Faciliteiten

De camping is van vele gemakken voorzien, behalve elektriciteit. Om je verblijf te veraangenamen kun je als campingbezoeker o.a. gebruikmaken van twee badhuizen en een campingwinkel. Op de camping kun je ook ongestoord feestvieren in het Walhalla (het festivalterrein van de camping).

(luxe) kamperen

Grasnapolsky
Kamperen in stijl! Een hottub, bar en een apart badhuis, volledig ingerichte, zeer ruime tenten met opgemaakte luchtbedden met slaapzak, een stroompunt, verlichting en een terrasje inclusief tuinmeubilair voor je tent. Wat wil je nog meer? Het enige wat je mee hoeft te nemen is een tandenborstel, kleding en goede zin! Alles staat klaar bij aankomst en na afloop mag je de slaapzak ook nog houden!

De kampeerhotelgasten worden dit jaar extra in de watten gelegd; elke ochtend en avond is er een masseur aanwezig waarbij je de vermoeide spieren los kunt laten masseren om de dag goed te beginnen of waarbij je een heerlijke ontspanningsmassage kunt krijgen om de avond relaxed in te gaan.

De Kartent
Altijd al in een kartonnen doos willen slapen? Wil je eens iets duurzaams doen, in plaats van je milieuverwoestende tent achterlaten? Of heb je je sportschoolabonnement al opgezegd en kun je ondertussen je tent, slaapzak, luchtbed en andere kroam niet meer tillen? Dan kun je dit jaar weer slapen in de regenbestendige Kartent! Het staat voor je klaar als je op de camping aankomt en kan in overleg met een campingburgemeester verplaatst worden naar je matties die ook op de camping staan.

De Festipi
Zie je het niet zitten, in zo’n kartonnen tent? Maar heb je ook echt geen zin om te slepen met je pruttel? Was je net te laat voor Grasnapolsky? Onze vriendjes van Festipi bieden een cool alternatief. Slaap in een tipi! Op de vloer van deze superhippe tipi’s ligt een fijn koeienhuidje met daar bovenop een paar dikke slaapmatten en zachte kussens. Je hoeft alleen nog maar je slaapzak mee te nemen! Let wel: deze tipi’s staan bij elkaar op een apart deel van de camping.

De FestiTent
Is slapen in een doos of in een luxe tipi niet wat voor jou? Heb je zoiets van: “gewoon normaal doen”? Maar heb je ook geen zin om al je zooi mee te slepen? Dan is er de FestiTent. Gewoon, een tent. Zodat je ‘m zelf niet mee hoeft te zeulen. Staat voor je klaar als je aankomt. Hartstikke handig!

LET OP: Van de bovenstaande luxe-kampeeropties is ALLEEN GRASNAPOLSKY inclusief toegang tot het camping- en festivalterrein. De Kartent, Festipi en Festitent zijn te boeken bij externe shops en zijn exclusief campingkaart. Dus zorg ervoor dat je al een campingkaart hebt voordat je een boeking plaatst bij één van de drie bovenstaande partijen!

Vermaak

Rock ’n Roll Circus
In het Walhalla staat natuurlijk ook weer het ‘Rock ’n Roll Circus’! Tot een uurtje of twaalf brengen bekende Nederlandse artiesten in deze tent een ode aan hun favoriete artiesten, zo is de AC/DC sessie al jaren een begrip. Vanaf middernacht is het ‘Rock ’n Roll Circus’ alleen toegankelijk voor de camping VIP’s en knappen de bands er tot in de late uurtjes goed hard op!

Tirolertent
Wegens gezelligheid dit jaar wederom… De ‘Spiel mir ein Tirolertent’ in het Walhalla! Banken en lange tafels, grote glazen en dames in Tirolerpakjes!

Kampvuur
Altijd één van de gezelligste plekken van de camping. Lekker zitten en genieten van het vuurtje en de lekkere akoestische bandjes bij een knetterend kampvuur in het Walhalla.

Buurtkroegen
Van dat muffe tentje, dito slaapzak en lek luchtbed krijg je ook wel een keer genoeg. En daarom zijn er de buurtkroegen. Vijf etablissementen, verdeeld over de groene campingweides, alwaar doldrieste uitbaters de glazen schuimend voltappen.

Overige faciliteiten

Gemeentehuis
De plek waar je de campingburgemeesters kunt vinden en aanschieten voor vragen, opmerkingen, complimenten, tips, advies en om je hart uit te storten (dit laatste niet te lang a.j.b.).

Mobiel oplaadpunt
Er is een oplaadpunt voor mobiele telefoons. Je hoeft niet eens je eigen oplader mee te nemen. Handig hè?!

Badhuis
Op de Zwarte Cross-camping zijn er twee badhuizen waar je na gedane arbeid je (edele) delen lekker kunt wassen. De badhuizen zijn beide verdeeld in een douchegedeelte en een toiletgedeelte met was- en spoelbakken.

Campingwinkel
Er is een kampeerwinkel met een uitgebreid assortiment met o.a.: koffie, diverse (warme) broodjes, fruit, blikbier, zuivel, condooms, maar ook programmaboekjes, luchtbedden, zaklampen, batterijen, tenten, etc. De openingstijden van de campingwinkel volgen nog.

Kluisjes
Voor zowel dagbezoekers als campingknasterds zijn er kluisjes! Die kun je vaak alvast van tevoren reserveren. Wanneer deze voor 2019 beschikbaar zijn, is nog niet bekend.

Massagesalon
Heb je pijn in je rug omdat je op een leeg luchtbed hebt geslapen of vermoeide kuiten en polsen van het vele feestvieren? Geen nood, op de camping is ook een massagesalon aanwezig, waar je tegen betaling op een heerlijke wijze je pijntjes weg kunt laten masseren. Even voor de duidelijkheid: zonder happy ending!