De line-up van Gaycafé de Kast is compleet!

De line-up van Gaycafé de Kast is compleet!

HET BERICHT MET DE NIEUWE NAMEN VOOR DEZE WEEK WIJDEN WE AAN DE LINE-UP VAN GAYCAFÉ DE KAST. DAAR KOMEN OP DE ZWARTE CROSS ALLE KLEUREN VAN DE REGENBOOG BIJ ELKAAR ALS EEN ZAK GEKLEURDE CONFETTI.

Gay/bi/trans/hetero; het maakt hier allemaal niet uit, als je maar danst! De heren van Sweaty Disco combineren feesten met een goede work-out, Mary Miracle, Snorrella en vele andere drag queens geven hier de vetste performances weg en de collectieven van Tutti, Cruise Control, Flikker en The G-Team maken er een grote knalfuif van! Van Abba tot Peaches, van Homo 100 tot lekkere Italo disco sets, de doorgewinterde en instappende clubnicht haalt in Gaycafé de Kast zijn regenboogkleurig hart op! Want: vaak bu-j te bang!

DE HELE LINE-UP VAN GAYCAFÉ DE KAST

Sweaty Disco is een DJ-duo wat de grootste 80’s en 90’s hits brengt met fitness, spandex en zweet. Met genoeg video om iedereen terug in de tijd te sturen. / Cruise Control is al sinds 2002 hét alternatieve queerfeest van Utrecht tot Berlijn en landt in 2017 bij ons op de Zwarte Cross. Yeah baby! / Non-stop italo-disco-electro van Tutti / Flikker: voor uit de kast! / Love them. Hate them. Dance with them! The G-Team maakte furore in het Amsterdamse nachtleven en komt natuuurlijk ook effe buurten bij ons. / Mason: Speaker of true Animal Language / Surf Dancer brengt een lekker glad potje Hi-NRG, Italo, Boogie,  Synthpop / Disco Dictator Auxilliairy Da Masterfader is smooth, een ‘operator of vintage synthesizers and drummachines. Lekker kerel! / Warm, zweterig, fout en stiekem best lekker. Eigenlijk klinken ze net als de artiestennaam, de Rimini Rimmers, goed voor Italo, New Wave, EBM, Space Disco, Electro, High Energy, New Beat / Volbloed babe Iris Rijskamp komt draaien / Kogelhard feesten met de dragtastic Mary Miracle/ Zim K’Tomo & Sanka draaien de hits die je spontaan je geaardheid laten herzien. / Two Brothers from another mother bewijzen: gay zijn is belangrijker dan meedoen / De Roze Jager is het alter ego van de anti DJ De Rooie Jager / En last but not least, onze huisbabe, Rock ’n Roll Madonna, bestie van Rikie en allround partyaanjager Wannabeastar.

Terug naar overzicht