0
Zoeken Winkelmand 0

Tickets

In 2022 vindt de Zwarte Cross plaats op 14 –15 – 16 – 17 juli. Welkom Thuus Zwarte Crossers!

Jouw reeds aangeschafte kaarten blijven geldig voor Zwarte Cross 2022

Reeds aangeschafte kaarten blijven geldig voor de Zwarte Cross 2022. Deze zal plaatsvinden van 14 t/m 17 juli 2022.  Er is een FAQ (Frequently Asked Questions + de antwoorden op die vragen) opgesteld met betrekking tot de kaarten.

TicketSwap

Bij TicketSwap garanderen we een 100% veilige transactie (de kaartkoper krijgt een splinternieuwe kaart uit ons systeem) én de verkoper mag maximaal 20% boven de aankoopprijs verkopen. Zijn we meteen van die doorverkoop-woekerprijzen af! Eerlijke verkopers die onverhoopt toch niet naar onze heilige weilanden kunnen komen; gebruik dus ook alleen TicketSwap voor de verkoop en gun die echte festivalliefhebber een mooi feestje. ALLE andere verkoopkanalen, behalve onze eigen ticketshop en TicketSwap, raden we je ten zeerste af.

  • Check hier onze algemene voorwaarden, reglementen en huisregels.
  • Ben je je bestelde tickets kwijtgeraakt? Klik hier!

Wat zijn dagkaarten?
Dagkaarten bieden toegang tot het festival- en crossterrein voor de betreffende dag. Je kunt dagkaarten kopen voor de vrijdag, zaterdag en zondag. Een dagkaart kost € 32,50. Voor kinderen t/m 15 jaar is er een dagkaart jeugd (€ 10,-). Kinderen die ten tijde van het festival kleiner zijn dan 1.40 meter, mogen gratis naar binnen.

LET OP: een dagkaart biedt geen toegang tot het Walhalla (festivalterrein voor campinggasten) en de camping. 

Wat is een campingkaart?
Campingkaarten geven toegang tot zowel het campingterrein, het Walhalla als het festivalterrein van donderdag t/m zondag. Je hoeft dus geen aparte dagkaarten aan te schaffen! Een campingkaart kost € 132,50. Op de camping geldt een minimumleeftijd van 18 jaar, jongeren onder deze leeftijdsgrens kunnen geen campingpolsbandje bemachtigen.

Wat is een campingkaart incl. camper/caravanplek?
Een campingkaart incl. camper/caravanplek combineert de toegang voor één persoon tot het festival-, Walhalla- en campingterrein en het plaatsen van één caravan/camper/vouwwagen op de camping. Deze kaart kost € 482,50, waarvan € 300,- borg*. Je hoeft met deze kaart dus niet meer apart een campingkaart aan te schaffen. Iedereen die met jou in de caravan wil slapen, moet uiteraard wel een campingkaart bezitten. De borg ontvang je binnen enkele weken na het festival weer terug op je rekening, mits je de caravan netjes meeneemt.

* In verband met de borg, die weer teruggestort moet worden naar de ticketeigenaar, is het niet mogelijk om camper/caravankaarten aan te bieden via TicketSwap. 

Wat is Grasnapolsky?
Grasnapolsky is het luxe kampeerhotel op de Zwarte Cross waar je tent ingericht en wel klaar staat! Er zijn tweepersoons- en vierpersoonstenten. Voor een tweepersoonstent moet je twee Grasnapolsky-kaarten afnemen, voor een vierpersoonstent moet je vier tickets afnemen. Per persoon betaal je € 365,- voor een Grasnapolsky-kaart, waarvan € 50,- borg die je enkele weken na het festival terugkrijgt als je alles netjes achterlaat*. Uiteraard biedt deze kaart ook toegang tot het festival-, Walhalla- en campingterrein. Op Grasnapolsky geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Lees hier meer informatie over Grasnapolsky.

* In verband met de borg, die weer teruggestort moet worden naar de ticketeigenaar, is het niet mogelijk om camper/caravankaarten aan te bieden via TicketSwap.