Vamos a la Playa Gasolina

Vamos a la Playa Gasolina

Vamos a la Playa Gasolina

In het gedruis van de vliegende motoren, gierende gitaren, maffe theateracts en doldwaze stunts, vind je een oord op de Zwarte Cross waar je al deze indrukken even rustig kunt verwerken: Playa Gasolina! 

Surfergirls, beachboys, zonaanbidders, waterratten en andersoortige badgasten, opgelet. Ons festivalstrandje Playa Gasolina is dit jaar aangeharkt, doorgesmeerd en gruwelijk opgevoerd. Denk aan: Nederland in Beweging. Denk ook aan: Baywatch. Schud eens flink met je schedel en laat deze twee televisieprogramma’s samenvloeien in dat smoezelige breintje van je tot een zweterig, warm en opwindend conceptje. Wij wekken deze vunzigheid maar al te graag tot leven. Welkom bij de Aquarobics! Tot je middel in het water en dan lekker op de maat plonzen. Spetter pieter pater, ik kom een druppel later ga maar vast naar… de Megatent.

Maak op Playa Gasolina kennis met Mister Gasolina. Deze gebronsde liefdesbaby van David Hasselhof (die hunk uit Baywatch) en Peter Fonda (die hunk uit Easy Rider) staat garant voor non-stop vermaak op en naast zijn motorbike. Deze motormuis gets his kicks on Route 69 en hij serveert een magisch drankje uit een jerrycan die qua smaak én werking kan concurreren met Nozem Oil.

Onze vrienden van Disaronno zijn er ook weer bij. De Disaronno Cocktail Beachhouse is de beste plek voor de meest exotische mixjes en coktails. Iedere avond van 18.00 tot 22.00 uur houden we hier een toffe beachparty bij de ondergaande zon.

Tijdschema
12:00-13:00 Aquarobics
13:00-14:00 Mister Gasolina
14:00-15:00 Aquarobics
15:00-16:00 Mister Gasolina
16:00-17:00 Aquarobics
17:00-18:00 Mister Gasolina
18:00-22:00 Disaronno Beach party

Terug naar overzicht