Ticketinformatie

Bij de Zwarte Cross kun je diverse kaartsoorten bemachtigen. Lees op deze pagina alles wat je moet weten over de tickets en wat je daarmee wel en niet kunt.

Welke kaartsoorten zijn er nog voor #ZC17?

 • Dagkaarten voor vrijdag
 • Jeugdkaarten t/m 15 jaar voor vrijdag (kinderen onder 1.40m mogen gratis naar binnen).

Koop via deze link je vrijdagkaarten!
*Alle andere kaartsoorten zijn uitverkocht!

*Indien je een factuur wilt van de bestelling, is dit alléén mogelijk wanneer je dit vóór aankoop van de (minimaal 10) kaarten aangeeft via info@feestfabriek.nl. Je hoeft dan geen bestelling te plaatsen via het online verkoopkanaal.

Acties:

Zwarte Cross Retour
Wil je met het openbaar vervoer naar de Zwarte Cross, maar heb je nog geen treinkaartje? Koop dan een Zwarte Cross Retourtje! Met deze ultieme combi-deal krijg je 20% korting op je gehele reis, geldig voor alle Arriva- en NS-treinen en je pendelbusticket!

Ben je CJP-lid of wil je dat graag worden?
Profiteer dan van één van deze deals:

 • CJP-leden: koop 2 vrijdagkaarten voor €50,00 (ipv €60,00). Klik hier.
 • Niet-CJP-leden: koop je CJP-pas voor €10,00 (ipv €17,50) en 2 vrijdagkaarten voor €50,00 (ipv €60,00). Zo profiteer je in totaal van €17,50 korting! Klik hier.

ForFarmers
Heb jij een uitnodiging gehad van ForFarmers, met daarin jouw unieke code? Dan kun je via deze link en met jouw code twee ForFarmers VIP-tickets bestellen. Zorg dat je er op tijd bij bent, want er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Let op: deze kaarten zijn persoonsgebonden, er kan om een legitimatiebewijs gevraagd worden.

Heb je al een campingkaart? Kijk dan eens naar de Kartent en Festipi!

Heb je altijd al willen slapen in een regenbestendige, recyclebare, kartonnen doos? Dan is dit je kans! Bestel je Kartent, eventueel zelfs met luchtbed en slaapzak. Alles staat voor je klaar als je aankomt op de camping. Koop hier je Kartent!

Is zo’n kartonnen doos niet echt iets voor jou? Houd je van wat meer luxe, maar was je te laat voor Grasnapolsky? Dan is de Festipi iets voor jou! Op de vloer van deze tipi’s ligt een fijn koeienhuidje met daar bovenop een paar dikke slaapmatten en zachte kussens. Je hoeft alleen je slaapzak mee te nemen! Boek hier je Festipi!

*LET OP: Een Kartent- of Festipi-boeking is GEEN campingkaart! Hier moet je al over beschikken!

Alle kaartsoorten

Wat zijn dagkaarten?
Dagkaarten bieden toegang tot het festival- en crossterrein voor de betreffende dag.

 • Een Dagkaart kost met Grote Denkerskorting € 20,- . Wanneer van bovenstaande kaartsoort 10.000 stuks zijn verkocht of we zijn 1 januari 2017 voorbij, dan geldt de vaste prijs € 30,-. Zolang de voorraad strekt dus!
 • Met een dagkaart heb je geen toegang tot de camping en het Walhalla. Hiervoor is een campingkaart nodig, die tevens toegang tot het festivalterrein geeft op alle dagen.
 • Kinderen onder de 1.40m hebben gratis toegang tot het festivalterrein en hebben dus geen dagkaart nodig.
 • Voor jeugd t/m 15 jaar zijn er speciale jeugdkaarten voor slechts € 10,- (kinderen boven de 1.40m tot 15 jaar; legitimatie meenemen).
 • Wil je drie dagen komen feesten maar niet op de camping blijven slapen? Dan is er de 3-dagenkaart. Met deze kaart heb je vrijdag, zaterdag en zondag toegang tot het festivalterrein. Een 3-dagenkaart kost met Grote Denkerskorting € 55,-. Hiervan heeft Tante Rikie er maximaal 10.000 achter gelegd.

Wat is een caravankaart?
Met een Caravankaart is het toegestaan om op de camping van de Zwarte Cross een caravan/camper/vouwwagen mee te brengen.

 • Caravankaarten op zich geven géén toegang tot het festivalterrein. Naast de caravankaart heeft een ieder die erin overnacht een campingkaart nodig!
 • Caravankaarten bieden géén toegang tot het rennerskwartier.
 • Een caravankaart kost € 50,- + € 300,- borg. De borg ontvang je binnen enkele weken na het festival weer terug op je rekening, mits je de caravan netjes meeneemt.
 • De caravancamping biedt plaats aan maximaal 600 caravans. Zolang de voorraad strekt dus.

Wat is een campingkaart?
Campingkaarten geven toegang tot zowel het campingterrein, het Walhalla als het festival- en crossterrrein. Je hoeft dus geen aparte dagkaarten aan te schaffen!

 • De eerste 10.000 campingkaarten kosten € 75,- + € 5,- toeristenbelasting. Daarna geldt de vaste prijs van € 125,- + € 5,- toeristenbelasting.
 • De minimumleeftijd op de camping is 16 jaar. Dus jeugd jonger dan 16 jaar onder begeleiding van een ouder zijn ook niet toegestaan.
 • Campingkaarten bieden geen toegang tot het rennerskwartier.
 • Eén campingkaart is geldig voor één persoon.
 • Woon je in de buurt en slaap je thuis, maar wil je toch tot in de vroege uurtjes feesten in ‘Het Walhalla’? Koop dan een campingkaartje in plaats van een 3-dagenkaart.

Wat is Grasnapolsky?
Grasnapolsky is het luxe kampeerhotel op de Zwarte Cross waar je tent ingericht en wel klaar staat!

 • Een ticket voor Grasnapolsky kost € 275,- + € 50,- borg + € 5,- toeristenbelasting. In totaal reken je dus € 330,- euro per persoon af.
 • Er zijn tweepersoonstenten en vierpersoonstenten.
 • De borg ontvang je binnen enkele weken na het festival terug op je rekening, mits je de tent netjes achterlaat.

Klik hier voor meer informatie over Grasnapolsky.