De generale repetitie van de Jovinks

De generale repetitie van de Jovinks

AAN REPETEREN HEBBEN DE JOVINKS ALTIJD EEN BROERTJE DOOD GEHAD, MAAR AANGEZIEN HET ALLERLAATSTE OPTREDEN VOOR DE DEUR STAAT, LEEK HET ZE NIET ONVERSTANDIG OM DE SET TOCH NOG EENS GOED DOOR TE NEMEN. HET IDEE VAN EEN LAATSTE REPETITIE IS NA 25 JAAR TOCH BEST EEN BIJZONDER MOMENT, DAAROM HEBBEN ZE BESLOTEN OM VAN DEZE LAATSTE REPETITIE EEN WAAR FEEST TE MAKEN! KEIHARD KNAPPEN, JAMMEN, SPREKKEN EN ZOEPEN. DAARBIJ WORDT EEN SELECT AANTAL ECHTE LIEFHEBBERS UITGENODIGD. MEER HEB JE NIET NODIG VOOR EEN KLASSE FEEST, TOCH?

DIEHARD FANS VAN HET EERSTE UUR

De fans van het eerste uur, oftewel de mensen die nog ingeschreven stonden voor de Jovink-nieuwsbrief, kregen de allereerste kans op tickets voor deze generale repetitie. Alle archiefkasten van Maneger Nijman zijn omver gehaald voor de inloggegevens van de Jovink-nieuwsbrief. Het aantal email-adressen dat pre-historisch bleek te zijn was onvoorstelbaar, maar toch zijn er nog een flink aantal nieuwsbriefjes aangekomen. De diehards die erop gereageerd hebben, doen mee in de loting voor in totaal tien tickets!

HOE KUN JIJ ER NOG BIJ ZIJN?

Jullie zullen begrijpen dat de ruimte voor een repetitie niet zo groot is dat iedereen verwelkomd kan worden. Vandaar dat we ook werken met entreetickets. De diehard fans die ingeschreven stonden voor de nieuwsbrief, maakten kans op de eerste tien tickets. Maar als je goed oplet, zul je zien dat er op diverse andere plekken ook tickets worden verloot. Houd onze social media, (media)partners, Jovink-bandleden en alles eromheen waar jij maar aan kunt denken, dus goed in de gaten! De echte fan komt dan ongetwijfeld één van de acties tegen.

Het opsturen van kratten bier, naaktfoto’s of geld wordt gewaardeerd, maar maakt verder geen verschil met de lotingen. Prijswinnaars ontvangen informatie over de datum, tijdstip en locatie. LET OP: zonder ticket kom je dus NIET binnen.

Terug naar overzicht