Openbaar Vervoer

Als je op de Zwarte Cross bent, dan wil je daar natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Maar je wilt ook een biertje, wijntje of Nozempje drinken met al je vrienden, familie, kennissen en vage contacten die je opdoet op de Zwarte Cross. Ook logisch! Nou, dan laat je de auto fijn onder je carportje staan en ga je toch lekker met het openbaar vervoer? Daar begint het feestje al! Hieronder vind je de informatie over de pendelbussen en treinen.

Vervoersacties

Ook voor de Zwarte Cross 2019 is het oude vertrouwde Zwarte Cross Retourtje er weer! Met deze ultieme combi-deal krijg je 20% korting op jouw reis, geldig voor alle Arriva- en NS-treinen en je pendelbusticket van TripTicket! Voor zowel campingbezoekers als dagbezoekers is dit de ultieme OV-deal: je bepaalt zelf op welke dag je aankomt en wanneer je wilt vertrekken. Kinderen t/m 11 jaar oud reizen extra voordelig met de Zwarte Cross Railrunner-retour (incl. pendelbusticket).

Pendelbussen

TripTicket regelt natuurlijk weer jouw busvervoer tussen onze heilige weilanden (hoofdingang en campingterrein) en het treinstation Lichtenvoorde-Groenlo. Deze tickets zitten al bij de Zwarte Cross Retour in. Koop je geen Zwarte Cross Retour-ticket? Dan kun je je pendelbusticket alsnog online bestellen voor € 4,-. Deze tickets kosten € 5,- als je ze ter plekke op het station koopt.

Meer informatie over (laatste) trein- en pendelbustijden, vind je spoedig op deze pagina.