DJ Jean & Maron Hill (NL)

Dansvloer Bekijk details

- uur

Je oma uit ‘s-Heerenberg die in 1938 nog een blauwe maandag bugel heeft gespeeld bij Harmonie Crescendo, maar daarmee op moest houden omdat het gerucht ging dat ze de repetitie-avonden alleen maar gebruikte om aan te leggen met Lambertus Toebes die bekend stond om zijn gouden handjes? Zij is de enige persoon in Nederland die DJ Jean niet kent.

Niet dat ‘s-Heerenberg de spreekwoordelijke steen van Nederland is waar ze onder gelegen heeft gedurende de 30(!)-jarige carrière van het alter-ego van Jan Engelaar, maar een beetje typisch is het wel dat ze giga-hit “the Launch” niet op zijn minst een beetje mee kan neuriën.

Speciaal voor haar heeft Tante Rikie DJ Jean geboekt en Jean was weer zo sympathiek om zijn vaste MC en sidekick Maron Hill mee te sleuren. Dat geeft jou mooi de kans om op de Dansvloer gedurende de hele set met je mobieltje boven je hoofd met ‘s-Heerenberg te bellen, zodat oma niet meer het buitenbeentje van verpleeghuis Gertrudis hoeft te zijn. Bedank Tante Rikie later maar…