0
Zoeken Winkelmand 0

Veelgestelde vragen

2021

Ik heb een FestiTent geboekt voor op de Zwarte Cross-camping. Wat gebeurt er met die boeking?

Je kunt je boeking kosteloos doorzetten naar juli 2022, zodat je dan alsnog fijn in je FestiTent kunt duiken op onze camping. Voor meer vragen over boekingen van FestiTent verwijzen we je door naar hun website voor meer informatie. Contact opnemen met FestiTent kan via [email protected]

Ik ben speciaal voor de voorverkoop lid geworden van de Harder!-fanclub. Heb ik daar nog wat aan? Kan ik mijn lidmaatschapsgeld terugkrijgen?

Zoals hierboven wordt aangegeven, is met het geldig blijven van de kaarten van 2020 momenteel de editie van 2022 uitverkocht. Je hebt zeker nog wat aan je lidmaatschap, want je krijgt drie keer per jaar het Zwarte Cross-fanclubmagazine thuisgestuurd en er zitten toffe voordelen aan te komen voor onze webshop. Geld terugkrijgen voor een afgesloten lidmaatschap is niet mogelijk, je kunt wel opzeggen via [email protected]

Het festival komt eraan en ik ben mijn tickets kwijt. Wat nu?

Adem een paar keer in en uit (en blijf dit ook regelmatig dagelijks doen), ga naar deze ticketskwijt-link en vul het e-mailadres (waarop je besteld hebt) en je bestelcode in. Die code vind je op je bankafschrift. Je krijgt ze vanzelf weer in je mail. Check ook je spam.

Ik heb Zwarte Cross 2020-kaarten. Zijn die dan geldig voor 14 t/m 17 juli 2022?

Ja, met de kaarten die jij hebt gekocht voor de Zwarte Cross 2020, kun je in 2022 naar binnen. Het duurt ff, maar dan heb je ook wat!

Nu de Zwarte Cross in september niet doorgaat, wil ik toch mijn kaarten inleveren en het geld terug. Kan dat?

Ja, dat kan. Tot en met 9 juli is er een restitutieperiode. Dat kan voor alle ZC-kaarten die je hebt, maar ook voor een paar van de kaarten. Je krijgt dan geen melding met ‘weet je het zeker?’ die je moet bevestigen, dus we vragen het je nu alvast… WEET JE HET HEEL ZEKER?

Ik las iets over een extra festivaldag - de woensdag - voor campinggasten in 2022. Vertel me meer?

Daar zijn we de mogelijkheden voor aan het verkennen! Zodra wij er meer over weten, weet jij dat natuurlijk ook! Even afwachten dus…

Ik heb mijn kaarten via Ticketswap. Hoe zit dat?

Dan zijn ook jouw kaarten gewoon geldig voor de editie van 2022. Wil je je geld liever terug? Van 1 juli t/m 9 juli is er een restitutieperiode. Dan vind je op onze website een formulier waarmee je je geld kunt terugvragen voor één van of al je ZC-kaarten. Ook als die dus via Ticketswap zijn aangeschaft.

Komt er nog een kaartverkoop voor de Zwarte Cross 2022?

Dat hangt af van hoeveel kaarten er nog terug gaan komen in de restitutieperiode. Daar komen we dus later op terug!

Ik heb mijn ZC-kaarten van 2020 gerestitueerd, maar wil in 2022 toch gaan. Kan ik mijn kaarten terugkrijgen?

Nee helaas, kaarten waarvoor je jouw geld terug hebt gekregen, kun je niet meer bij ons terugkopen. Je zal dus even moeten afwachten of er nog kaarten verkocht gaan worden en/of Ticketswap in de gaten moeten houden.

Moet ik gevaccineerd zijn of me laten testen voor het evenement in 2022?

Wij hopen dat we volgend jaar gewoon ‘normaal’ een lekker feestje kunnen vieren, maar we hebben geen glazen bol. Hierover houden we jullie dus nog op de hoogte!

Die Mega Immuun Party waarover ik las in jullie persbericht, hoe zit dat?

De Mega Immuun Party wordt het alternatieve evenement in Lichtenvoorde, in het weekend van 24 t/m 26 september. Een driedaags festival, zonder camping, met een capaciteit van +/- 20.000 bezoekers per dag. De beperktere omvang van dit evenement zorgt voor een haalbaarder scenario in een relatief korte voorbereidingstijd. Het vergunningstraject loopt en binnenkort start de kaartverkoop hiervoor.

Binnenkort dus meer informatie!

Ik heb een jeugdkaart (t/m 15 jr.) maar tijdens de Zwarte Cross in juli 2022 ben ik al 16 of 17. Wat nu?

Geen probleem. Als jij je jeugdkaart vóór 6 april 2020 hebt gekocht en je bent ten tijde van de Zwarte Cross 2022 in juli 16 of 17 jaar oud, wat je kunt aantonen met je ID, dan mag je gewoon met dat kaartje naar binnen in 2022. Je hoeft dus geen nieuwe ticket te kopen.

Mijn kind is nu nog onder de 1.40m en zou gratis naar binnen mogen, maar volgend jaar niet meer. Wat nu?

Toch even kijken of je, via TicketSwap, nog aan een jeugdkaart kunt komen voor je kind. De grens van 1.40m blijft namelijk ook volgend jaar staan.

Ik heb mijn kaarten op een andere manier verkregen, bijvoorbeeld via Marktplaats, ViaGogo of een vriend(in). En nu?

Ga je mond spoelen. We hebben nu vaak genoeg gezegd dat je alleen via onze eigen ticketshop of TicketSwap kaarten moet kopen, want dit zijn onze officiële verkoopkanalen. Vanuit die kanalen weten wij wie de koper is en welke (bank)gegevens daaraan gekoppeld zijn. Voor kaarten die gekocht zijn via andere kanalen, kun je dus bij ons geen restitutie aanvragen. En laten we dan maar hopen dat je er wel mee binnenkomt in juli 2022…

Ik heb een dagkaart, maar kan niet op de nieuwe datum. Kan ik deze inwisselen voor een andere festivaldag?

Nee helaas, de Zwarte Cross 2020 was uitverkocht. Aangezien de tickets geldig blijven voor de Zwarte Cross 2022, betekent het ook dat momenteel die editie ook uitverkocht is. Er kan daarom niet geruild worden tussen festivaldagen. We weten nog niet of er een nieuwe verkoop komt – dat hangt af van het aantal kaarten dat terugkomt in de restitutieperiode. De enige optie om 100% veilig je kaarten te verkopen en de gewenste nieuwe kaarten te kopen, is via onze partner TicketSwap.

Cross 2021

Ik heb nog meer vragen over de deelname aan één van jullie crossklassen. Waar kan ik terecht?

Voor meer vragen over jouw deelname aan één van de crossklassen kun je het beste even een mail sturen naar [email protected] Vermeld je teamnaam, bestelcode en contactgegevens van de rijder.

Ik doe (met een team) mee aan een crossklasse. Wat gebeurt er met onze kaarten?

Die blijven geldig voor de Zwarte Cross in juli 2022, net als de inschrijving en inzending van jouw team voor je huidige crossklasse.