Krangklasse

Crossbaan Bekijk details

- uur

Krang, wellicht één van de mooiste dialectwoorden die het oosten kent. Maar wat betekent het nu eigenlijk? Binnenstebuiten, achterstevoren, op de kop, ondersteboven… Eigenlijk zijn er meerdere vertalingen mogelijk. En zo is het ook met deze nieuwe klasse!

Echt weer eentje voor de Willie Wortels onder jullie. Het is een grote uitdaging voor de bouwers, want bij elk voertuig dat de baan op gaat, moet het massaal toegestroomde publiek denken: “wat de fuck zie ik nou weer die baan over gaan?!”

Samengevat:

  • Max. 4 personen per voertuig;
  • Indien jullie een auto als basis gebruiken: 4*4 verplicht;
  • Durf fatsoenlijk out of the box te denken;
  • Verbaas jezelf en het publiek;
  • Lever een origineel idee in, verbaas de ballotagecommissie en verdien je startbewijs met creativiteit.
Nieuwe crossklassen #ZC19

EN DE NIEUWE CROSSKLASSEN ZIJN...De cross-spanning stijgt en we zagen de reacties over de nieuwe klassen al weer verschijnen online… “Wat hebt ze no-w weer bedacht binnen die scheve muurtjes van ze?” We zijn eruit! Want de vervangers van de Race del Rio en Nek-aan-Nek-race zijn: de Krang-klasse en de Mindervaliden-klasse!Deze ouwe bekende vertelt jullie er meer over (zie video). Uitgebreide info kun je lezen in dit bericht: https://www.zwartecross.nl/cross/krang-en-mindervalide-nieuwe-crossklassen-zwarte-cross/3 november start de inschrijving voor de crossklassen, zorg dat je d'rbij bent!

Geplaatst door Zwarte Cross op Donderdag 11 oktober 2018