Ku’j ’t zelfs soms better? De Undercovertent bestaat 10 jaar

Ku’j ’t zelfs soms better? De Undercovertent bestaat 10 jaar

Let je even niet op, heb je even niet mee geteld, was je even niet bij de les, was je even ergens anders mee bezig, kom je er achter dat de Undercoversessies al tien jaar te bewonderen zijn op de Zwarte Cross! Niet normaal toch?!

Dat moet worden gevierd. Gaan we doen. Feestje bouwen en hoe!! Maar liefst 25 Undercoversessies in 4 dagen tijd! Dit jaar op donderdag ook in het Rock ‘n’ Roll Circus. Iedere act bestaat uit gelegenheidsbezettingen van muzikanten van diverse bekende Nederlandse bands met topmuzikanten van o.a. The Gathering, Typhoon, Moke, De Staat, Van Dik Hout, 16Down, Donnerwetter, Bertolf, New Cool Collective, Dog Called Phenix, Krystl, & Jovink. Sluit je ogen en ervaar het concert alsof het “The real deal ”is. Of zoals Rikie het zegt: “Ku’j het zelf soms better?” nou, na het zien van de sessies lijkt het haast wel of de muzikanten hier volop “JA” op hebben geantwoord!

Nu we toch bezig zijn grijpen we dit moment met beide handen aan om onze kompaan Fonz in het zonnetje te zetten. Hij is de spin in het Undercovertentweb. Fonz is bovendien de uitbater van het geweldige café De Hip in Deventer. Van alle sessies die hij host in zijn beatkelder onder het café selecteert hij voor ons de beste. Die mogen komen knappen op de Zwarte Cross. Proost Fonz!

Ook dit jaar worden op de Zwarte Cross De Groten Der Aarde vertolkt door een verzameling geweldige muzikanten in de Undercovertent van de Zwarte Cross. Een plek die talloze muziekfans op de Zwarte Cross al in hun hart sloten. Kom je dit jaar weer/voor het eerst kijken? Mooi man! Klik door naar de artiestenpagina’s van de Undercoversessies om te ontdekken welke muzikanten je in actie gaat zien.

AC/DC / Rage Against The Machine / Iggy Pop & the Stooges / Iron Maiden / The Prodigy / Red Hot Chili Peppers / Status Quo / Lenny Kravitz / The Cult / Queens of the Stone Age / Metallica / The Doors / Diana Ross / Depeche Mode / The Who / Electric Light Orchestra / Led Zeppelin / Chemical Brothers / Muse / Pearl Jam / Dire Straits / R.E.M. / George Michael /

ZC17-Namen-18mei
Terug naar overzicht