0
Zoeken Winkelmand 0

Playa Gasolina

In het gedruis van de vliegende motoren, gierende gitaren, maffe theateracts en doldwaze stunts, vind je een oord op de Zwarte Cross waar je al deze indrukken even rustig kunt verwerken. Op Playa Gasolina kun je, geheel in Oud-Hollandsche jaren ’30 stijl, lekker met je voetjes in het zand aan het water genieten van de polygoonmuziek die krakend door de boxen schalt. Welk festival biedt dat nou nog meer?!

Kleed je om in één van de typisch verweerde, gekleurde houten strandhokjes, ploeter door het zand richting de waterkant en neem een frisse duik in de zwemvijver. Slurp langzaam aan je cocktail terwijl je relaxt op je handdoekje in het gras, chillt in een klassiek rood-wit strandstoeltje of even bijkomt op het terras, waar je ook je hongergevoel kunt stillen met een lekkere versnapering.

Oud-Hollandsch zwemfestijn
Verwacht een Oud-Hollandsche jaren ’30 sfeer met hele stiekeme Spaanse invloeden, frisbees en strandballen, mooie gespierde en gebruinde lijven, witte reflecterende bierbuikjes, behulpzame badmeesters, een gebrek aan gravende Duitsers, duikende hoogvliegers, een springlevend laagtij, zand in de bilnaad, grassprieten tussen de tenen, liters zonnebrand en sporadisch een verdwaalde meeuw. Volg rustig de borden naar Playa Gasolina en ontdek dit nieuwe nirwana der badplaatsen.

Naar Podia