0
Zoeken Winkelmand 0

Camping

De camping van de Zwarte Cross is het mooiste wat je kan overkomen. Alleen maar lachende gezichten, warme vakantiegevoelens en ultieme samenhorigheid.

Op het speciale campingfestivalterrein ‘Walhalla’, het domein van de heilige campingbezoeker, staan de Tirolertent en De Nachtclub. Daarnaast is er als klap op de vuurpijl het kampvuur met live-muziek. Iedere nacht brandt dit vreugdevuur, waar je kunt nadenken over de zin van het leven met een lekker biertje. Wij houden van onze campingknasterds, dus bieden we ook vele extra’s op de camping! Van buurtkroegen tot live-optredens en van diverse winkels tot kant-en-klare tenten die voor je klaarstaan op de camping als je aankomt (voor de gemakzuchtige ZC-kampeerder). Maar dat is nog niet alles! Lees er hier alles over!

Grasnapolsky

De echte Zwarte Cross luxepaardjes verblijven natuurlijk in kampeerhotel Grasnapolsky. Het enige wat je als hotelgast hoeft mee te nemen is een tandenborstel, je kleding en goede zin! Je komt aan op donderdag, pakt de tuktuk naar Grasnapolsky, smijt je kleding in de reeds opgezette tent, duikt in de jacuzzi waar je aan een beugelflesje Grolsch nipt en daarna ga je in je handdoekje op het terras zitten. The good life! Je zou bijna vergeten dat er achter dit kleine paradijsje nog een compleet Zwarte Cross-festivalterrein zit.

Camping ’t Zilveruitje

Ben je niet zo’n luxebeest, maar ben je wel zo gemakzuchtig als maar kan? Heb je geen zin om je zooi mee te slepen naar de camping en gruwel je bij de gedachte aan tentstokken, binnententen, buitententen, scheerlijnen en luchtbedpompen?

Dan is er Camping ‘t Zilveruitje! Een heel kampeerveld vol tweepersoonstenten die opgezet en al voor je klaarstaan. Compleet met tweepersoonsluchtbed (inclusief geïntegreerd kussen) en slaapzakken! Camping ‘t Zilveruitje heeft onder andere een eigen badhuis, cateraar, buurtkroeg en zitgedeelte met picknicktafels. En na afloop mag je de hele pröttel lekker achterlaten.

Praktische zaken

Openingstijden
Die vind je in het menu onder ‘info’, indien bekend.

Toegang
Met een campingkaart heb je toegang tot de camping én het festivalterrein! Daar heb je dus geen aparte ticket(s) voor nodig.

Veelgestelde campingvragen
Wil je de antwoorden zien op veelgestelde campingvragen? Kijk dan hier eens.

Alles kan kapotgaan, maar gelukkig is er Bison die de boel fikst
Lek luchtbed, gescheurde tent, wiebelende stoel, lekkende luifel, geflipte flipflop, los scharniertje hier of daar: ga naar de Fiks Jezelf Tent. Het loket voor reparaties, klaar terwijl u wacht. Ook nog kosteloos, want: Bison. Bovendien kun jij je innerlijke mens repareren bij diezelfde tent met een gembershotje (heel gezond) of een ijsbad (ook heel gezond als we de deskundigen mogen geloven). Klasse toch? Voor grote reparaties komen de Bisons naar je kampeerplek.

Campingreglementen en algemene voorwaarden
Lees voordat je het weekend van je leven beleeft op de Zwarte Cross-camping, eerst even onze huisregels, reglementen en voorwaarden. Denk er goed aan dat moedwillige overtreders van de huisregels onherroepelijk door de beveiliging van het terrein zullen worden verwijderd.

Er zijn nog tickets beschikbaar!Op donderdag ligt de hele Zwarte Cross er nog fris, fruitig en maagdelijk als een pasgeboren lammetje bij. Wil jij dat met je eigen ogen zien? Nou, dan hebben we goed nieuws: dat kan!