0
Zoeken Winkelmand 0

Tickets

In 2023 vindt de Zwarte Cross plaats op 20 – 21 – 22 – 23 juli

Hier waren Zwarte Cross tickets te koop…

Heb je nog geen kaarten? Dan kun je ze hier helaas ook niet meer vinden. Alle tickets vlogen als warme borrelhapjes over de raptap en de Zwarte Cross 2023 is dus uitverkocht!

Wil je toch nog op een veilige manier aan kaarten komen, probeer het dan alleen via de app of website van TicketSwap. Alle andere kanalen waar Zwarte Cross-tickets worden aangeboden zijn zo betrouwbaar als een vliegende meeuw zonder vleugels. Koop dus nooit via andere kanalen!!!

  • Check hier onze algemene voorwaarden, reglementen en huisregels.
  • Er zijn momenteel geen speciale tickets voor mensen met een beperking. Lees hier meer informatie.
  • Ben je je bestelde tickets kwijtgeraakt? Klik hier!

De genoemde ticketprijzen voor de campingkaart, camper/caravankaart, Grasnapolsky en Rennerskwartier zijn exclusief € 5,- toeristenbelasting. 

Reserveer alvast een kluisje
Tijdens de Zwarte Cross zijn er kluisjes beschikbaar op drie verschillende plekken op het festivalterrein. Deze kun je vooraf reserveren via één van de volgende lockershops:

Locker-reserveringen komen niet in aanmerking voor TicketSwap en/of andere doorverkoop. Meer informatie over lockers vind je hier.

Wat zijn dagkaarten?
Dagkaarten bieden toegang tot het festival- en crossterrein voor de betreffende dag en kosten € 45,- per stuk. Je kunt dagkaarten kopen voor de vrijdag, zaterdag en zondag. Voor kinderen t/m 15 jaar is er een dagkaart jeugd voor € 15,-. Kinderen die ten tijde van het festival kleiner zijn dan 1.40 meter, mogen gratis naar binnen.

LET OP: een dagkaart biedt geen toegang tot het Walhalla (festivalterrein voor campinggasten) en de camping. 

Wat is een campingkaart?
Campingkaarten geven toegang tot zowel het campingterrein, het Walhalla als het festivalterrein van donderdag t/m zondag. Een campingkaart kost € 170,-. Je hoeft dus geen aparte dagkaarten aan te schaffen! Op de camping geldt een minimumleeftijd van 18 jaar, jongeren onder deze leeftijdsgrens kunnen geen campingpolsbandje bemachtigen. Deze kaart geeft geen toegang met een camper of caravan.

  • Festitent
    En ben je niet zo’n luxebeest, maar ben je wel zo gemakzuchtig als maar kan? Heb je geen zin om je zooi mee te slepen naar de camping en gruwel je bij de gedachte aan tentstokken, binnententen, buitententen, scheerlijnen en luchtbedpompen? Dan is er Festitent! Festitent zorgt voor een plekje, een opgezette tent en eventueel zelfs een opgeblazen luchtbed! Let op! Dit is een externe partij die enkel de tent voor jou opzet. Je bestelt deze tent dus naast je campingticket.
Boek hier jouw Festitent

Wat is een campingkaart incl. camper/caravanplek?
Een campingkaart incl. camper/caravanplek combineert de toegang voor één persoon tot het festival-, Walhalla- en campingterrein en het plaatsen van één caravan/camper/vouwwagen op de camping. Je hoeft met deze kaart dus niet meer apart een campingkaart aan te schaffen. Een camper/caravankaart kost € 235,-. Iedereen die met jou in de caravan wil slapen, moet uiteraard wel een campingkaart bezitten. Op de camping geldt een minimumleeftijd van 18 jaar, jongeren onder deze leeftijdsgrens kunnen geen campingpolsbandje bemachtigen. De borg bedraagt € 300,- en ontvang je binnen enkele weken na het festival weer terug op je rekening, mits je de caravan netjes meeneemt.

In verband met de borg, die weer teruggestort moet worden naar de ticketeigenaar, is het niet mogelijk om camper/caravankaarten aan te bieden via TicketSwap. 

Wat is Grasnapolsky? 
Grasnapolsky is het luxe kampeerhotel op de Zwarte Cross waar je tent ingericht en wel klaar staat! Er zijn tweepersoons- en vierpersoonstenten. Voor een tweepersoonstent moet je twee Grasnapolsky-kaarten afnemen, voor een vierpersoonstent moet je vier tickets afnemen. Een ticket voor Grasnapolsky kost € 410,-. Uiteraard biedt deze kaart ook toegang tot het festival-, Walhalla- en campingterrein. Op Grasnapolsky geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. De borg bedraagt € 50,- per ticket en ontvang je binnen enkele weken na het festival weer terug op je rekening. Lees hier meer informatie over Grasnapolsky.

In verband met de borg, die weer teruggestort moet worden naar de ticketeigenaar, is het niet mogelijk om Grasnapolsky kaarten aan te bieden via TicketSwap. 

Parkeren
Parkeren is overigens gratis op onze parkeerplaatsen. Sta je ergens waar je niet gratis kunt parkeren? Dan is ’t géén Zwarte Cross-parkeerplaats.