De Dansvloer verhuist en is op donderdag open voor campinggasten

De Dansvloer verhuist en is op donderdag open voor campinggasten

Vorig jaar stonden jullie nog de onderkinnen, heupjes en wormvormige aanhangsels los te schudden op de Engelse Schans. Dat was de allereerste keer dat jullie konden ‘dansen op het slagveld’! Maar dit jaar heeft Rikie ’t toch weer ff wat anders bedacht. Dat mens zit ook nooit stil hè, een oneindige brei aan chaotische activiteiten die continu door dat grijze massaatje schieten. Dus, what is new?

  • De Dansvloer verhuist. Dat had je al begrepen. We kunnen wel zeggen dat ‘ie naast The Noaberhood komt te staan, maar dat zegt je natuurlijk geen donder want The Noaberhood is ook spiksplinternieuw. Dus hierbij een begrijpelijke omschrijving: loop de Megatent voorbij, richting Hoofdpodium, en sla na de Megatent rechtsaf. Tadaaaa: Noaberhood en Dansvloer!
  • Het podium is compleet gepimpt. We zeggen niet hoe ’t eruit ziet, maar het wordt súúúpercool. Inclusief vette lasershows. Gewoon even komen kijken, dus.
  • Ook voor campinggasten is de Dansvloer weer geopend op donderdag! Je kunt alvast het blokkenschema van donderdag checken om te zien wie jou gaan laten twerken als een kangoeroe met parkinson.

Dus kom weer lekker stampen met Rikie, we zien je daar!

Terug naar overzicht