0
Zoeken Winkelmand 0

Veelgestelde vragen

Algemeen

Wanneer is de Zwarte Cross in 2024?

In 2024 vindt de Zwarte Cross plaats op 18 – 19 – 20 – 21 juli!

Wanneer start de kaartverkoop voor de Zwarte Cross 2024?
  • Inschrijving crossklassen: 4 november 2023
  • Voorverkoop Harder!-leden: 11 november 2023
  • Voorverkoop wereldwijd: 18 november 2023
Stel ik ben mijn caviatrimset, OV-kaart of tapdansschoenen verloren op de ZC. Wat nu?

Zwarte Crossers zijn goudeerlijk. Alles wat ze vinden op het terrein, of dat nou telefoons, tepelpiercings, flippo’s of onesies zijn, brengen ze naar de Infostand op het festivalterrein of het Gemeentehuis op de camping. Wil je weten of je voorwerp gevonden is? Via iLost worden alle gevonden voorwerpen online geregistreerd met foto én de locatie waar je ‘m kunt ophalen. Check deze pagina. Na het festival kun je terecht bij de Gemeente Oost-Gelre voor je verloren zaken.

Ik heb te maken gehad met ontoelaatbaar gedrag, waar kan ik dit melden?

Vandalisme, seksueel grensoverschrijdend gedrag, racisme, homofobie en vrouwonvriendelijkheid horen absoluut niet thuis op de Zwarte Cross. Als jou iets is overkomen of als je iets gesignaleerd hebt wat niet deugt, twijfel dan niet en doe je verhaal bij ons. Je kunt hiervoor terecht bij de Infostand (die vind je als je richting de hoofdentree loopt, nabij de kluisjes, en heeft dezelfde openingstijden als het festivalterrein) of in het Gemeentehuis op de camping (24 uur per dag geopend). Hier zijn ervaren vertrouwenspersonen aanwezig die voor je klaar staan.

Kan ik de algemene voorwaarden en huisregels nog ergens vinden zodat ik ze nog eens rustig door kan lezen?

Uiteraard, die vind je hierzo.

Harder! fanclub

Ik ben geen Harder!-lid, maar wil wel gebruik maken van de kaartverkoop op 11 november. Kan ik nog lid worden?

Nee, momenteel is het digitale inschrijfluik van onze Harder!-fanclub gesloten. Dit omdat de limiet van 25.000 leden onlangs is bereikt.

Ik heb nog vragen over mijn Harder!-lidmaatschap, waar kan ik terecht?

Heb je alles gelezen? Ook deze pagina? Maar kom je er alsnog niet uit of ervaar je problemen met je code of het bestellen? Mail dan even naar [email protected].