Fanclub Harder!

DE ZWARTE CROSS HEEFT SINDS 2008 EEN EIGEN FANCLUB MET MEER DAN 10.000 LEDEN. ZIJ ONTVANGEN DRIE KEER PER JAAR HET 68 PAGINA’S TELLENDE GLOSSY MAGAZINE ‘HARDER!’ THUIS. FANCLUBLEDEN ZIJN 100% VERZEKERD VAN TICKETS VOOR DE ZWARTE CROSS, OMDAT ZIJ ÉÉN WEEK VOORRANG KRIJGEN OP DE WERELDWIJDE VOORVERKOOP.

En nu denk je: gossiemikkie wat een flinke bak met voordelen. Dat zal wat kosten! Nou, nee. Het lidmaatschap van de fanclub kost slechts € 15,00 per jaar.

OVER HET ZWARTE CROSS FANClUBMAGAZINE HARDER

Het Zwarte Cross Magazine ‘Harder!’ bevat verhalen en foto’s over de Zwarte Cross in de breedste zin van het woord. De werknemers van de Feestfabriek, de organisatie van de Zwarte Cross, schrijven het blad en houden als bekwame journalisten diepte-interviews met allerlei interessante figuren zoals BN-ers, topsporters, stuntmannen, theatermakers en muzikanten. Maar je leest ook: praktische info over de Zwarte Cross (kaartverkoop, inschrijvingen voor de cross, de line-up en ander festivalnieuws), ons drankje Nozem Oil, horoscopen, antwoorden van Tante Rikie op lezersvragen, de Zwarte Cross Talententuin, onze Stichting Pak An, soms zijn artikelen absurd, vaak zitten ze vol humor en uiteraard lees je over het leven van festivaldirectrice Tante Rikie!

VOORWAARDEN VAN HET HARDER! LIDMAATSCHAP

Ieder Harder!-fanclublid krijgt bij het afsluiten van het lidmaatschap een unieke code. Daarmee log je in op de ticketshop, na de start van de voorverkoop. De start van de voorverkoop voor Harder!-leden is op zaterdag 16 november 2019 en daarmee kan je één week eerder dan de rest van de wereld kaarten kopen voor de Zwarte Cross. Zo ben je gegarandeerd van tickets. Ieder Harder!-fanclublid heeft voor Zwarte Cross 2020 recht op één van deze 3 kaartcombinaties:

  • Max. 4 dagkaarten + max. 2 campingkaarten. NB: Zolang de voorraad strekt.
  • Max. 4 dagkaarten + max. 1 camper/caravankaart (incl. toegang festival.) + max. 1 campingkaart. NB: Zolang de voorraad strekt.
  • Max. 4 dagkaarten + max. 1 Grasnapolskytent (twee- of vierpersoons, incl. toegang festival.) NB: Zolang de voorraad strekt.

MEER INFORMATIE OVER DE VOORRANGSWEEK EN DE VOORWAARDEN

Er is voor de Zwarte Cross-editie van 2020 geen garantie dat ieder Harder!-lid een campingkaart kan kopen. Wel is er de garantie dat ieder Harder!-lid een kaart voor de Zwarte Cross 2020 kan bestellen. Mocht de camping uitverkopen tijdens de voorrangsweek, dan kun je nog steeds max. 4 dagkaarten bestellen. Mocht er een dagkaartsoort uitverkopen (bijv. de zaterdag), dan kun je voor de niet-uitverkochte dagen (bijv. vrijdag en zondag) alsnog die max. 4 kaarten bestellen. Voor alles geldt: zolang de voorraad strekt.

Lid worden

De inschrijfluiken voor de Harder!-fanclub zijn gesloten tot nader bericht.

*LET OP: Een jaarabonnement start op 1 januari. Word je halverwege het jaar lid (juli) dan betaal je één keer € 7,50 voor de rest van dat jaar (t/m 31 dec.). Er wordt vervolgens in januari voor een compleet nieuw jaar weer € 15,- afgeschreven.

Code kwijt?

Ben je je lidmaatschapscode kwijt? Dan zijn er twee opties om ‘m terug te vinden:

  • Zoek je welkomstmail terug in je inbox;
  • Kijk op je bankafschrift, daar staat de code in. LET OP: haal van die code nog wel even ‘/2019’ af.

Heb je vragen, tips, suggesties of klachten omtrent het Zwarte Cross Fanclubmagazine ‘Harder!’? Of heb je vragen over je fanclublidmaatschap, wil je je lidmaatschap opzeggen of heb je een adreswijziging? Mail dan naar: harder@zwartecross.nl.