0
Zoeken Winkelmand 0

Dit is wat je moet weten voor de Harder!-kaartverkoop op 12 november

gepubliceerd op 09 november 2022

Fanclubleden opgelet! Op 12 november om 11.00u gooien we de ticketshop exclusief voor Harder!-leden open. Als fanclublid heb je dan dus een week voorrang op de rest van de wereld. Iets voor 11.00u zetten we de link naar de ticketshop online op onze ticketpagina en socialmedia-kanalen.

Wil je weten hoe het dit jaar allemaal in elkaar steekt, welke kaartcombinaties mogelijk zijn en wat de max. is? Lees dan vooral even verder. Zo kun je op 12 november optimaal voorbereid achter dat laptopje van je zitten:

  • Zorg ervoor dat je klaar zit met je unieke code, want die heb je nodig om tickets te kunnen bestellen. Ben je ‘m kwijt? Klik dan hier om ‘m terug te vinden. Onlangs hebben we vanuit [email protected] een herinneringsmail gestuurd naar alle leden, waar ook jouw unieke code in staat. Ook die kun je nog even terugzoeken. TIP: kun je deze niet vinden? Check je spam. En let op: de unieke code is niet hetzelfde als het lidmaatschapsnummer.
  • Voor de Harder!-kaartverkoop werken we met een wachtrij, net als bij de crossinschrijving en wereldwijde kaartverkoop. Om 11.00u zal dus iedereen op een willekeurige plek in de wachtrij geplaatst worden. F5’en heeft geen zin, rustig afwachten wel. Kom je na 11.00u in de wachtrij? Dan sluit je automatisch achteraan aan. En om 7.00u ’s ochtends klaar gaan zitten heeft dus ook geen zin.
  • Alle kaartcombinaties zijn mogelijk tijdens de Harder!-kaartverkoop, tot maximaal twee kaarten. De beschikbare kaartsoorten zijn: dagkaarten (vrijdag, zaterdag en zondag), campingkaarten (incl. toegang festival), een campingkaart incl. camper/caravan (max. 1 per Harder!-lid) en kaarten voor Kampeerhotel Grasnapolsky (één tent voor 2 personen, incl. toegang festivalterrein en Walhalla). Jeugdkaarten zijn uitgezonderd van deze regel. Hiervan kun je er max. 4 bestellen in een aparte ticketshop. Deze ticketshop is ook vanaf 12 november om 11.00 uur geopend. Je kunt dus met jouw unieke code één keer inloggen in de reguliere ticketshop en één keer inloggen in de ticketshop voor jeugdkaarten. Op alle tickets geldt: zolang de voorraad strekt. Alles over onze beschikbare kaartsoorten en –prijzen lees je op deze pagina. De prijzen zijn ten opzichte van de laatste editie wat steviger gestegen dan vaste bezoekers van ons gewend zijn. In 2022 hebben wij de prijzen van 2019 (pre-COVID dus) aangehouden. Dat vonden wij wel zo netjes en sympathiek. Het zal echter niemand ontgaan zijn dat de afgelopen jaren de prijzen van alles (!) behoorlijk gestegen zijn. Dat geldt dus ook voor ons met betrekking van materiaal, inhuur en inkoop van spullen, et cetera. Vandaar zijn wij op deze prijzen uitgekomen. Wat ons betreft zijn deze prijzen – vergeleken met veel manieren van vrijetijdsbesteding – alleszins te rechtvaardigen voor 33 podia, drie dagen programma op de crossbaan, stunts, spektakel en nog veel meer zin en onzin. Iedereen die wel eens een poppodium, festival, bioscoop, kermis, pretpark of kleinveebeurs bezoekt, zal dit waarschijnlijk beamen.
  • Op de Zwarte Cross-camping geldt een minimale leeftijd van 18 jaar. Ben je onder de 18 jaar, dan kun je geen campingpolsbandje bemachtigen. Koop dan dus ook geen campingkaart.
  • Mocht je in de ticketshop zijn beland en de juiste tickets aangevinkt hebben, dan kun je vervolgens direct betalen met (alléén) iDeal. Doe je dit niet, dan ontvang je binnen een half uur een herinneringsmail in je inbox met betaallink voor iDeal. Betaal je dan niet, dan gooien we de bestelde kaarten na een uur weer in de verkoop.
  • Mocht er tijdens het bestellen iets misgaan waardoor de betaling niet lukt: geen zorgen. Wij houden jouw bestelling namelijk 60 minuten gereserveerd zodat jij rustig je bestelling kan afronden. Is het niet gelukt om via de betaalpagina de bestelling te voltooien? Dan ontvang je binnen 30 minuten een mail met de instructies hoe je alsnog je bestelling kunt betalen. Als je deze mail niet ontvangt check dan even je spam-inbox. Als de instructiemail hier ook niet in staat kun je onze hulplijn inschakelen: 0575-468080 of contact opnemen via [email protected].
  • Mocht je in het buitenland zitten, zonder in het bezit te zijn van een Nederlandse rekening, dan kun je in de ticketshop aangeven dat je vanuit het buitenland bestelt. Vervolgens maak je het geld naar ons over via een bankoverschijving. De gegevens daarvoor zie je direct nadat je je bestelproces afrondt. Voor deze overschrijving krijg je 120 uur.
  • Ben je geen Harder!-lid, dan betekent dit dat je ook géén kaarten kunt bestellen tijdens de Harder!-kaartverkoop op 12 november. Het is namelijk momenteel niet meer mogelijk om je in te schrijven voor onze fanclub, aangezien het limiet van 25.000 leden is bereikt. Als niet-lid kun je dus op 19 november tijdens de wereldwijde kaartverkoop tickets proberen te bemachtigen.

Wil je nog meer info over jouw Harder!-lidmaatschap? Of ben je misschien onlangs verhuisd waardoor je ons magazine niet meer op het juiste adres ontvangt? Klik dan even hier en wijzig – indien nodig – je gegevens.

En heb je nog vragen? Check dan onze veelgestelde vragen, oftewel ‘FAQ‘.

Terug naar overzicht
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten