0
Zoeken Winkelmand 0

Faciliteiten

De camping is van vele gemakken voorzien, behalve elektriciteit. Om je verblijf te veraangenamen kun je als campingbezoeker o.a. gebruikmaken van twee badhuizen en een campingwinkel. Op de camping kun je ook ongestoord feestvieren in het Walhalla (het festivalterrein van de camping).

Kamperen voor de gemakzuchtige Zwarte Crosser

Ben je niet zo’n luxebeest, maar ben je wel zo gemakzuchtig als ’t maar kan? Heb je geen zin om je zooi mee te slepen naar de camping en gruwel je bij de gedachte aan tentstokken, binnententen, buitententen, scheerlijnen en luchtbedpompen? Dan is er de FestiTent. Gewoon, een fatsoenlijke tent. Zodat je ‘m zelf niet mee hoeft te zeulen. Staat voor je klaar als je aankomt, zelfs helemaal ingericht als jij dat wilt. En je kunt de hele pröttel achterlaten als je vertrekt. Hartstikke handig!

LET OP: De FestiTent is te boeken bij een externe aanbieder en een bestelling daar is exclusief campingkaart(en)! Dus zorg ervoor dat je al een campingkaart hebt voordat je een boeking plaatst bij FestiTent.

Boek hier jouw Festitent

Vermaak

Tirolertent
In de Tirolertent kun je helemaal losgaan met de échte artiesten uit de Volksmusik und Schlager! Geen surrogaat, geen parodieën. Het échte werk

Kampvuur
Altijd één van de gezelligste plekken van de camping. Lekker zitten en genieten van het vuurtje en de lekkere akoestische bandjes bij een knetterend kampvuur in het Walhalla.

De Nachtclub
Een neon-kleurentrip vol guilty pleasures, hete hitjes, glitter, confetti en opblaasdieren.

Buurtkroegen
Van dat muffe tentje, dito slaapzak en lek luchtbed krijg je ook wel een keer genoeg. En daarom zijn er de buurtkroegen. Vijf etablissementen, verdeeld over de groene campingweides, alwaar doldrieste uitbaters de glazen schuimend voltappen.

Overige faciliteiten

Gemeentehuis
De plek waar je de campingburgemeesters kunt vinden en aanschieten voor vragen, opmerkingen, complimenten, tips, advies en om je hart uit te storten (dit laatste niet te lang a.j.b.).

Mobiel oplaadpunt
Er is een oplaadpunt voor mobiele telefoons. Je hoeft niet eens je eigen oplader mee te nemen. Handig hè?!

Badhuis
Op de Zwarte Cross-camping zijn er drie badhuizen waar je na gedane arbeid je (edele) delen lekker kunt wassen. De badhuizen zijn beide verdeeld in een douchegedeelte en een toiletgedeelte met was- en spoelbakken.

Campingwinkel
Er is een kampeerwinkel met een uitgebreid assortiment met o.a.: koffie, diverse (warme) broodjes, fruit, blik bier, zuivel, condooms, maar ook luchtbedden, zaklampen, batterijen, tenten, etc.

Kluisjes
Voor zowel dagbezoekers als campingknasterds zijn er kluisjes! Die kun je alvast van tevoren reserveren. De link daarvoor vind je, indien al bekend, op onze ticketpagina.

Massagesalon
Heb je pijn in je rug omdat je op een leeg luchtbed hebt geslapen of vermoeide kuiten en polsen van het vele feestvieren? Geen nood, op de camping zijn twee massagesalons aanwezig, waar je tegen betaling op een heerlijke wijze je pijntjes weg kunt laten masseren. Even voor de duidelijkheid: zonder happy ending!

Tuktuks
Mocht je liever het aantal stappen willen sparen voor op het festivalterrein, dan kun je tegen betaling op de camping een stukje met de tuktuks mee. Dat scheelt alweer wat meters lopen.