Hoe word ik een stuntman (zonder mezelf in de bokse te drieten)?

Hoe word ik een stuntman (zonder mezelf in de bokse te drieten)?

Heb je al hoogtevrees als je op de zaterdagkrant gaat staan? Driet i-j ow al in de bokse als je je hoofd uit het raam van een rijdende auto steekt? Dan is het hoog tijd om jezelf eens te genezen van dit chronische gebrek aan durf.

De Do Your Own Stunt van dit jaar is de tokkelbaan onder de naam Rizla Experience in de Never Settle Zone! Je vindt hem nabij ons nieuwe festivalstrand Playa Gasolina. Een beetje slimme festivalganger steekt, voordat hij vanaf 60 meter hoogte naar beneden suist, een steenkool tussen z’n billen. Die komt er gegarandeerd als een glimmende diamant weer uit. ZO strak als jij je billen gaat samenknijpen – daar zijn tektonische aardplaten miljoenen jaren zoet mee. Kassa!

Dit spoedcursusje grenzen verleggen hanteert bovendien de ‘no cure no pay methode’. Dus als jij met een lepeltje jus in de onderbroek, tranen in je ogen en je keeltje schor van het gillen als een dreumes met luieruitslag weer terug op de grond staat en denkt ‘nee, dit hielp mij echt geen steek verder’, dan hoef je lekker niet te betalen. Sterker nog, helemaal niemand hoeft te betalen. Do Your Own Stunt is helemaal gratis papi! Met dank aan Rizla!

*Let op: Rizla Experience is alleen voor 18+

Terug naar overzicht