0
Zoeken Winkelmand 0

Zakelijke hospitality

Sponsoren en zakelijke partners ontvangen we in stijl op de Zwarte Cross! Of dat nou op het riante terras van Rikies Rotary is, dat uitkijkt op de dampende festivalmenigte bij het Hoofdpodium, of op het VIP-deck met eersteklas uitzicht op de crossbaan: we bieden onze gasten graag een schitterend kijkje op ons festival. Lees hier alles over de mogelijkheden.

Rikies Rotary

Rikies Rotary is 100% oester-, champagne- en jasjedasjevrij. Ontsproten aan de ondernemersdrift van onze geestelijk leider is dit de plek waar jij je bedrijf in het zomerzonnetje kan zetten en je collega’s en/of zakenrelaties kan ontvangen. Lekker midden op het festivalterrein, voorzien van alle services en met een perfect zicht op het Hoofdpodium- dit jaar nog beter, want het balkon van Rikies Rotary is vergroot!

Het arrangement van Rikies Rotary biedt o.a. een aparte aanrijroute, VIP-parkeerplaats, exclusieve VIP-entree, gehele dag toegang tot het festivalterrein en toegang tot exclusieve relaxplek met aparte bar, cateraar en toiletten.

VIP-deck

Het meest rock ’n roll VIP-deck van Nederland vind je op de Zwarte Cross. Volkomen overgeleverd aan de nukken van de waterspuiten op de Specialklassewagens, in een constant lawaai van bulderende praalwagens met vierwielaandrijving en met een tapkraan die nooit stopt met stromen, dagen wij je uit: als je op dit VIP-deck een deal weet te sluiten (en het de volgende dag ook nog herinnert) krijg je van Tante Rikie een sticker. Proost!

Het VIP-deck arrangement betekent dat je ook als VIP behandeld wordt. Het start al met een aparte aanrijroute richting de VIP-parkeerplaats en vervolgens kun je via de exclusieve VIP-entree naar binnen. Het arrangement is inclusief eten en drinken en daarnaast beschikt het deck over aparte toiletten. Naast toegang tot het VIP-deck heb je de gehele dag toegang tot het festivalterrein.  

Vrienden Van de Zwarte Cross

Treed toe tot de inner circle van de Zwarte Cross en word onze vriend. Zoals Tante Rikie het zo treffend zei: ‘Beter 1 vriend die het naar z’n zin heeft op de Zwarte Cross dan 10 die thuis zitten te balen met kalknagels en zwemmerseczeem’. Of hoe zei ze het ook alweer… Hoe dan ook: word een vriend van ons feest en het feest kan pas echt beginnen!

Wil je vrienden van de Zwarte Cross worden? Dan sluit je een jaarlijks abonnement af (van editie tot editie), wat o.a. het volgende bevat: VIP-tickets die toegang bieden tot het VIP-deck, naamsvermelding op onze website en in Harder! Magazine en een speciale uitnodiging voor de Vrienden Van de Zwarte Cross-avond!

Bedrijfsevenement op de Zwarte Cross organiseren?

Met het hele team een workshop pottenbakken doen is natuurlijk hartstikke leuk, maar wil je een keer een bedrijfsuitje dat nét iets meer rock ’n roll is? Organiseer dan je volgende personeelsfeest, netwerkborrel of klantrelatie-evenement op het Zwarte Cross-terrein! In de aanloop naar de Zwarte Cross bieden we ruimte voor allerlei zakelijke bijeenkomsten. Uiteraard doen we dat geheel op maat en ligt ons creatieve team met de gewilligheid van een sadomasochistische Golden Retriever klaar om aan al jouw wensen te voldoen.

Vorig jaar hebben we bijvoorbeeld een Innovatie event georganiseerd voor de Rabobank op de roemruchte planken van onze rockschuur The Roadhouse. Ook kwam het personeel van Wessels Tegels hun vijftigjarige jubileum bij ons vieren, met een backstagerondleiding en natuurlijk een volledig verzorgd feest. Onze naam zegt het al: bij de Feestfabriek fabriceren wij feest, dus laat de ranja en zoute pepsels maar aan ons over. Heb je al zin gekregen om schik te komen maken? Dan gaan we graag met je in gesprek!

”50 jaar Wessels Tegels hebben we gevierd middels een rondleiding en een middag en avond voorproeven in een prachtige ambiance wat tot in de puntjes werd verzorgd door de Zwarte Cross. Van al onze klanten, waarbij velen een 1,5 uur durende autorit hebben gemaakt, kregen we terug dat het meer dan de moeite waard was.” ~ Auke, Wessels Tegels

Backstage rondleiding

”Zijn jullie daar nou een heel jaar mee bezig?”  Vraag jij je dat ook weleens af? Nou, je bent niet de enige; het is de vraag die ons regelmatig gesteld wordt. Graag lichten wij het antwoord op die vraag (”Ja!”) toe in een backstage rondleiding tijdens de opbouw van het festival. Want het is me nogal een onderneming en daar praten we zelf maar al te graag over, trots als een festivaldirectrice met 7 kunstheupen. Dus trek je wandelschoenen maar aan en zet je oren open, wees welkom!

”Meer dan positief en ook alleen maar positieve reacties van de groep mensen ontvangen. Het was fantastisch en enorm indrukwekkend. En doordat we met een grote club waren, waren er meerdere rondleiders. ” ~ Een deelnemend bedrijf met 100 ondernemers uit Ruinerwold

Bedrijfsuitje

UPDATE: Alle plekken zijn al vergeven! Het aantal aanmeldingen overtrof onze stoutste dromen. Wil je toch met je bedrijf komen buurten op de Zwarte Cross, dan ben je van harte welkom bij één van de andere arrangementen die op deze pagina beschreven staan.

Steengrillen, karten, bowlen, paintballen, klootschieten, een djembéworkshop met zo’n veel te blije eikel, je beide enkels verstuiken met levend tafelvoetbal, lachtherapie in het groepje met dat kalf van ICT. Nee, een bedrijfsuitje waar je mensen écht schik maken is niet zo eenvoudig te organiseren.

Wij van de Zwarte Cross doen tóch een dappere poging. Wat dacht je van een lunch op ons VIP-deck met uitzicht op de crossbaan, gevolgd door een exclusieve backstage rondleiding, een paar uurtjes gezamenlijk buffelen achter de bar en als afsluiter een nacht dikke party op het grootste festival van Nederland? Als door de dorst tot waanzin gedreven gazelles dartelen Zwarte Crossers met honderden tegelijk naar de barren. Wie houdt z’n hoofd én z’n bier koel? Een bardienstje op de Zwarte Cross is niet zomaar een taak, het is een uitdaging van de eerste orde. Schouder aan schouder zal er gestreden moeten worden tot de laatste bestelling is bediend. En daarna? Dan is het feest!

Kostda? Niks natuurlijk, jij helpt ons en wij helpen jou! Wij zoeken gruwelijke aanpakkers. Wij bieden aan: werken en feesten op Zwarte Cross. Deal? Deal!

Het programma

 • 12.00 uur: lunch op het VIP-deck
 • 13.00 uur: backstage rondleiding
 • 15.00 – 20.00 uur: barshift
 • 20.00 uur: einde barshift, op naar Rikies Rotary (iedereen ontvangt 5 munten)

Interesse in één van de mogelijkheden?

Heb je interesse in één van bovenstaande mogelijkheden? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen we binnen 5 werkdagen contact met je op. Voor overige vragen rondom zakelijke hospitality kun je mailen naar [email protected]. Voor dringende zaken kun je contact opnemen via 0575-468080.


  De gebieden waar Rikies Rotary en/of VIP-tickets (exclusief) toegang tot verschaffen zijn plekken om te netwerken en bedoeld voor bedrijven en personen die daarvoor door de organisatie van de Zwarte Cross zijn uitgenodigd of waarvoor het beschikbaar is gesteld om deze tickets te kopen.  

  Het inzetten van deze tickets voor win-acties en/of andere promotionele doeleinden is niet toegestaan, tenzij schriftelijk toestemming is verleend door Alles Komt Goed B.V. 

  Dit is een leuk uitje
  Dit is een leuk uitje
  Dit is een leuk uitje
  Dit is een leuk uitje
  Dit is een leuk uitje
  Dit is een leuk uitje
  Dit is een leuk uitje
  Dit is een leuk uitje
  Dit is een leuk uitje
  Dit is een leuk uitje
  Dit is een leuk uitje