0
Zoeken Winkelmand 0

Dit is wat je moet weten voor de kaartverkoop van a.s. zaterdag!

gepubliceerd op 18 november 2022

De wekkers zijn gezet en we zijn d’r klaar voor: de kaartverkoop van de Zwarte Cross 2023 komt eraan! Zorg dus dat je er klaar voor zit, want op zaterdag 19 november om 11.00 uur openen we de digitale poorten van onze ticketshop. We werken wederom met een wachtrij om het allemaal soepeltjes te laten verlopen. Voor 11.00 uur zullen we de link naar de wachtrij – en dus onze ticketshop – online zetten op onze socialmedia-kanalen en website. Deze website, www.zwartecross.nl, zal die ochtend doorverwijzen naar de ticketshop. In de middag zal onze website dan weer bereikbaar zijn.

Wil je dus goed voorbereid aan de digitale poorten van onze ticketshop verschijnen? Lees dan even verder.

Welke kaartsoorten zijn er te koop?
Alles over onze beschikbare kaartsoorten en –prijzen lees je op deze pagina. Harder!-fanclubleden kunnen vanaf 12 november alvast hun slag slaag op onze kaarten, dus we kunnen niet garanderen dat op 19 november om 11.00 uur alle kaartsoorten nog beschikbaar zijn.

LET OP: op de camping geldt een minimale leeftijd van 18 jaar. Ben je onder de 18, dan kun je géén campingpolsbandje bemachtigen. Koop dan dus ook géén campingkaart.

De prijzen zijn ten opzichte van de laatste editie wat steviger gestegen dan vaste bezoekers van ons gewend zijn. In 2022 hebben wij de prijzen van 2019 (pre-COVID dus) aangehouden. Dat vonden wij wel zo netjes en sympathiek. Het zal echter niemand ontgaan zijn dat de afgelopen jaren de prijzen van alles (!) behoorlijk gestegen zijn. Dat geldt dus ook voor ons met betrekking van materiaal, inhuur en inkoop van spullen, et cetera. Vandaar zijn wij op deze prijzen uitgekomen. Wat ons betreft zijn deze prijzen – vergeleken met veel manieren van vrijetijdsbesteding – alleszins te rechtvaardigen voor 33 podia, drie dagen programma op de crossbaan, stunts, spektakel en nog veel meer zin en onzin. Iedereen die wel eens een poppodium, festival, bioscoop, kermis, pretpark of kleinveebeurs bezoekt, zal dit waarschijnlijk beamen.

Hoeveel kaarten mag ik kopen?
Alle kaartcombinaties zijn mogelijk, tot een max. van 10 kaarten.

Hoe werkt de wachtrij?
Iedereen die voor 11.00 uur de link naar onze ticketshop heeft aangeklikt, krijgt om exact 11.00 uur een willekeurige plek in onze wachtrij. Iedereen die na 11.00 uur de link nog aanklikt, sluit achteraan in de rij. ’s Ochtends vroeg al gaan klaar zitten heeft dus geen zin, net als F5’en. Gewoon geduld hebben daarentegen wel!

Hoe lang heb ik om te betalen?
Ben je ongeschonden door de wachtrij heen gekomen, dan kun je een bestelling plaatsen met de gewenste tickets. Vervolgens kun je direct betalen met (alleen) iDeal. Doe je dit niet, dan ontvang je binnen 30 minuten een herinneringsmail in je inbox (tip: check ook je SPAM) met betaallink voor iDeal. Betaal je dan nog niet, dan gooien we de bestelde kaarten na een uur weer in de verkoop.

En als ik in het buitenland woon, zonder dat ik een Nederlandse rekening en de mogelijkheid tot betalen met iDeal heb?
Geef dan in de ticketshop aan dat je vanuit het buitenland bestelt. Vervolgens maak je het geld naar ons over via een bankoverschrijving. De gegevens daarvoor zie je direct nadat je het bestelproces hebt afgerond. Voor deze overschijving krijg je 120 uur.

De kaarten die ik wilde kopen, blijken uitverkocht. EN NU DAN?
Een combinatie van geduld en TicketSwap. Alleen bij TicketSwap garanderen we een 100% veilige transactie (de kaartkoper krijgt een splinternieuwe kaart uit ons systeem) én de verkoper mag maximaal 20% boven de aankoopprijs verkopen. Zijn we meteen van die doorverkoop-woekerprijzen af. Koop dus niet via andere kanalen!!!

LET OP: camper/caravan- en Grasnapolsky-kaarten kunnen niet aangeboden en gekocht worden op TicketSwap. Dit i.v.m. de borg die teruggestort wordt op de rekening van de koper die bij ons bekend is (eerste koper).

Ik heb nog meer vragen. En nu?
Mocht je nog meer vragen hebben, check dan eerst even onze FAQ, oftewel onze veelgestelde vragen + de bijbehorende antwoorden.

Terug naar overzicht
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten