Tickets

De Zwarte Cross 2019 vindt plaats van donderdag 18 t/m zondag 21 juli.

Alle kaartsoorten zijn volledig uitverkocht. De enige vertrouwde optie om nog aan kaarten te komen, is TicketSwap. Geen enkele andere optie is veilig. LET OP: Alleen kaarten zonder borg kunnen hier geswapt worden. Grasnapolsky- en camper/caravan-kaarten zijn kaarten met borg, die na de ZC bij goed gedrag teruggestort wordt op de rekening van de koper, en kunnen hier dus niet geswapt worden. Het verkopen en kopen van deze kaarten is op eigen risico en moet in goed overleg en vertrouwen met de aanbieder gebeuren.

Kaartsoorten en -prijzen

  • Vanaf dit jaar zijn er geen hardcopy-kaarten meer te verkrijgen bij Primera-winkels.
  • Check hier onze algemene voorwaarden, reglementen en huisregels.
  • Ben je je bestelde tickets kwijtgeraakt? Klik hier!
  • Wil je alvast je kluisje huren? Klik hier!

Luxe kamperen

LET OP: Geen van bovenstaande luxe-kampeeropties is inclusief campingkaart. Dus zorg ervoor dat je al een campingkaart hebt voordat je een boeking plaatst bij één van de drie bovenstaande partijen!

Wat zijn dagkaarten?
Dagkaarten bieden toegang tot het festival- en crossterrein voor de betreffende dag. Je kunt dagkaarten kopen voor de vrijdag, zaterdag en zondag. Een dagkaart kost € 30. Voor kinderen t/m 15 jaar is er een dagkaart jeugd (€ 10). Kinderen die ten tijde van het festival kleiner zijn dan 1.40 meter, mogen gratis naar binnen.

LET OP: een dagkaart biedt geen toegang tot het Walhalla (festivalterrein voor campinggasten) en de camping. 

Wat is een campingkaart?
Campingkaarten geven toegang tot zowel het campingterrein, het Walhalla als het festivalterrein van donderdag t/m zondag. Je hoeft dus geen aparte dagkaarten aan te schaffen! Een campingkaart kost € 125. De minimumleeftijd op de camping is 16 jaar. Jeugd jonger dan 16 jaar onder begeleiding van een ouder is ook niet toegestaan op de camping.

Wat is een campingkaart incl. camper/caravanplek?
Een campingkaart incl. camper/caravanplek combineert de toegang voor één persoon tot het festival-, Walhalla en campingterrein en het plaatsen van één caravan/camper/vouwwagen op de camping. Deze kaart kost € 475, waarvan € 300 borg. Je hoeft met deze kaart dus niet meer apart een campingkaart aan te schaffen. Iedereen die met jou in de caravan wil slapen, moet uiteraard wel een campingkaart bezitten. De borg ontvang je binnen enkele weken na het festival weer terug op je rekening, mits je de caravan netjes meeneemt.

Wat is Grasnapolsky?
Grasnapolsky is het luxe kampeerhotel op de Zwarte Cross waar je tent ingericht en wel klaar staat! Er zijn tweepersoons- en vierpersoonstenten. Per persoon betaal je € 355 voor een Grasnapolsky-kaart, waarvan € 50 borg die je enkele weken na het festival terugkrijgt als je alles netjes achterlaat. Uiteraard biedt deze kaart ook toegang tot het festival-, Walhalla- en campingterrein. Lees hier meer informatie over Grasnapolsky.

KAN IK ERGENS ANDERS ZC-KAARTEN KOPEN EN/OF VERKOPEN?

Zijn de Zwarte Cross-kaarten in onze ticketshop uitverkocht? Gebruik dan Ticketswap om deze kaarten nog te bemachtigen. Alleen bij Ticketswap garanderen we een 100% veilige transactie (de kaartkoper krijgt een splinternieuwe kaart uit ons systeem) én de verkoper mag maximaal 20% boven de aankoopprijs verkopen. Zijn we meteen van die doorverkoop-woekerprijzen af! Eerlijke verkopers die onverhoopt toch niet naar onze heilige weilanden kunnen komen; gebruik dus ook alleen Ticketswap voor de verkoop en gun die echte festivalliefhebber een mooi feestje. ALLE andere verkoopkanalen, behalve onze eigen ticketshop en Ticketswap, raden we je ten zeerste af.