0
Zoeken Winkelmand 0

Veelgestelde vragen

2021

Als het in september 2021 niet doorgaat, kan ik dan gewoon met mijn ticket naar binnen in 2022?

Je ticket blijft geldig voor de eerstvolgende editie van de Zwarte Cross. Gaat dat dus niet in september 2021 zijn, dan blijft je ticket geldig voor de eerstvolgende editie van de Zwarte Cross.

Ik wil het festival in 2021 liever overslaan en mijn ticket meenemen naar 2022, kan dat?

Dat kan dus niet, want je ticket blijft geldig voor de eerstvolgende editie van de Zwarte Cross en dat is vooralsnog in september 2021.

Hoeveel garantie kunnen jullie geven dat het in september wel doorgaat?

Heel simpel: dat kunnen we niet, want we hebben geen glazen bol waarmee we in de toekomst kunnen kijken. Dit geldt ook voor afstand houden, mondkapjes, vaccinaties en dergelijke. Dit is allemaal nog niet bekend. Eén ding is wel zeker: als het mag halen we de schade dubbel en dwars in!

Ik heb een FestiTent geboekt voor op de Zwarte Cross-camping. Wat gebeurt er met die boeking?

Je kunt je boeking kosteloos doorzetten naar september 2021, zodat je dan alsnog fijn in je FestiTent kunt duiken op onze camping. Voor meer vragen over boekingen van FestiTent verwijzen we je door naar hun website voor meer informatie. Contact opnemen met FestiTent kan via [email protected]

Ik ben speciaal voor de voorverkoop van 2021 lid geworden van de Harder!-fanclub. Heb ik daar nog wat aan? Kan ik mijn lidmaatschapsgeld terugkrijgen?

Zoals hierboven wordt aangegeven, is met het geldig blijven van de kaarten van 2020 momenteel de editie van 2021 uitverkocht. Je hebt zeker nog wat aan je lidmaatschap, want je krijgt drie keer per jaar het Zwarte Cross-fanclubmagazine thuisgestuurd en er zitten toffe voordelen aan te komen voor onze webshop. Geld terugkrijgen voor een afgesloten lidmaatschap is niet mogelijk, je kunt wel opzeggen via [email protected]

Ik heb nog altijd kaarten voor de Zwarte Cross 2020. Zijn deze gewoon geldig?

Jazeker, de kaarten die je nu in je bezit hebt zijn in september geldig. Of je nou een dag-, camping-, camper/caravan-, Grasnapolsky of Rennerskwartier-kaart hebt. Trek je niets aan van de datum die erop staat, want je vliegt er gewoon mee door de entreepoorten in 2021.

Kan ik nog kaarten voor de Zwarte Cross 2021 kopen?

Door een uitverkochte editie in 2020 is de editie van 2021 ook uitverkocht. Alle kaarten blijven immers geldig voor de volgende editie. De enige manier om nog veilig aan kaarten te komen, is via TicketSwap. Alleen bij TicketSwap garanderen we een 100% veilige transactie (de kaartkoper krijgt een splinternieuwe kaart uit ons systeem) én de verkoper mag maximaal 20% boven de aankoopprijs verkopen.

Ik heb nog tickets voor de Zwarte Cross 2020, maar ik kan helemaal niet in september 2021. Wat nu?

Als je onverhoopt toch niet naar onze heilige weilanden kan komen; gebruik dan ook TicketSwap voor de verkoop van je kaarten. Of maak iemand in je familie- of vriendenkring blij met deze zeldzame tickets.

Restitutie was vorig jaar ook mogelijk. Is dit wederom het geval?

Nee, iedereen heeft de kans gehad zijn/haar tickets in te leveren. We gaan er dit jaar weer voor. Wil je je ticket toch verkopen? Gebruik dan TicketSwap.

Ik heb vorig jaar restitutie aangevraagd omdat ik in juli 2021 niet kan, maar in september 2021 kan ik wel. Kan ik nu mijn tickets nog terugkrijgen?

Nee, dat is niet mogelijk. Wat je wel kan doen is TicketSwap in de gaten houden.

Tickets? Ik ben ze kwijt. Kan ik deze nog op de een of andere manier terugkrijgen?

Waarschijnlijk wel. Als het goed is heb je nog ergens een bankafschrift waarop ook een bestelcode vermeld staat. Deze vul je samen met het e-mailadres waarmee je de bestelling geplaatst hebt in op deze plek: tickets.feestfabriek.nl/tickets-kwijt

Ik kreeg laatst een knipoog van mijn buurjongen. Ben ik nu zwanger?

Dat ligt ten eerste aan je geslacht en ten tweede aan waar je afgelopen weekend gezeten hebt. Als je nergens op hebt gezeten én je bent een man, dan ben je vermoedelijk niet zwanger.

Ik heb een jeugdkaart (t/m 15 jr.) maar tijdens de Zwarte Cross in september 2021 ben ik al 16. Wat nu?

Geen probleem. Als jij je jeugdkaart vóór 6 april 2020 hebt gekocht en je bent ten tijde van de Zwarte Cross 2021 in september 16 jaar oud, wat je kunt aantonen met je ID, dan mag je gewoon met dat kaartje naar binnen in 2021. Je hoeft dus geen nieuwe ticket te kopen.

Mijn kind is nu nog onder de 1.40m en zou gratis naar binnen mogen, maar volgend jaar niet meer. Wat nu?

Toch even kijken of je, via TicketSwap, nog aan een jeugdkaart kunt komen voor je kind. De grens van 1.40m blijft namelijk ook volgend jaar staan.

Ik heb mijn kaarten gekocht via TicketSwap. Hoe zit dat?

TicketSwap is onze officiële ticketpartner en daarom blijven ook deze kaarten geldig voor de editie in september 2021.

Ik heb mijn kaarten op een andere manier verkregen, bijvoorbeeld via Marktplaats, ViaGogo of een vriend(in). En nu?

Ga je mond spoelen. We hebben nu vaak genoeg gezegd dat je alleen via onze eigen ticketshop of TicketSwap kaarten moet kopen, want dit zijn onze officiële verkoopkanalen. Vanuit die kanalen weten wij wie de koper is en welke (bank)gegevens daaraan gekoppeld zijn. Als je dit alsnog hebt gedaan moet je maar hopen dat je binnenkomt in september.

Ik heb een dagkaart, maar kan niet op de nieuwe datum. Kan ik deze inwisselen voor een andere festivaldag?

Nee helaas, de Zwarte Cross 2020 was uitverkocht. Aangezien de tickets geldig blijven voor de Zwarte Cross 2021, betekent het ook dat momenteel die editie ook uitverkocht is. Er kan daarom niet geruild worden tussen festivaldagen. De enige optie om 100% veilig je kaarten te verkopen en de gewenste nieuwe kaarten te kopen, is via onze partner TicketSwap.

Is de Zwarte Cross in 2022 wel weer in juli?

Wanneer er niets geks gebeurt zal de Zwarte Cross in 2022 gewoon weer in juli plaatsvinden.

Cross 2021

Wij zouden meedoen aan een crossklasse en willen dus ook gewoon graag deelnemen in september 2021, maar met een ander idee voor een voertuig. Kan dat?

Als je plotseling inspiratie voor een geniaal nieuw idee hebt, dan mag je een nieuw idee inzenden. Dat kan tot uiterlijk 1 juli via [email protected]
De crossklassen zullen niet gewijzigd worden voor september 2021.

Ik doe (met een team) mee aan één van jullie crossklassen. Wat gebeurt er met onze Rennerskwartier-kaarten?

Die blijven geldig voor de Zwarte Cross in september 2021, net als de inschrijving en inzending van jouw team voor je huidige crossklasse.

Ik heb nog meer vragen over de deelname aan één van jullie crossklassen. Waar kan ik terecht?

Voor meer vragen over jouw deelname aan één van de crossklassen kun je het beste even een mail sturen naar [email protected] Vermeld je teamnaam, bestelcode en contactgegevens van de rijder.