0
Zoeken Winkelmand 0

Persaccreditatie

Wil je een persaccreditatie aanvragen voor Mañana mañana en/of de Zwarte Cross?

  • Klik op deze link en vervolgens op registreren om je e-mailadres te activeren middels een door jou gekozen wachtwoord. Mocht je al eens een registratie hebben voltooid, dan kun je op inloggen klikken.
  • Je ontvangt van ons een bevestigingslink (let op: dit zit waarschijnlijk in je spam) waarmee je in de accreditatieportal komt. Gebruik om in te loggen het eerder gekozen e-mailadres en wachtwoord.
  • Na het invullen van wat algemene gegevens klik je onderaan de pagina op het evenement waar je een accreditatie voor wilt aanvragen.
  • Vul in wat het doel is van je bezoek en welke personen je wilt accrediteren. Zo kunnen we de aanvragen goed beoordelen en de pers uiteindelijk beter van dienst zijn als het gaat om unieke, originele en ludieke content.
  • Sla tot slot de aanvraag op in de linkerbovenhoek van de pagina. Deze wordt dan naar ons verzonden.

Wij bekijken de inzendingen regelmatig. Omdat we veel aanvragen ontvangen houden we een selectieprocedure aan. Het aanvragen van een accreditatie betekent dus niet dat je automatisch een perskaart ontvangt. Wanneer de aanvraag is goedgekeurd ontvang je de perskaarten in je inbox.