0
Zoeken Winkelmand 0

Tickets

In 2023 vindt de Zwarte Cross plaats op 20 – 21 – 22 – 23 juli.

Heb je onderstaande data al met koeienletters in de agenda gezet, dik omcirkeld met een rode stift en een wekker gezet zodat je gegarandeerd op tijd klaar zit voor de inschrijving van de crossklassen op 5 november, Harder!-kaartverkoop op 12 november en/of de wereldwijde kaartverkoop op 19 november?

’t Duurt namelijk nog maar even tot ons digitale inschrijfluik voor de crossklassen opent en als we dan nog even wat gas bij geven zitten we zo aan de kaartverkoop voor de Zwarte Cross 2023!

  • Check hier onze algemene voorwaarden, reglementen en huisregels.
  • Ben je je bestelde tickets kwijtgeraakt? Klik hier!

Wat zijn dagkaarten?
Dagkaarten bieden toegang tot het festival- en crossterrein voor de betreffende dag. Je kunt dagkaarten kopen voor de vrijdag, zaterdag en zondag. Voor kinderen t/m 15 jaar is er een dagkaart jeugd. Kinderen die ten tijde van het festival kleiner zijn dan 1.40 meter, mogen gratis naar binnen.

LET OP: een dagkaart biedt geen toegang tot het Walhalla (festivalterrein voor campinggasten) en de camping. 

Wat is een campingkaart?
Campingkaarten geven toegang tot zowel het campingterrein, het Walhalla als het festivalterrein van donderdag t/m zondag. Je hoeft dus geen aparte dagkaarten aan te schaffen! Op de camping geldt een minimumleeftijd van 18 jaar, jongeren onder deze leeftijdsgrens kunnen geen campingpolsbandje bemachtigen.

Wat is een campingkaart incl. camper/caravanplek?
Een campingkaart incl. camper/caravanplek combineert de toegang voor één persoon tot het festival-, Walhalla- en campingterrein en het plaatsen van één caravan/camper/vouwwagen op de camping. Je hoeft met deze kaart dus niet meer apart een campingkaart aan te schaffen. Iedereen die met jou in de caravan wil slapen, moet uiteraard wel een campingkaart bezitten. De borg ontvang je binnen enkele weken na het festival weer terug op je rekening, mits je de caravan netjes meeneemt.

In verband met de borg, die weer teruggestort moet worden naar de ticketeigenaar, is het niet mogelijk om camper/caravankaarten aan te bieden via TicketSwap. 

Wat is Grasnapolsky?
Grasnapolsky is het luxe kampeerhotel op de Zwarte Cross waar je tent ingericht en wel klaar staat! Er zijn tweepersoons- en vierpersoonstenten. Voor een tweepersoonstent moet je twee Grasnapolsky-kaarten afnemen, voor een vierpersoonstent moet je vier tickets afnemen. Uiteraard biedt deze kaart ook toegang tot het festival-, Walhalla- en campingterrein. Op Grasnapolsky geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Lees hier meer informatie over Grasnapolsky.

In verband met de borg, die weer teruggestort moet worden naar de ticketeigenaar, is het niet mogelijk om Grasnapolsky kaarten aan te bieden via TicketSwap.