0
Zoeken Winkelmand 0

Nozem Oil: The number one power oil!

Kan je Nozem Oil drinken?
Hell, yeah! Er is geen drank ter wereld die op Nozem Oil lijkt, dus het is even wennen. Een Nozem is voor een echte bikkel! Peper in een drankje is ook nog niet echt gebruikelijk anno 2017. Maar Nozem Oil is smerig lekker! Het smeert alle organen, zelfs de vitale. Dat is al lekker. Je krijgt er energie van, het is een booster. En je wordt er wakker van; geef jezelf of iemand anders een figuurlijke trap onder de reet met een Nozem! Door de zure citrus, de pittige chili, het shotje cafeïne en een vleugje alcohol (10%) krijg je zin om te rocken, te dansen, te racen en samen te lachen! Nozem Oil zit bier niet in de weg, een Nozem is ook lekker naast een biertje, smerig lekker zelfs! Daarom zegt Drs. Nozem altijd: ‘A Nozem a day, keeps de wekker away!’ Klik hier om rechtstreeks naar de Nozem Oil website te gaan.

Nozem Oil @ Zwarte Cross
Nozem Oil is ontstaan op de Zwarte Cross en uiteindelijk uitgegroeid tot een (inter)nationale hit in vele horecagelegenheden, drankhandels, supermarktketens en op evenementen. Het Nozem 2-takt terras, de Ja-knikker voor vers oranje goud, de Nozemdôme op de crossbaan, de Nozem Monster Bike, de Nozembar, de Nozem Spicegirls, de Nozems op het podium en de spectaculaire Nozem stunts (in 2012 de sprong over het hoofdpodium, in 2013 de backflip met een auto en wie weet wat 2016 te bieden heeft). Niet te missen dus knasterd!

Nozem Oil voor horeca, slijter, winkel, evenement of groothandel?
Nozem Oil wordt door heel Nederland gedistribueerd, heel grote kans dat ook uw drankenhandel het gewoon kan bestellen. De Monnik Dranken distribueert ons drankje naar uw lokale drankenhandel, slijter etc. Check voor een compleet overzicht waar Nozem Oil reeds verkrijgbaar is de Nozemspotter. Wordt uw etablissement niet bevoorraad door één van bovenstaande drankenhandels of heeft uw huidige leverancier Nozem Oil nog niet opgenomen in het assortiment? Schandalig, net zo lang blijven doorzeuren bij uw leverancier! Of neem contact op met info@monnik-dranken.nl of info@nozemoil.nl.

Thuis ook de boel doorsmeren met Nozem Oil? Dat kan!
Zonder smering loopt alles naar de tering, dat weet inmiddels iedereen. Om de boel thuis ook gesmeerd te laten verlopen, check je de Nozemspotter of bestel je het gewoon via onze webshop. Waar overigens ook supervette merchandise verkrijgbaar is.