OV

Als je op de Zwarte Cross bent, dan wil je daar natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Maar je wilt ook een biertje, wijntje of Nozempje drinken met al je vrienden, familie, kennissen en vage contacten die je opdoet op de Zwarte Cross. Ook logisch! Nou, dan laat je de auto fijn onder je carportje staan en ga je toch lekker met het openbaar vervoer? Daar begint het feestje al! Hieronder vind je de informatie over de pendelbussen en treinen.

Vervoersacties

Ook voor de Zwarte Cross 2018 zal het oude vertrouwde Zwarte Cross Retourtje er weer zijn! Met deze ultieme combi-deal krijg je 20% korting op je gehele reis, geldig voor alle Arriva- en NS-treinen en je pendelbusticket! Zodra deze ticketservice beschikbaar is, laten we het je direct weten.

Pendelbussen

TripTicket regelt natuurlijk weer jouw busvervoer tussen onze heilige weilanden en het treinstation Lichtenvoorde-Groenlo. Deze tickets kosten € 4 als je ze nu online bestelt, € 5 als je ze ter plekke op het station koopt. Uiteraard laten we je ruimschoots voor de Zwarte Cross weer weten vanaf welke haltes deze bussen vertrekken, hoe laat ze gaan en welke bus je moet hebben als je nog die allerlaatste trein wilt halen.