0
Zoeken Winkelmand 0

De Koninklijke Tante Rikie Lintjesregen

Wie nomineer jij voor een lintje?

Een vorst is niets zonder haar onderdanen. De koningin der Zwarte Crossers had nog één grote wens voor haar jubeljaar: een Lintjesregen voor haar liefjes! Zoals het een echte leider van het volk betaamt, roept Tante Rikie jullie hulp in. Nomineren? Jij kunt het! Draag voor 20 juni een mede-Zwarte Crosser aan. Op basis van jouw motivatie (max 100 woorden) en aanvullend veldonderzoek maakt Tante Rikie de keuze welke personen zij zal onderscheiden. Lef, heldenmoed, eigenwijsheid, creativiteit, humor, trouw of nalatigheid worden eindelijk erkend en Rikie zal deze mensen van vleesch en bloed ook echt koninklijk decoreren.

Op de Zwarte Cross 2022 zal koningin Tante Rikie de verkozen helden ontvangen en live op het podium de Koninklijke Tante Rikie Lintjes opspelden. Zij ontvangen tevens eeuwige roem en toegang tot de Zwarte Cross 2022.

Alsof het allemaal nog niet genoeg is verloten we misschien onder de inzendingen 10.000m2 antiworteldoek (in kleuren roze, okergeel en metallic), een Kibani-kantenmaaier en een echt collectorsitem: het prototype (met authentieke lasnaad) van de Zwarte Rosser (unisex).

Categorieën

De Gouden Ulk

De hoogste onderscheiding binnen de Kanselarij der Zwarte Crossers. Voor onbaatzuchtig heldenmoed.

De Zilveren Droadnaegel

Een onderscheiding voor diegene die de facto dwaalt van de kudde en zijn eigen koers vaart. De Grote Denker die eigenwijs en creatief is en immuun voor groepsdruk en alle andere soorten beïnvloeding.

De Steekpenning voor Nalatigheid

In onze inclusieve samenleving hoort een prijs en podium voor iedereen. Welke lafbek wil jij in het zonnetje zetten?

Eremedaille voor Naastenliefde

We moeten het met elkaar rooien op deze aardkloot. Onbaatzuchtige naastenliefde kan het verschil maken in iemands leven en bovendien de sociale cohesie fors versterken. Wie staat er altijd voor een ander klaar? Wie geeft de beste feestjes? Wie geeft de meeste rondjes? Deze persoon verdient erkenning!

Medaille voor Trouw en Langdurige Dienst

Welke eenkennige collega behoort inmiddels bij het meubilair en is met geen stok weg te krijgen uit jouw organisatie?

De Blikken Pechvogel

‘Wie niet waagt, wie niet wint’ zeggen ze altijd. Deze onderscheiding is voor de waaghalzen die nooit winnen, maar ook nooit opgeven.

Nomineer nu!

Via onderstaand formulier kun je nu iemand nomineren voor één van de categorieën. Denk je meer mensen te kennen die recht hebben op zo’n lintje? Vul het formulier dan gewoon vaker in.