0
Zoeken Winkelmand 0

Tickets

In 2024 vindt de Zwarte Cross plaats op 18 – 19 – 20 – 21 juli

Bestel hier je tickets

De genoemde ticketprijzen voor de campingkaart, camper/caravankaart, Camping ’t Zilveruitje, Grasnapolsky en Rennerskwartier zijn exclusief € 5,- toeristenbelasting.

Dagkaarten – DONDERDAGKAARTEN ZIJN NOG BESCHIKBAAR, VRIJDAG-, ZATERDAG- EN ZONDAGKAARTEN ZIJN UITVERKOCHT
Dagkaarten bieden toegang tot het festival- en crossterrein voor de betreffende dag en kosten € 47,50 (een dagkaart voor de donderdag kost € 37,50) per stuk. Je kunt dagkaarten kopen voor de donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Voor kinderen t/m 15 jaar is er een dagkaart jeugd voor € 15,- (een jeugdkaart voor de donderdag is € 12,50). Kinderen die ten tijde van het festival kleiner zijn dan 1.40 meter, mogen gratis naar binnen.

LET OP: een dagkaart biedt geen toegang tot het Walhalla (festivalterrein voor campinggasten) en de camping.

Campingkaart – UITVERKOCHT
Campingkaarten geven toegang tot zowel het campingterrein, het Walhalla als het festivalterrein van donderdag t/m zondag. Een campingkaart kost € 180,-. Je hoeft dus geen aparte dagkaarten aan te schaffen! Op de camping geldt een minimumleeftijd van 18 jaar, jongeren onder deze leeftijdsgrens kunnen geen campingpolsbandje bemachtigen. Deze kaart geeft geen toegang met een camper of caravan.

Campingkaart incl. één camper/caravan – UITVERKOCHT
Een campingkaart incl. camper/caravanplek combineert de toegang voor één persoon tot het festival-, Walhalla- en campingterrein en het plaatsen van één caravan/camper/vouwwagen op de camping. Je hoeft met deze kaart dus niet meer apart een campingkaart aan te schaffen. Een camper/caravankaart kost € 245,-. Iedereen die met jou in de caravan wil slapen, moet uiteraard wel een campingkaart bezitten. Op de camping geldt een minimumleeftijd van 18 jaar, jongeren onder deze leeftijdsgrens kunnen geen campingpolsbandje bemachtigen. De borg bedraagt € 300,- en ontvang je binnen enkele weken na het festival weer terug op je rekening, mits je de camper/caravan netjes meeneemt.

In verband met de borg, die weer teruggestort moet worden naar de ticketeigenaar, is het niet mogelijk om camper/caravankaarten aan te bieden via TicketSwap.

NIEUW: Camping ’t Zilveruitje (incl. campingkaart) – UITVERKOCHT
Ben je niet zo’n luxebeest, maar ben je wel zo gemakzuchtig als maar kan? Heb je geen zin om je zooi mee te slepen naar de camping en gruwel je bij de gedachte aan tentstokken, binnententen, buitententen, scheerlijnen en luchtbedpompen? Dan is er Camping ‘t Zilveruitje! Een heel kampeerveld vol tweepersoonstenten die opgezet en al voor je klaarstaan. Compleet met tweepersoonsluchtbed (inclusief geïntegreerd kussen) en slaapzakken! Camping ‘t Zilveruitje heeft onder andere een eigen badhuis, cateraar, buurtkroeg en zitgedeelte met picknicktafels. En na afloop mag je de hele pröttel lekker achterlaten. Voor een tweepersoonstent moet je twee tickets voor Camping ’t Zilveruitje afnemen. Een ticket kost € 374,50 p.p. Uiteraard biedt dit ticket ook toegang tot het festival-, Walhalla- en campingterrein. Op Camping ’t Zilveruitje geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. De borg bedraagt € 50,- per ticket en ontvang je binnen enkele weken na het festival weer terug op je rekening.

In verband met de borg, die weer teruggestort moet worden naar de ticketeigenaar, is het niet mogelijk om tickets voor Camping ’t Zilveruitje aan te bieden via TicketSwap.

Kampeerhotel Grasnapolsky – UITVERKOCHT
Grasnapolsky is het luxe kampeerhotel op de Zwarte Cross waar je tent ingericht en wel klaar staat! Er zijn tweepersoons- en vierpersoonstenten. Voor een tweepersoonstent moet je twee Grasnapolsky-tickets afnemen, voor een vierpersoonstent moet je vier tickets afnemen. Een ticket voor een tweepersoonstent op Grasnapolsky kost € 499,- p.p. Een ticket voor een vier- of (NIEUW) zespersoonstent kost € 459,- p.p. Uiteraard biedt dit ticket ook toegang tot het festival-, Walhalla- en campingterrein. Op Grasnapolsky geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. De borg bedraagt € 50,- per ticket en ontvang je binnen enkele weken na het festival weer terug op je rekening. Lees hier meer informatie over Grasnapolsky.

In verband met de borg, die weer teruggestort moet worden naar de ticketeigenaar, is het niet mogelijk om Grasnapolsky kaarten aan te bieden via TicketSwap.

NIEUW: pop-up tent
Wil je zonder tent naar de Zwarte Cross-camping, maar wil je niet per se gebruikmaken van alle voordelen van Camping ‘t Zilveruitje of kampeerhotel Grasnapolsky? Dan kun je vooraf een pop-uptentje bestellen. De pop-uptenten zijn geschikt voor twee personen en komen samen met een tweepersoonsluchtbed inclusief kussen en twee slaapzakken. Alles zit voor je in een mooie en handige backpack die je kunt ophalen bij de afhaalbalie vlakbij de polsbandjestent op de camping. De pop-uptentjes zijn te koop, dus nadat je ze bij de balie hebt opgehaald zijn zowel tent, luchtbed als slaapzakken (alle drie met Zwarte Cross-logo!) helemaal van jou. Kosten: € 199,00.

LET OP: een pop-up tent is exclusief campingkaarten. Ben je in het bezit van een campingkaart? Dan heb je de mogelijkheid om een pop-up tent te bestellen. Ben je niet in het bezit van een campingkaart? Bestel dan ook geen pop-up tent, want deze is enkel door campinggasten af te halen op de Zwarte Cross-camping.

Reserveer alvast een kluisje

Tijdens de Zwarte Cross zijn er kluisjes beschikbaar op vier verschillende plekken op het festivalterrein. Deze kun je vooraf reserveren via één van de volgende lockershops:

Locker-reserveringen komen niet in aanmerking voor TicketSwap en/of andere doorverkoop. Meer informatie over lockers vind je hier

Parkeren
Parkeren is gratis op onze parkeerplaatsen. Sta je ergens waar je niet gratis kunt parkeren? Dan is ’t géén Zwarte Cross-parkeerplaats.

Inschrijven voor de Zwarte Cross fanclub Harder! is niet meer mogelijk
In maart 2020 maakten we bekend dat we het ledental maximeren op 25.000. Dat getal is bereikt. Toen lieten we jullie weten: “We willen voorkomen dat de Zwarte Cross in de toekomst een ‘fanclubfeestje’ wordt. We zijn apetrots op de Zwarte Cross-fanclub Harder!, maar we willen niet dat iedereen in de toekomst fanclublid zou moeten zijn om überhaupt kans te maken op kaarten. Wij vinden dat ook niet-leden een kans moeten hebben om naar de Zwarte Cross te kunnen gaan.” Meer info over fanclub Harder!? Klik dan hier.

Overig

  • Check hier onze algemene voorwaarden, reglementen en huisregels.
  • Er zijn momenteel geen speciale tickets voor mensen in een rolstoel. Lees hier meer informatie.
  • Ticket(s) kwijt
    • Ben je je bestelde tickets kwijtgeraakt? Klik hier!
    • Ben je crossdeelnemer of helper en ben je je ticket(s) kwijtgeraakt? Klik hier!