De atleten die deelnemen aan de Zwarte Cross Talententuin zijn…

De atleten die deelnemen aan de Zwarte Cross Talententuin zijn…

Gisteren hebben wij op de Zwarte Cross Persdag alle namen van de jonge, ambitieuze atleten bekendgemaakt die deelnemen aan de Zwarte Cross Talententuin. Deze talentvolle atleten uit het Oosten des lands helpen wij met hun communicatie, netwerk, (online en offline) presentatie en hun naamsbekendheid:

Naam Afkomstig uit Sport
Joris Nieuwenhuis Zelhem Veldrijden
Shana van der Vlist Apeldoorn Motorcross
Casper de Gier Laag Keppel Skeeleren en schaatsen
Davy Pootjes Ammerzoden Motorcross
Dejan Bolt Hummelo Boksen
Victor Steeman Lathum Wegrace
Monique van der Valk Neede BMX

 

Waarom de Zwarte Cross Talententuin?

Het lukt maar weinig atleten om de top te halen. De weg naar professionaliteit kent namelijk vele ontberingen. De Zwarte Cross wil graag bijdragen aan het doel van de atleten die deelnemen aan de Zwarte Cross Talententuin, namelijk: van hun passie hun beroep maken!

Hoe doen we dat?
Laten we eerlijk zijn: verstand van trainen en techniek van topsport hebben we niet. Als het goed is, hebben zij en hun coaches dat zelf. Ook ambitie en talent hebben ze al, anders waren ze niet zo ver gekomen. Wat vaak lastig blijkt in het vak, is opvallen met een authentieke, krachtige persoonlijkheid. Aandacht krijgen van een groter publiek en sponsors binnenhalen. Online op de juiste kanalen aanwezig zijn. En dat zijn nou juist de zaken waar wij wel mee kunnen helpen!

Na de Zwarte Cross start dit festijn! Vanaf augustus geven we je op regelmatige basis een inkijkje in het roerige en interessante leven van deze jonge topsporters op al onze online kanalen (website, nieuwsbrief, social media) en dat van Tante Rikie en Nozem Oil. Zo geven we deze helden, hun inspanning en de sporten die zij beoefenen de aandacht en het publiek die zij verdienen. Blijf ze volgen!

*Op onderstaande foto’s ontbreekt Monique van der Valk, die niet bij de persdag kon zijn vanwege haar deelname aan het EK BMX in Bordeaux, Frankrijk. 

Terug naar overzicht