0
Zoeken Winkelmand 0

Faciliteiten

De camping is van vele gemakken voorzien, behalve elektriciteit. Om je verblijf te veraangenamen kun je als campingbezoeker o.a. gebruikmaken van twee badhuizen en een campingwinkel. Op de camping kun je ook ongestoord feestvieren in het Walhalla (het festivalterrein van de camping).

Kamperen voor de gemakzuchtige Zwarte Crosser

Ben je niet zo’n luxebeest, maar ben je wel zo gemakzuchtig als ’t maar kan? Heb je geen zin om je zooi mee te slepen naar de camping en gruwel je bij de gedachte aan tentstokken, binnententen, buitententen, scheerlijnen en luchtbedpompen? Dan is er Camping ‘t Zilveruitje.

Een heel kampeerveld vol tweepersoonstenten die kant en klaar voor je klaarstaan. Compleet met tweepersoonsluchtbed (inclusief geïntegreerd kussen) en slaapzakken! Camping ‘t Zilveruitje heeft eigen faciliteiten: er is een badhuis, een cateraar, een buurtkroeg, kluisjes, een oplaadstation voor je telefoon en een zitgedeelte met picknicktafels. En na afloop mag je de hele pröttel lekker achterlaten.

Vermaak

Tirolertent
In de Tirolertent kun je helemaal losgaan met de échte artiesten uit de Volksmusik und Schlager! Geen surrogaat, geen parodieën. Het échte werk

Kampvuur
Altijd één van de gezelligste plekken van de camping. Lekker zitten en genieten van het vuurtje en de lekkere akoestische bandjes bij een knetterend kampvuur in het Walhalla.

De Nachtclub
Een neon-kleurentrip vol guilty pleasures, hete hitjes, glitter, confetti en opblaasdieren.

Buurtkroegen
Van dat muffe tentje, dito slaapzak en lek luchtbed krijg je ook wel een keer genoeg. En daarom zijn er de buurtkroegen. Vijf etablissementen, verdeeld over de groene campingweides, alwaar doldrieste uitbaters de glazen schuimend voltappen.

Overige faciliteiten

Gemeentehuis
De plek waar je de campingburgemeesters kunt vinden en aanschieten voor vragen, opmerkingen, complimenten, tips, advies en om je hart uit te storten (dit laatste niet te lang a.j.b.).

Mobiele oplaadpunten
Er zijn maar liefst drie oplaadpunten voor mobiele telefoons. Je hoeft niet eens je eigen oplader mee te nemen. Handig hè?! Eentje bevindt zich naast het Gemeentehuis en het andere oplaadpunt is bij de Onbereikbar waar je heerlijk kunt relaxen onder het genot van wat muziek, een biertje, en dat alles terwijl je je telefoon kan opladen. Ook staan onze vrienden van Goeie Grutten en Innofest bij het Solar Oplaadstation van Biosphere.

Badhuis
Op de Zwarte Cross-camping zijn er drie badhuizen waar je na gedane arbeid je (edele) delen lekker kunt wassen. De badhuizen zijn beide verdeeld in een douchegedeelte en een toiletgedeelte met was- en spoelbakken.

  • Badhuisservice: Van 9.00 tot 17.00 kun je gebruik maken van de badhuisservice: bij één van de badhuizen (zie plattegrond in de app) staat een tent die is uitgerust met enkele toilettafels, spiegels en wat föhns en krultangen. Ook kun je, met dank aan AMI Kappers, om 9.30, 10.30 en 11.30 uur gratis een workshop volgen waarin je van de professionals uitleg krijgt hoe je het beste een festivalkapsel kunt maken. Om het je gemakkelijk te maken vind je hier meteen allerlei haarproducten die je daarvoor kunt gebruiken.

Campingwinkel
Er is een kampeerwinkel met een uitgebreid assortiment met o.a.: koffie, diverse (warme) broodjes, fruit, blik bier, zuivel, condooms, maar ook luchtbedden, zaklampen, batterijen, tenten, etc. Onze inloopsupermarkt is 24 uur per dag geopend, dus het is net alsof je een échte supermarkt binnen wandelt.

Ook rijdt er in de ochtenden een SRV-wagen rond, een (mini-)supermarkt op wielen dus!

Kluisjes
Voor zowel dagbezoekers als campingknasterds zijn er kluisjes! Die kun je alvast van tevoren reserveren. De link daarvoor vind je, indien al bekend, op onze ticketpagina.

Massagesalon
Heb je pijn in je rug omdat je op een leeg luchtbed hebt geslapen of vermoeide kuiten en polsen van het vele feestvieren? Geen nood, op de camping zijn twee massagesalons aanwezig, waar je tegen betaling op een heerlijke wijze je pijntjes weg kunt laten masseren. Even voor de duidelijkheid: zonder happy ending!

Tuktuks
Mocht je liever het aantal stappen willen sparen voor op het festivalterrein, dan kun je tegen betaling op de camping een stukje met de tuktuks mee. Dat scheelt alweer wat meters lopen.

Opblaasservice
Op donderdag rijden onze vrienden van FHT Perslucht rond om jouw luchtbed op te blazen! En dan heb je nog Airpunk: zij zijn er ook dit jaar weer bij om jouw rotklusje uit handen te nemen. Jij zet je tentje op en voordat je een leuke openingszin hebt verzonnen staat je luchtbed zo strak als een kloppend zwellichaam.

Alles kan kapotgaan, maar gelukkig is er Bison die de boel fikst
Lek luchtbed, gescheurde tent, wiebelende stoel, lekkende luifel, geflipte flipflop, los scharniertje hier of daar: ga naar de Fiks Jezelf Tent. Het loket voor reparaties, klaar terwijl u wacht. Ook nog kosteloos, want: Bison. Bovendien kun jij je innerlijke mens repareren bij diezelfde tent met een gembershotje (heel gezond) of een ijsbad (ook heel gezond als we de deskundigen mogen geloven). Klasse toch? Dit is gewoon precies: Nøhlen is Dodelijk!

Voor grote reparaties komen de Bisons naar je kampeerplek.

Er zijn nog tickets beschikbaar!Op donderdag ligt de hele Zwarte Cross er nog fris, fruitig en maagdelijk als een pasgeboren lammetje bij. Wil jij dat met je eigen ogen zien? Nou, dan hebben we goed nieuws: dat kan!