0
Zoeken Winkelmand 0

Smoorverliefd op Doe Maar

De Doe Maar tributeband “Smoorverliefd op Doe Maar” is al weer toe aan zijn 10e jaar. De band (voorheen bekend als “Toe Maar”) gaat komend jaar met een hagelnieuwe show en een rete coole nieuwe zanger op pad.

Smoorverliefd heeft een flinke reputatie opgebouwd met vele (grote) shows in Nederland, België en de Antillen. De band speelde op Buttonpop, de Zwarte Cross, Mañana Mañana, tropische stranden, vrouwengevangenissen en elk dorpsplein en heeft 2 grote tours op de naam staan: Een schouwburg/theatertour in 2014 en de “Skunk 35 jaar” tour die de band langs de bekende zalen in het clubcircuit bracht.

Door al die shows heeft Smoorverliefd een stevige reputatie opgebouwd van een band die, met bijzonder respect voor de roots van het materiaal (een deel van de band komt ook nog eens uit de Nederlandse reggae-scene) een gigantisch feest maakt van elke plek waar ze spelen. Al-tijd! Dat daarnaast de jongens er ook nog eens extreem goed uitzien en strak gekleed in jaren 80 outfit het podium betreden mag als fijne bonus worden beschouwd…..

En dat alles vanaf 2022 met een geweldige nieuw frontman: de door de wol geverfde entertainer Guus Bok. Deze zanger/acteur uit Rotterdam is lekker aan de weg aan het timmeren met o.a. zijn eigen Guus Bok Band en heeft er geen moeite mee even wat extra benzine op het vuur te gooien waar de band om bekend staat. De Volkskrant zette in 2016 deze band niet voor niets in de top 3 van beste tribute bands van Nederland.

Kortom; de beste Doe Maar tribute van de BeNeLux staat weer in de startblokken. Zing je mee? Awoei!

andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
andere acts
Naar Programma Naar Blokkenschema