lidmaatschap opzeggen of heb je een adreswijziging? Mail dan naar: harder@zwartecross.nl