Blog: Davy Pootjes

Naam: Davy Pootjes
Sport: Motorcross
Geboortedatum: 28-01-1998
Afkomstig uit: Ammerzoden
Behaalde doelen: Deelnemer MX2, WK

Website  |  Facebook  |  Twitter  |  Instagram

02-11-’17: Het nieuwe crossseizoen in met lrt ktm!

Ik heb voor het crossseizoen 2018 getekend bij het LRT KTM team! Ik ben ontzettend blij en trots dat KTM en LRT mij deze kans geven en dit vertrouwen in mij laten zien. Heb zin om aan het seizoen te starten en deel te nemen aan het Wereldkampioenschap MX2. Na een paar lastige jaren met blessures, kan ik me nu weer richten op het vechten voor een toppositie. Ik heb zin in de samenwerking en we gaan voor een fantastisch seizoen in 2018!

07-09-’17: Na een lastige GP in de USA weer vol gas op naar Assen

Mijn laatste GP in Jacksonville was lastig, omdat ik wist dat ik niet 100% fit was. Ik heb ontzettend mijn best gedaan, maar in de eerste manche had ik een slechte start. Ik ben teruggekomen van de 20e naar de 15e plek, belandde in een valpartij en ben vervolgens weer teruggekomen naar plek 15. Tussen de manches in voelde ik me vrij slecht en heb ik nog overgegeven. Ik ben de tweede manche nog wel gestart en reed nog in de punten, maar na een paar laps voelde ik me te slecht om door te gaan. Toch gaat het rijden steeds beter en we maken kleine sprongen voorwaarts! Dit weekend op naar de GP in Assen!

31-08-’17: Laatste training voor de mxgp in de usa!

M’n laatste training gehad voordat ik de GP rijd in Jacksonville, USA. ’t Gaat dit weekend gebeuren, heb er zin in!

25-08-’17: GP’s rijden voelt steeds beter, op naar Amerika!

Afgelopen weekend, tijdens het GP in Zweden, ging het al weer een stuk beter dan het weekend daarvoor in Zwitserland. Wel heb ik nog steeds last van harde armen, maar ook dat wordt steeds beter. Hier moet ik verder op bouwen, nu twee weken hard trainen en dan knallen in Amerika!
De volgende ronde voor het wereldkampioenschap MX2 is op 2-3 september op het circuit van Jacksonville in Amerika.

17-08-’17: En door naar de GP in Zweden

Vorig weekend mijn eerste GP weer gereden in Zwitserland. Goed om weer mee te doen en in het ritme te komen! Gisteren heb ik een goede training gehad en aankomend weekend gaat het weer gebeuren: dan kan ik de baan op in Zweden!

10-08-’17: Dit weekend doe ik mee aan de GP in Zwitserland!

Na revalideren en heel veel trainen is het zo ver: ik ben fit genoeg om weer een GP te rijden! Dit weekend gaat het gebeuren in Frauenfeld, Zwitserland. Tijd om weer in het ritme van de GP’s te komen en mezelf langzaam maar zeker richting mijn oude niveau te krijgen. Let’s have some fun!

03-08-’17: Trainen om volledig fit te worden

Na mijn schouderoperatie heb ik uiteraard moeten revalideren. Ik zit nu sinds drie weken weer op de motor en ben hard aan het trainen. Helaas ben ik nog niet fit genoeg om dit weekend mee te doen met de GP van Lommel (België). Hoop zo snel mogelijk weer helemaal fit te zijn en dan ga ik mijn best weer doen in de GP’s!