0
Zoeken Winkelmand 0

Nozem Oil: de turbo van jouw feest!

Nozem Oil, hét drankje van de Zwarte Cross
Nozem Oil is ontsproten uit het brein van de Feestfabriek Alles Komt Goed BV, de organisatie van de Zwarte Cross. De droom van een eigen drankje dat perfect paste bij de Zwarte Cross kwam in 2012 uit. Nozem Oil was op de Zwarte Cross 2012 voor het eerst te koop aan de bar en in 40-pack. Het bleek een schot in de roos en smeerde duizenden keeltjes van Zwarte Crossers, maar ook ver daarbuiten.

Nozem Oil is er voor alle feestbeesten van 18 jaar en ouder, voor wie de avond altijd te kort duurt en het licht altijd te vroeg aan gaat. Rebelse gangmakers die gesteld zijn op hun vrijheid. Pittige positivo’s met een voorliefde voor rock ’n roll, vintage en alles met power. Nozem pak je niet zomaar. Een verfrissende opkikker voor alle nachtbrakers en nachtvlinders die gas willen geven.

Nozem Oil lijkt nergens op. En dat is even wennen
De Nozem Oil literfles heeft een verpakking die menigeen doet opkijken. Zoals een Belgische band ooit stomverbaasd opmerkte: “We hadden veel over de Zwarte Cross gehoord, maar dit sloeg alles: die lui drinken motorolie!” Naast de opvallende literfles in motorolie-stijl blijven we verrassen met coole acties en merchandise. Bijvoorbeeld de Nozem Oliespuit. Ideaal in gebruik en het ziet er ook wel überstoer uit: met een ferme duimbeweging schakel je iedere party naar een hogere versnelling. En er is meer: we brengen het Nozem-festivaltasje aan de vrouw en je herkent ons op evenementen aan waanzinnige wheelie-brommers. Check onze webshop voor meer coole producten en volg ons op de socials voor bijvoorbeeld recepten, want Nozem Oil is geweldig in zomerse cocktails of als ingrediënt voor een verrassende hamburgersaus of een hartige stoofpot.

I want rock ‘n roll. Én Nozem Oil!
Geïnteresseerd geraakt in ons goddelijk elixer? Onze website puilt uit van de aanbiedingen. Check het hier!
Wil jij ook Nozem Oil in jouw kroeg, winkel, groothandel of op jouw feest? Neem dan gerust even contact met ons op.