Fanclub Harder!

De Zwarte Cross heeft sinds 2008 een eigen fanclub met inmiddels bijna 10.000 Leden. Zij ontvangen drie keer per jaar het 52 pagina’s tellende glossy magazine ‘Harder!’ thuis: de voorjaarseditie, direct na de Zwarte Cross de festivalfoto-editie en de wintereditie. Fanclubleden zijn 100% verzekerd van tickets voor de Zwarte Cross, omdat zij een week voorrang krijgen op de wereldwijde voorverkoop.

En nu denk je: gossiemikkie wat een flinke bak met voordelen. Dat zal wat kosten! Nou, nee. Het lidmaatschap van de fanclub kost slechts € 15,00 per jaar.

Magazine

Het Zwarte Cross Magazine ‘Harder!’ bevat verhalen en foto’s over de Zwarte Cross in de breedste zin van het woord. De werknemers van de Feestfabriek, de organisatie van de Zwarte Cross, schrijven het blad en houden als bekwame journalisten diepte-interviews met allerlei interessante figuren zoals BN-ers, topsporters, stuntmannen, theatermakers en muzikanten. Maar je leest ook: praktische info over de Zwarte Cross (kaartverkoop, inschrijvingen voor de cross, de line-up en ander festivalnieuws), ons drankje Nozem Oil, horoscopen, antwoorden van Tante Rikie op lezersvragen, de Zwarte Cross Talententuin, onze Stichting Pak An, soms zijn artikelen absurd, vaak zitten ze vol humor en uiteraard lees je over het leven van festivaldirectrice Tante Rikie!

Lid worden

Via deze link kun je je inschrijven voor de Harder!-fanclub/

Heb je vragen, tips, suggesties of klachten omtrent het Zwarte Cross Fanclubmagazine ‘Harder!’? Of heb je vragen over je fanclublidmaatschap, wil je je lidmaatschap opzeggen of heb je een adreswijziging? Mail dan naar: harder@zwartecross.nl.