0
Zoeken Winkelmand 0

Rennerskwartier

Op het Rennerskwartier leven de coureurs, de monteurs en hun naasten. Zij slapen tussen hun motoren en voertuigen die de crossbaan van de Zwarte Cross gaan bestormen. Een exclusieve club dus, alleen voor de echte helden met lef in de pens!

Deze helden, die zich elke dag weer oppeppen om de crossbaan te betreden, zouden eigenlijk op het Rennerskwartier hun rust moeten pakken. Het tegendeel is waar: klussende monteurs, gezellige buurtborrels en feest in rennerscafé Le Garage met theater en muziek. Het is eigenlijk een festival op zich. Daar zijn we trots op, want deze crossbaanartiesten verdienen het om in de watten gelegd te worden. Daarom hebben ze ook hun eigen badhuis, supermarkt, massagesalon (gratis), sleutelplek en tankplaats en mogen ze uiteraard ook gebruikmaken van alle faciliteiten van de gewone Zwarte Cross-camping.

Rennerskwartierkaart

Je kunt alleen maar op het Zwarte Cross Rennerskwartier komen met een rennerskwartierkaart. Deze kaart is alleen verkrijgbaar voor rijders en zijn/haar helpers. Heb je deze kaart niet, dan kom je dus ook het Rennerskwartier niet op, knasterd! Een Rennerskwartierkaart geeft ook toegang tot de camping en het festival- en crossterrein.

Rennerskwartierreglement

Lees voordat je gaat kamperen goed het Rennerskwartierreglement door, zodat je niet voor verrassingen komt te staan! Daarnaast zijn ook de campingreglementen en huisregels van toepassing op de helden van het Rennerskwartier.