0
Zoeken Winkelmand 0

Camping

De camping van de Zwarte Cross is het mooiste wat je kan overkomen. Alleen maar lachende gezichten, warme vakantiegevoelens en ultieme samenhorigheid.

Op het speciale campingfestivalterrein ‘Walhalla’, het domein van de heilige campingbezoeker, staan de Tirolertent en De Nachtclub. Daarnaast is er als klap op de vuurpijl het kampvuur met live-muziek. Iedere nacht brandt dit vreugdevuur, waar je kunt nadenken over de zin van het leven met een lekker biertje. Wij houden van onze campingknasterds, dus bieden we ook vele extra’s op de camping! Van buurtkroegen tot live-optredens en van diverse winkels tot kant-en-klare tenten die voor je klaarstaan op de camping als je aankomt (voor de gemakzuchtige ZC-kampeerder). Maar dat is nog niet alles! Lees er hier alles over!

Grasnapolsky

De echte Zwarte Cross luxepaardjes verblijven natuurlijk in kampeerhotel Grasnapolsky. Het enige wat je als hotelgast hoeft mee te nemen is een tandenborstel, je kleding en goede zin! Je komt aan op donderdag, pakt de tuktuk naar Grasnapolsky, smijt je kleding in de reeds opgezette tent, duikt in de jacuzzi waar je aan een beugelflesje Grolsch nipt en daarna ga je in je handdoekje op het terras zitten. The good life! Je zou bijna vergeten dat er achter dit kleine paradijsje nog een compleet Zwarte Cross-festivalterrein zit.

Camping ’t Zilveruitje

Ben je niet zo’n luxebeest, maar ben je wel zo gemakzuchtig als maar kan? Heb je geen zin om je zooi mee te slepen naar de camping en gruwel je bij de gedachte aan tentstokken, binnententen, buitententen, scheerlijnen en luchtbedpompen?

Dan is er Camping ‘t Zilveruitje! Een heel kampeerveld vol tweepersoonstenten die opgezet en al voor je klaarstaan. Compleet met tweepersoonsluchtbed (inclusief geïntegreerd kussen) en slaapzakken! Camping ‘t Zilveruitje heeft onder andere een eigen badhuis, cateraar, buurtkroeg en zitgedeelte met picknicktafels. En na afloop mag je de hele pröttel lekker achterlaten.

Pop-up tent

Wil je zonder tent naar de Zwarte Cross-camping, maar wil je niet per se gebruikmaken van alle voordelen van Camping ‘t Zilveruitje of kampeerhotel Grasnapolsky? Dan kun je vooraf een pop-uptentje bestellen (in de ticketshop, onder de categorie ‘overige producten’). De pop-uptenten zijn geschikt voor twee personen en komen samen met een tweepersoonsluchtbed (inclusief geïntegreerd kussen) en twee slaapzakken. Alles zit voor je in een mooie en handige backpack die je kunt ophalen bij de afhaalbalie vlakbij de polsbandjestent op de camping. De pop-uptentjes zijn te koop, dus nadat je ze bij de balie hebt opgehaald zijn zowel tent, luchtbed als slaapzakken (alle drie met Zwarte Cross-logo!) helemaal van jou. Kosten: € 199,00.

LET OP: een pop-up tent is exclusief campingkaarten. Ben je in het bezit van een campingkaart? Dan heb je de mogelijkheid om een pop-up tent te bestellen. Ben je niet in het bezit van een campingkaart? Bestel dan ook geen pop-up tent, want deze is enkel door campinggasten af te halen op de Zwarte Cross-camping.

Bestel hier je pop-up tent

Praktische zaken

Openingstijden
Die vind je in het menu onder ‘info’, indien bekend.

Toegang
Met een campingkaart heb je toegang tot de camping én het festivalterrein! Daar heb je dus geen aparte ticket(s) voor nodig.

Veelgestelde campingvragen
Wil je de antwoorden zien op veelgestelde campingvragen? Kijk dan hier eens.

Campingreglementen en algemene voorwaarden
Lees voordat je het weekend van je leven beleeft op de Zwarte Cross-camping, eerst even onze huisregels, reglementen en voorwaarden. Denk er goed aan dat moedwillige overtreders van de huisregels onherroepelijk door de beveiliging van het terrein zullen worden verwijderd.