0
Zoeken Winkelmand 0

Dit is wat je moet weten voor de extra kaartverkoop van 18 maart!

gepubliceerd op 09 maart 2023

HO EENS EVEN, een extra kaartverkoop?!?! Jazeker knasterds, dat klopt! Wie de Zwarte Cross-app op de telefoon had wist als allereerste van dit nieuws af! Nog meer reden om onze app te downloaden dus…

Op zaterdag 18 maart, om 11.00 uur om precies te zijn, gaan er nog één keer tickets in de verkoop voor de Zwarte Cross 2023. Heb je dus nog geen tickets weten te bemachtigen, maar wil je er wel bij zijn en goed voorbereid aan de digitale poorten van onze ticketshop verschijnen? Lees dan vooral even verder.

Waar vind ik de link naar de ticketshop?

Op zaterdag 18 maart openen we nog één keer de digitale poorten van onze ticketshop voor de Zwarte Cross 2023. We werken wederom met een wachtrij om het allemaal soepeltjes te laten verlopen. Voor 11.00 uur zullen we de link naar de wachtrij – en dus onze ticketshop – online zetten op onze website. Deze website, www.zwartecross.nl, zal die ochtend doorverwijzen naar de ticketshop. In de middag zal onze website weer bereikbaar zijn.

Welke kaartsoorten zijn er te koop?

Tijdens de extra kaartverkoop gaan er reguliere vrijdag-, zondag- en campingkaarten in de verkoop. Niks meer, niks minder.

LET OP: op de camping geldt een minimale leeftijd van 18 jaar. Ben je onder de 18, dan kun je géén campingpolsbandje bemachtigen. Koop dan dus ook géén campingkaart.

Hoeveel kaarten mag ik kopen?

Alle kaartcombinaties zijn mogelijk, tot een max. van 10 kaarten.

Hoe werkt de wachtrij?

Iedereen die voor 11.00 uur de link naar onze ticketshop heeft aangeklikt, krijgt om exact 11.00 uur een willekeurige plek in onze wachtrij. Iedereen die na 11.00 uur de link nog aanklikt, sluit achteraan in de rij. ’s Ochtends vroeg al gaan klaar zitten heeft dus geen zin, net als F5’en. Gewoon geduld hebben daarentegen wel!

Hoe lang heb ik om te betalen?

Ben je ongeschonden door de wachtrij heen gekomen, dan kun je een bestelling plaatsen met de gewenste tickets. Vervolgens kun je direct betalen met (alleen) iDeal. Doe je dit niet, dan ontvang je binnen 30 minuten een herinneringsmail in je inbox (tip: check ook je SPAM) met betaallink voor iDeal. Betaal je dan nog niet, dan gooien we de bestelde kaarten na een uur weer in de verkoop.

En als ik in het buitenland woon, zonder dat ik een Nederlandse rekening en de mogelijkheid tot betalen met iDeal heb?

Geef dan in de ticketshop aan dat je vanuit het buitenland bestelt. Vervolgens maak je het geld naar ons over via een bankoverschrijving. De gegevens daarvoor zie je direct nadat je het bestelproces hebt afgerond. Voor deze overschijving krijg je 120 uur.

De kaarten die ik wilde kopen, blijken uitverkocht. EN NU DAN?

Een combinatie van geduld en TicketSwap. Alleen bij TicketSwap garanderen we een 100% veilige transactie (de kaartkoper krijgt een splinternieuwe kaart uit ons systeem) én de verkoper mag maximaal 20% boven de aankoopprijs verkopen. Zijn we meteen van die doorverkoop-woekerprijzen af. Koop dus niet via andere kanalen!!!

LET OP: camper/caravan- en Grasnapolsky-kaarten kunnen niet aangeboden en gekocht worden op TicketSwap. Dit i.v.m. de borg die teruggestort wordt op de rekening van de koper die bij ons bekend is (eerste koper).

Ik heb nog meer vragen. En nu?

Mocht je nog meer vragen hebben, check dan eerst even onze FAQ, oftewel onze veelgestelde vragen + de bijbehorende antwoorden.

Terug naar overzicht
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten