De hoofdstunt van de Zwarte Cross 2017 gaat niet door

De hoofdstunt van de Zwarte Cross 2017 gaat niet door

De sprong over de megatent, waarbij een stuntman met een gigantische katapult over de Megatent zou worden gekatapulteerd, gaat niet door.

De Feestfabriek vindt het ongelooflijk jammer dat ze zich gewonnen moeten geven tegenover de gigantische technische operatie die deze stunt vereist. De veiligheid voor alle betrokkenen, en die van de stuntman in het bijzonder, moest gewaarborgd worden. Die waarborg kunnen we niet geven op dit moment, een maand voor het feest losbarst. Het is jammer maar het is niet anders. Net als in 2016 zijn er weer twee mensen wél blij dat de stunt niet doorgaat: de vrouw en de moeder van de stuntman kunnen weer rustig slapen.

Uiteraard is er op de Zwarte Cross traditiegetrouw weer genoeg te zien en te beleven. Op Ground Hero worden de meest halsbrekende toeren op motoren aan het publiek vertoond. Daarnaast zijn er 32 podia met muziek en theater, de crossbaan, en relaxte plekken als Playa Gasolina en de Oase. Voor de Zwarte Cross zijn enkel nog kaarten voor vrijdag beschikbaar.

Terug naar overzicht