0
Zoeken Winkelmand 0

Inschrijven voor de cross op 4 november: dit is wat je moet weten

gepubliceerd op 03 november 2023

Het lijkt erop dat we het maximum aantal inschrijvingen behaald hebben en dus zitten de crossklassen ramvol. De eerste Zwarte Crossers van 2024 zijn bekend! 

Crossers! Op zaterdag 4 november, om 11.00 uur om precies te zijn, kunnen jullie weer een poging wagen om je in te schrijven voor de crossklassen voor de Zwarte Cross 2024.

De crossklassen waarvoor je je dit jaar in kunt schrijven zijn als volgt:

Mocht je nog vragen hebben, lees dan vooral even verder. Zo kun je op 4 november optimaal voorbereid aan de starthekken van ons digitale inschrijfluik verschijnen:

  1. Een ticket voor het Rennerskwartier (en dus deelname aan een crossklasse) kost € 100,- (exclusief € 5,- toeristenbelasting). Niet geheel onbelangrijk: bij deelname aan – welke klasse dan ook – geldt voor de bestuurder dat een rijbewijs verplicht is voor het type voertuig wat bestuurd gaat worden.
  2. Zorg dat je op 4 november op tijd klaar zit, want de afgelopen edities zaten de crossklassen binnen no-time vol. We raden je ook aan om achter een computer of laptop te gaan zitten i.p.v. met een tablet of telefoon in de hand.
  3. Voor de crossinschrijvingen werken we met een wachtrij, net als bij de kaartverkoop. Om 11.00 uur zal dus iedereen op een willekeurige plek in de wachtrij geplaatst worden. F5’en heeft geen zin, geduld hebben wel. En kom je na 11.00 uur in de wachtrij? Dan sluit je automatisch achteraan aan. En om 7.00 uur ’s ochtends klaar gaan zitten heeft dus ook geen zin.
  4. Zorg dat je iemand achter het toetsenbord hebt zitten die een typcursus heeft afgerond, want het is zaak om je zo snel mogelijk in te schrijven. Maar met ‘snel’ bedoelen we tegelijkertijd ook ‘goed’, want wees je ervan bewust dat je direct het juiste aantal tickets dient te bestellen. Het is namelijk niet mogelijk om op een later moment tickets bij te kopen.
  5. Zit je in de pagina van de crossklasse waarvoor je je wil inschrijven? Vul dan je gegevens in, scroll de algemene voorwaarden helemaal door en aanvinken maar.
  6. Voor de Bromfietsklasse en Wegraceklasse geldt het volgende: zodra je bestelling inclusief betaling is afgerond, ontvang je de e-tickets en doe je mee. Je hebt na inschrijving een uur om je betaling te voldoen.
  7. Schrijf je je in voor de Zwaargewichtklasse, Specialklasse, Erfgoedklasse of Meer-assenklasse? Dan betekent inschrijving nog niet direct deelname. Voor deze klassen lever je namelijk voor 1 december een grandioos idee aan waarmee je ons compleet omver blaast. De ballotagecommissie gaat vervolgens alle ideeën bekijken en de teams met de beste ideeën mogen deelnemen. Ben je als team door de eerste keuring heen gekomen? Dan ontvang je een mail met meer informatie én de betaallink. Het is niet toegestaan om – zonder schriftelijke toestemming van de organisatie – het ontwerp wat is goedgekeurd aan te passen.
  8. We hebben slechts voor een kleine selectie inschrijvers plek aan de starthekken. Wordt jouw idee voor de crossklasse afgekeurd? Niet getreurd, want we hebben speciaal voor jullie campingkaarten achtergehouden. Zo kun je als team alsnog naar de Zwarte Cross. Je mag max. hetzelfde aantal campingkaarten kopen als het aantal personen dat je voor je team hebt ingeschreven. Let op: geen ontwerp aanleveren betekent alsnog geen recht op tickets.
  9. In eerste instantie gaat het er bij de crossklassen niet om hoe hard jij over de baan heen scheurt, maar om het geniale idee wat jij de baan opstuurt. Dat geniale idee moet alleen wel aan een aantal eisen voldoen en jij als deelnemer ook wanneer je de baan op gaat. Daarom hebben we een deelnemersreglement voor de crossklassen opgesteld en daarin leggen we je haarfijn uit wat de eisen zijn om deel te mogen nemen aan één van de crossklassen tijdens de Zwarte Cross 2024. De algemene voorwaarden en huisregels voor crossdeelnemers vind je bij onze algemene voorwaarden. Met deze voorwaarden moet je ook akkoord gaan voordat je daadwerkelijk je bestelling met tickets kunt voltooien en je je dus kunt inschrijven voor één van de crossklassen.
  10. Heb je nog vragen? Check dan onze veelgestelde vragen, oftewel ‘FAQ’.
Terug naar overzicht
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten
andere nieuwsberichten