Zwarte Cross Talententuin

Zwarte Cross helpt jonge atleten uit Oosten des lands die de top willen halen

Het lukt maar weinig atleten om de top te halen. De weg naar professionaliteit kent namelijk vele ontberingen. De Zwarte Cross wil graag bijdragen aan het doel van de atleten die deelnemen aan de Zwarte Cross Talententuin, namelijk: van hun passie hun beroep maken!

Hoe doen we dat?
Laten we eerlijk zijn: verstand van trainen en techniek van topsport hebben we niet. Als het goed is, hebben zij en hun coaches dat zelf. Ook ambitie en talent hebben ze al, anders waren ze niet zo ver gekomen. Wat vaak lastig blijkt in het vak, is opvallen met een authentieke, krachtige persoonlijkheid. Aandacht krijgen van een groter publiek en sponsors binnenhalen. Online op de juiste kanalen aanwezig zijn. En dat zijn nou juist de zaken waar wij wel mee kunnen helpen!

Wie helpen we?
Onderstaande zeven talentvolle atleten uit het Oosten des lands helpen wij met hun communicatie, netwerk, (online en offline) presentatie en hun naamsbekendheid. Dit doen wij totdat de atleten hun doelen op het gebied van professionaliteit en communicatie gehaald hebben. We geven concreet communicatieadvies en praktische tips, maar we zetten uiteraard ook onze eigen mediakanalen in, voor het spreekwoordelijke duwtje in de rug

Na de Zwarte Cross start dit festijn! Vanaf augustus geven we je op regelmatige basis een inkijkje in het roerige en interessante leven van deze jonge topsporters:

Naam Afkomstig uit Sport
Joris Nieuwenhuis Zelhem Veldrijden
Shana van der Vlist Apeldoorn Motorcross
Casper de Gier Laag Keppel Skeeleren en schaatsen
Davy Pootjes Ammerzoden Motorcross
Dejan Bolt Hummelo Boksen
Victor Steeman Lathum Wegrace
Monique van der Valk Neede BMX