0
Zoeken Winkelmand 0

Camping

De camping van de Zwarte Cross is het mooiste wat je kan overkomen. Alleen maar lachende gezichten, warme vakantiegevoelens en ultieme samenhorigheid.

Op het speciale campingfestivalterrein ‘Walhalla’, het domein van de heilige campingbezoeker, staat het vermaande ‘Rock ’n Roll Circus’, waar tijdens de live-optredens de sfeer menigmaal tot uitzinnige extase oploopt. Daarnaast is er als klap op de vuurpijl het kampvuur met livemuziek vanuit een vogelhuisje. Iedere nacht brandt dit vreugdevuur, waar je kunt nadenken over de zin van het leven met een lekker biertje. Verder zijn er op de camping nog tal van faciliteiten, zoals een restaurant, buurtkroegen, een massagesalon (dames en heren: liggen en smeren), een badhuis, een campingwinkel, een bakker met verse broodjes en een oplaadpunt voor je mobiele telefoon.

Grasnapolsky

De echte Zwarte Cross luxepaardjes verblijven natuurlijk in kampeerhotel Grasnapolsky. Het enige wat je als hotelgast hoeft mee te nemen is een tandenborstel, je kleding en goede zin! Je komt aan op donderdag, pakt de tuktuk naar Grasnapolsky, smijt je kleding in de reeds opgezette tent, duikt in de jacuzzi waar je aan een beugelflesje Grolsch nipt en daarna ga je in je handdoekje op het terras zitten. The good life! Je zou bijna vergeten dat er achter dit kleine paradijsje nog een compleet Zwarte Cross-festivalterrein zit.

Festitent

Ben je niet zo’n luxebeest, maar ben je wel zo gemakzuchtig als maar kan? Heb je geen zin om je zooi mee te slepen naar de camping en gruwel je bij de gedachte aan tentstokken, binnententen, buitententen, scheerlijnen en luchtbedpompen?

Dan is er de FestiTent! Festitent zorgt voor een plekje, een opgezette tent en ​eventueel zelfs een opgeblazen luchtbed! Kun jij direct testen hoe die ligt. Let op! Dit is een externe partij die enkel een tent voor jou opzet. Je bestelt deze tent dus naast je campingticket.

Boek hier jouw Festitent

Praktische zaken

Openingstijden
Die vind je in het menu onder ‘info’, indien bekend.

Toegang
Met een campingkaart heb je toegang tot de camping én het festivalterrein! Daar heb je dus geen aparte ticket(s) voor nodig.

Faciliteiten
Wij houden van onze campingknasterds, dus bieden we ook vele extra’s op de camping! Van buurtkroegen tot live-optredens in het RnR Circus, bakkers en kant-en-klare tenten die voor je klaarstaan op de camping als je aankomt (voor de gemakzuchtige ZC-kampeerder). Lees er hier alles over!

Veelgestelde campingvragen
Wil je de antwoorden zien op veelgestelde campingvragen? Kijk dan hier eens.

Campingreglementen en algemene voorwaarden
Lees voordat je het weekend van je leven beleeft op de ZC-camping, eerst even onze huisregels, reglementen en voorwaarden. Denk er goed aan dat moedwillige overtreders van de huisregels onherroepelijk door de beveiliging van het terrein zullen worden verwijderd.