Dit is waarom jij een vrijdagkaart hebt of moet hebben!

Dit is waarom jij een vrijdagkaart hebt of moet hebben!

Omdat wij kunnen multi-tasken als een jonglerende koningspinguïn met een multiple personality disorder, hebben we tussen het opbouwen van de Zwarte Cross door nog even een mooie vrijdag-poster in elkaar gezet! Want de Zwarte Cross Vrijdag wordt een magistraal feest.

Geniet van 32 podia met een muziekaanbod dat schiet van rock ’n roll naar gospel naar reggae naar (happy) hardcore naar wereldmuziek naar metal naar tirolermuziek en weer terug naar rock ’n roll. En mocht je muziek even zat zijn, dan kun je altijd nog naar de Theaterweide voor een toffe act, cabaret, lekker sprekken of een college in de universitent. Of ga zwemmen in Playa Gasolina, waar je ook de ‘Do Your Own Stunt’ tokkelbaan vindt. Laat je het zand om de oren crossen op de crossbaan. Ga relaxen in de Oase. Check de stunts op Ground Hero. Of ga een lekker hapje eten op de Fijnproeversweide, het foodtruckfestival in ons festival. Weet je wat? Kiek moar gewoon. Zat te doen.

Vrijdagkaarten

We verwachten op vrijdag 14 juli aan de dagkassa nog kaarten voor de vrijdag te kunnen verkopen. Kom wel op tijd, want we vermoeden – net als vorig jaar – in de loop van de dag uit te verkopen. Wil je 100% zeker weten dat je erbij bent, koop dan alvast je kaarten online.

Terug naar overzicht