Skateshows in the Noaberhood

Stunts – overig Bekijk details

- uur

Vorig jaar was het succesvolle premièrejaar van hiphopweide The Noaberhood, waar ook Sven Boekhorst werd gevraagd aanwezig te zijn met zijn skaters van ‘Mind the Gap’. Nederlands’ beste inline-skaters en BMX’ers lieten daar even flink zien wat voor tricks ze in huis hadden op de speciaal ontwikkelde skateramp! Dit jaar dus wederom te zien in The Noaberhood, pas maar op dat je pilsje niet uit je handen wordt gegrepen door een van de riders: NIKS IS ONMOGELIJK!

Riders

Sven Boekhorst
Oud wereldkampioen met fans over de hele wereld. Sven skatete al op hoog niveau voordat de kleine Stefan, die ook aanwezig is, überhaupt geboren was. Sven reist de hele wereld over om demonstraties, shows en een feestje te pakken. Hij zal zijn team dit jaar leiden door de Zwarte Cross.

Jelle Briggeman
Is een echte showman die graag wat extra’s doet voor het publiek. Misschien ken je hem van het talentenprogramma “The Freestyle games”, wat enige tijd geleden op tv te zien was. Momenteel is hij regerend Duits Kampioen, en heeft hij als één van de weinige Europese skaters het lef om door een fullpipe te vlammen. Houd deze gast goed in de gaten.

Sem Croft
Ook al kan het wat stoffig zijn op de Zwarte Cross, Sem zal smooth en soepeltjes over de ramp gaan, ga daar maar van uit. Afgelopen seizoen heeft Sem flink huisgehouden, door onder andere een 2e plaats tijdens de World Tour in Japan wist hij uiteindelijk het zilver op de overall ranking binnen te harken. Sem zal voor het eerst afreizen naar Lichtenvoorde en staat nu al te trappelen. Wij ook!

Stefan Selder
Dit jonge, aanstormende talent uit Deventer, is een wervelwind op skates. Zonder rem en met volle overgave ramt Stefan over de ramp alsof er geen morgen is. Vorig jaar landde hij bijna een 1260°. Tijd voor revanche lijkt ons.

Levi Weidman
Is één van de twee tweewielers op de ramp die met een stuk staal in de hand laat zien wat hij waard is. Momenteel draagt hij het brons in Nederland en is hij geselecteerd voor het Nederlands Olympisch BMX-team. Je kent wellicht de FMX-riders, bijna hetzelfde maar dan pure spierkracht!

Jari Roggeveen
Is niet te missen door de prachtig lange goudblonde manen die onder zijn helm vandaan wapperen als hij ondersteboven het publiek inkijkt boven de gap. De sportbelofte van 2018 en dit trekt hij dit jaar rustig door.