Tickets

Bij de Zwarte Cross kun je diverse kaartsoorten bemachtigen. Lees op deze pagina alles wat je moet weten over de tickets en wat je daarmee wel en niet kunt.

zwarte cross 2018 uitverkocht

Alle kaartsoorten zijn uitverkocht. De ENIGE veilige manier om deze kaartsoorten nog te bemachtigen, is via Ticketswap. Koop je via deze website je Zwarte Cross-ticket van een ander, dan krijg je uit ons systeem een gloednieuw kaartje toegestuurd met een nieuwe unieke barcode. 100% betrouwbaar dus! Van andere aanbieders kunnen we de geldigheid van de kaarten niet garanderen!

Acties: forfarmers

ForFarmers kunnen met hun unieke code, die zij hebben gekregen van de organisatie ForFarmers, maximaal 2 gratis kaarten bestellen met bijbehorende parkeerkaarten. Klik hier om naar de shop te gaan.

  • LET OP: Elke bestelcode is 1 keer te gebruiken.
  • Het is mogelijk om kaarten voor verschillende dagen te bestellen (vrijdag, zaterdag en zondag)
  • Op = op

Alle kaartsoorten

Wat zijn dagkaarten?
Dagkaarten bieden toegang tot het festival- en crossterrein voor de betreffende dag. Een dagkaart kost € 27,50. Voor kinderen t/m 15 jaar is er een dagkaart jeugd (€ 10). Kinderen die ten tijde van het festival kleiner zijn dan 1.40 meter, mogen gratis naar binnen.
LET OP: een dagkaart biedt geen toegang tot het Walhalla (festivalterrein voor campinggasten) en de camping. 

Wat is een campingkaart?
Campingkaarten geven toegang tot zowel het campingterrein, het Walhalla als het festivalterrein. Je hoeft dus geen aparte dagkaarten aan te schaffen! Een campingkaart kost € 120. De minimumleeftijd op de camping is 16 jaar. Jeugd jonger dan 16 jaar onder begeleiding van een ouder is ook niet toegestaan op de camping.

Wat is een campingkaart incl. camper/caravanplek?
Een campingkaart incl. camper/caravanplek combineert de toegang voor één persoon tot het festival-, Walhalla en campingterrein en het plaatsen van één caravan/camper/vouwwagen op de camping. Deze kaart kost € 470, waarvan € 300 borg. Je hoeft met deze kaart dus niet meer apart een campingkaart aan te schaffen. Iedereen die met jou in de caravan wil slapen, moet uiteraard wel een campingkaart bezitten. De borg ontvang je binnen enkele weken na het festival weer terug op je rekening, mits je de caravan netjes meeneemt.

Wat is Grasnapolsky?
Grasnapolsky is het luxe kampeerhotel op de Zwarte Cross waar je tent ingericht en wel klaar staat! Er zijn tweepersoons- en vierpersoonstenten. Per persoon betaal je € 330 voor een Grasnapolsky-kaart, waarvan € 50 borg die je enkele weken na het festival terugkrijgt als je alles netjes achterlaat. Uiteraard biedt deze kaart ook toegang tot het festival-, Walhalla- en campingterrein. Lees hier meer informatie over Grasnapolsky.

Ook hartstikke leuk en/of handig!

  • Reserveer je kluisje! (voor zowel campinggasten als dagbezoekers)
  • KarTent: slaap in een regenbestendige kartonnen doos! Eventueel te bestellen inclusief slaapzak en luchtbed.
  • Festipi: slaap in een tipi, op een koeienhuidje met een paar dikke slaapmatten en zachte kussens.

*LET OP: zorg ervoor dat je al campingkaarten hebt als je een KarTent of Festipi bestelt. Een bestelling bij één van deze partijen biedt namelijk geen toegang tot het festival!

Overige belangrijke informatie

  • Indien je een factuur wilt van de bestelling, is dit alléén mogelijk wanneer je dit vóór aankoop van de (minimaal 10) kaarten aangeeft via info@feestfabriek.nl. Je hoeft dan geen bestelling te plaatsen via het online verkoopkanaal. Aanvragen worden vanaf 20 november in behandeling genomen.
  • Check hier onze algemene voorwaarden, reglementen en huisregels.
  • Ben je je bestelde tickets kwijtgeraakt? Klik hier!