0
Zoeken Winkelmand 0

Tickets

Dat het momenteel niet opschiet qua perspectief zal geen nieuws zijn. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat de Zwarte Cross in juli dit jaar niet realistisch is. Daarom hebben we het besluit genomen om de Zwarte Cross dit jaar te verplaatsen naar 23, 24, 25 & 26 september. Ook met deze verplaatsing in het vooruitzicht kunnen we niet met zekerheid zeggen dat het evenement doorgang zal vinden in 2021. Er is voor iedereen op veel vlakken onzekerheid, waarbij de omvang van de Zwarte Cross in dit geval niet bepaald meehelpt, maar als het mag dan gaan we tot het gruwelijke gaatje!

Reeds aangeschafte kaarten blijven geldig
Reeds aangeschafte kaarten blijven geldig voor de editie in september 2021. Deze zal plaatsvinden van 23 t/m 26 september. Mocht je om wat voor reden dan ook je kaarten niet meer willen dan kun je ze aanbieden via TicketSwap. Lees hierover meer in de FAQ.

Omdat de tickets van 2020 geldig blijven voor 2021, is ook direct de Zwarte Cross 2021 uitverkocht. De enige manier om nog veilig aan kaarten te komen, is via Ticketswap. Alleen bij Ticketswap garanderen we een 100% veilige transactie (de kaartkoper krijgt een splinternieuwe kaart uit ons systeem) én de verkoper mag maximaal 20% boven de aankoopprijs verkopen. Zijn we meteen van die doorverkoop-woekerprijzen af! Eerlijke verkopers die onverhoopt toch niet naar onze heilige weilanden kunnen komen; gebruik dus ook alleen Ticketswap voor de verkoop en gun die echte festivalliefhebber een mooi feestje. ALLE andere verkoopkanalen, behalve onze eigen ticketshop en Ticketswap, raden we je ten zeerste af.

FAQ
In principe geldt voor de editie in september hetzelfde als voor de editie die in juli zou plaatsvinden, maar we begrijpen dat je misschien vragen hebt over deze situatie. Daarom hebben we een FAQ gemaakt, waarin diverse veelgestelde vragen beantwoord worden. Vermoedelijk hebben we op elke vraag reeds een antwoord. Klik HIER voor de veelgestelde vragen.

  • Check hier onze algemene voorwaarden, reglementen en huisregels.
  • Ben je je bestelde tickets kwijtgeraakt? Klik hier!

Wat zijn dagkaarten?
Dagkaarten bieden toegang tot het festival- en crossterrein voor de betreffende dag. Je kunt dagkaarten kopen voor de vrijdag, zaterdag en zondag. Een dagkaart kost €32,50. Voor kinderen t/m 15 jaar is er een dagkaart jeugd (€10,-). Kinderen die ten tijde van het festival kleiner zijn dan 1.40 meter, mogen gratis naar binnen.

LET OP: een dagkaart biedt geen toegang tot het Walhalla (festivalterrein voor campinggasten) en de camping. 

Wat is een campingkaart?
Campingkaarten geven toegang tot zowel het campingterrein, het Walhalla als het festivalterrein van donderdag t/m zondag. Je hoeft dus geen aparte dagkaarten aan te schaffen! Een campingkaart kost €132,50. Op de camping geldt een minimumleeftijd van 18 jaar, jongeren onder deze leeftijdsgrens kunnen geen camping-polsbandje bemachtigen.

Wat is een campingkaart incl. camper/caravanplek?
Een campingkaart incl. camper/caravanplek combineert de toegang voor één persoon tot het festival-, Walhalla- en campingterrein en het plaatsen van één caravan/camper/vouwwagen op de camping. Deze kaart kost €482,50, waarvan €300,- borg. Je hoeft met deze kaart dus niet meer apart een campingkaart aan te schaffen. Iedereen die met jou in de caravan wil slapen, moet uiteraard wel een campingkaart bezitten. De borg ontvang je binnen enkele weken na het festival weer terug op je rekening, mits je de caravan netjes meeneemt.

Wat is Grasnapolsky?
Grasnapolsky is het luxe kampeerhotel op de Zwarte Cross waar je tent ingericht en wel klaar staat! Er zijn tweepersoons- en vierpersoonstenten. Voor een tweepersoonstent moet je twee Grasnapolsky-kaarten afnemen, voor een vierpersoonstent moet je vier tickets afnemen. Per persoon betaal je €365,- voor een Grasnapolsky-kaart, waarvan €50,- borg die je enkele weken na het festival terugkrijgt als je alles netjes achterlaat. Uiteraard biedt deze kaart ook toegang tot het festival-, Walhalla- en campingterrein. Op Grasnapolsky geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Lees hier meer informatie over Grasnapolsky.