0
Zoeken Winkelmand 0

Faciliteiten

De camping is van vele gemakken voorzien, behalve elektriciteit. Om je verblijf te veraangenamen kun je als campingbezoeker o.a. gebruikmaken van twee badhuizen en een campingwinkel. Op de camping kun je ook ongestoord feestvieren in het Walhalla (het festivalterrein van de camping).

(Luxe-)kamperen op Grasnapolsky

Kamperen in stijl! Een hottub, bar en een apart badhuis, volledig ingerichte, zeer ruime tenten met opgemaakte luchtbedden met slaapzak, een stroompunt, verlichting en een terrasje inclusief tuinmeubilair voor je tent. Wat wil je nog meer? Het enige wat je mee hoeft te nemen is een tandenborstel, kleding en goede zin! Alles staat klaar bij aankomst en na afloop mag je de slaapzak ook nog houden!

Kamperen voor de gemakzuchtige Zwarte Crosser

Ben je niet zo’n luxebeest, maar ben je wel zo gemakzuchtig als ’t maar kan? Heb je geen zin om je zooi mee te slepen naar de camping en gruwel je bij de gedachte aan tentstokken, binnententen, buitententen, scheerlijnen en luchtbedpompen? Dan is er de FestiTent. Gewoon, een fatsoenlijke tent. Zodat je ‘m zelf niet mee hoeft te zeulen. Staat voor je klaar als je aankomt, zelfs helemaal ingericht als jij dat wilt. En je kunt de hele pröttel achterlaten als je vertrekt. Hartstikke handig!

LET OP: De FestiTent is te boeken bij een externe aanbieder en een bestelling daar is exclusief campingkaart(en)! Dus zorg ervoor dat je al een campingkaart hebt voordat je een boeking plaatst bij FestiTent.

Boek hier jouw Festitent

Vermaak

Rock ’n Roll Circus
In het Walhalla staat natuurlijk ook weer het ‘Rock ’n Roll Circus’! Tot een uurtje of twaalf brengen bekende Nederlandse artiesten in deze tent een ode aan hun favoriete artiesten, zo is de AC/DC sessie al jaren een begrip. Vanaf middernacht is het ‘Rock ’n Roll Circus’ alleen toegankelijk voor de camping-VIP’s en knappen de bands er tot in de late uurtjes goed hard op!

Tirolertent
Wegens gezelligheid dit jaar wederom… De ‘Spiel mir ein Tirolertent’ in het Walhalla! Banken en lange tafels, grote glazen en dames in Tirolerpakjes!

Kampvuur
Altijd één van de gezelligste plekken van de camping. Lekker zitten en genieten van het vuurtje en de lekkere akoestische bandjes bij een knetterend kampvuur in het Walhalla.

De Nachtclub
Een neon-kleurentrip vol guilty pleasures en hete hitjes.

Buurtkroegen
Van dat muffe tentje, dito slaapzak en lek luchtbed krijg je ook wel een keer genoeg. En daarom zijn er de buurtkroegen. Vijf etablissementen, verdeeld over de groene campingweides, alwaar doldrieste uitbaters de glazen schuimend voltappen.

Overige faciliteiten

Gemeentehuis
De plek waar je de campingburgemeesters kunt vinden en aanschieten voor vragen, opmerkingen, complimenten, tips, advies en om je hart uit te storten (dit laatste niet te lang a.j.b.).

Mobiel oplaadpunt
Er is een oplaadpunt voor mobiele telefoons. Je hoeft niet eens je eigen oplader mee te nemen. Handig hè?!

Badhuis
Op de Zwarte Cross-camping zijn er twee badhuizen waar je na gedane arbeid je (edele) delen lekker kunt wassen. De badhuizen zijn beide verdeeld in een douchegedeelte en een toiletgedeelte met was- en spoelbakken.

Campingwinkel
Er is een kampeerwinkel met een uitgebreid assortiment met o.a.: koffie, diverse (warme) broodjes, fruit, blikbier, zuivel, condooms, maar ook luchtbedden, zaklampen, batterijen, tenten, etc.

Kluisjes
Voor zowel dagbezoekers als campingknasterds zijn er kluisjes! Die kun je vaak alvast van tevoren reserveren. De link daarvoor vind je, indien al bekend, op onze ticketpagina.

Massagesalon
Heb je pijn in je rug omdat je op een leeg luchtbed hebt geslapen of vermoeide kuiten en polsen van het vele feestvieren? Geen nood, op de camping is ook een massagesalon aanwezig, waar je tegen betaling op een heerlijke wijze je pijntjes weg kunt laten masseren. Even voor de duidelijkheid: zonder happy ending!