0
Zoeken Winkelmand 0

Tom Dumoulin vragenrondje met Nando Boers

Tom Dumoulin is een van de beste wielrenners van zijn generatie. Hij won twee olympische medailles, twee wereldtitels en meerdere etappes in alle drie de grote rondes, maar zijn grootste prestatie is nog altijd altijd de eindzege van de Giro d’Italia van 2017.

Schrijver/journalist Nando Boers reisde vlak na het einde van Dumoulins carrière in 2022 met de wielrenner naar cruciale plaatsen uit zijn loopbaan – Bergen (Noorwegen), Monza, Oropa, Bormio, Stelvio en Arcalís – om te onderzoeken wat de sport eigenlijk al die jaren voor Dumoulin betekend heeft. Het resultaat is het spiksplinternieuwe boek ‘Op gevoel’, waarin niet alleen herinneringen aan Dumoulins grootste prestaties en overwinningen ter sprake komen, maar hij ook wordt geconfronteerd met plekken waar nederlagen, crashes en rivalen een voedingsbodem bleken voor twijfels, frustraties en onzekerheden.

Op de Zwarte Cross wordt Nando Boers door Erik Dijkstra geïnterviewd over die louterende reis, en kan het publiek alles vragen wat ze nog meer willen weten over deze moderne wielerlegende.

andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
Naar Programma Naar Blokkenschema