0
Zoeken Winkelmand 0

Skateshows

De skaters van Mind The Gap zijn wederom van de partij in The Noaberhood tijdens de Zwarte Cross 2022. Nederlands’ beste inline-skaters, BMX’ers en scooter rider laten even flink zien wat voor tricks ze in huis hebben op de speciaal ontwikkelde skateramp! Noabers opgepast voor Sven Boekhorst, Jelle Briggeman, Sem Croft, Stefan Selders, Levi Weidman en Jari Roggeveen! Pas maar op dat je pilsje niet uit je handen wordt gegrepen door een van deze riders.

Sven Boekhorst
Sven is een oud-wereldkampioen met fans over de hele wereld. Sven skate al op hoog niveau voordat de kleine Stefan die ook aanwezig is überhaupt geboren was. Sven reist de hele wereld over om demonstraties, shows en een feestje te pakken.

Jelle Briggeman
Is een echte showman die graag wat extra’s doet voor het publiek. Misschien ken je hem van het talenten programma ‘The Freestyle games’. Momenteel is hij regerend Duits Kampioen, en heeft hij als een van de weinige Europese skaters het lef om door een fullpipe te vlammen.

Daan Melis
Daan is een scooter rider en als je hem over de ramp ziet gaan weet je niet wat je meemaakt. Daan zal voor het eerst afreizen naar Lichtenvoorde om mee te doen aan deze show en staat nu al te trappelen, wij ook!

Stefan Selders
Dit jonge aanstormende talent uit Deventer en teamlid van de Zwarte Cross Talententuin, is een wervelwind op skates. Zonder rem en met volle overgave ramt Stefan over de ramp alsof er geen morgen is. De vorige editie landde hij bijna een 1260° tijd voor revanche lijkt ons.

Levi Weidman
Is een van de 2 tweewielers op de ramp die met een stuk staal in de hand laat zien wat hij waard is. Momenteel draagt hij het brons in Nederland en is hij geselecteerd voor het Nederlands Olympisch BMX-team. Je kent wellicht de FMX-riders: bijna hetzelfde, maar dan pure spierkracht!

Jari Roggeveen
Is niet te missen door de prachtig lange goudblonde manen die onder zijn helm vandaan wapperen als hij ondersteboven het publiek inkijkt boven de gap. De sportbelofte van 2018 en dit trekt hij dit jaar rustig door.

andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
Naar Programma Naar Blokkenschema