Faciliteiten

De camping is van vele gemakken voorzien, behalve elektriciteit. Om je verblijf te veraangenamen kun je als campingbezoeker o.a. gebruikmaken van twee badhuizen en een campingwinkel. Op de camping kun je ook ongestoord feestvieren in het Walhalla (het festivalterrein van de camping).

(luxe) kamperen

Grasnapolsky
Kamperen in stijl! Een hottub, bar en een apart badhuis, volledig ingerichte, zeer ruime tenten met opgemaakte luchtbedden met slaapzak, een stroompunt, verlichting en een terrasje inclusief tuinmeubilair voor je tent. Wat wil je nog meer? Het enige wat je mee hoeft te nemen is een tandenborstel, kleding en goede zin! Alles staat klaar bij aankomst en na afloop mag je de slaapzak ook nog houden!

De kampeerhotelgasten worden dit jaar extra in de watten gelegd; elke ochtend en avond is er een masseur aanwezig waarbij je de vermoeide spieren los kunt laten masseren om de dag goed te beginnen of waarbij je een heerlijke ontspanningsmassage kunt krijgen om de avond relaxed in te gaan.

 

Vermaak

Rock ’n Roll Circus
In het Walhalla staat natuurlijk ook weer het ‘Rock ’n Roll Circus’! Tot een uurtje of twaalf brengen bekende Nederlandse artiesten in deze tent een ode aan hun favoriete artiesten, zo is de AC/DC sessie al jaren een begrip. Vanaf middernacht is het ‘Rock ’n Roll Circus’ alleen toegankelijk voor de camping VIP’s en knappen de bands er tot in de late uurtjes goed hard op!

Tirolertent
Wegens gezelligheid dit jaar wederom… De ‘Spiel mir ein Tirolertent’ in het Walhalla! Banken en lange tafels, grote glazen en dames in Tirolerpakjes!

Kampvuur
Altijd één van de gezelligste plekken van de camping. Lekker zitten en genieten van het vuurtje en de lekkere akoestische bandjes bij een knetterend kampvuur in het Walhalla.

Buurtkroegen
Van dat muffe tentje, dito slaapzak en lek luchtbed krijg je ook wel een keer genoeg. En daarom zijn er de buurtkroegen. Vijf etablissementen, verdeeld over de groene campingweides, alwaar doldrieste uitbaters de glazen schuimend voltappen.

Overige faciliteiten

Gemeentehuis
De plek waar je de campingburgemeesters kunt vinden en aanschieten voor vragen, opmerkingen, complimenten, tips, advies en om je hart uit te storten (dit laatste niet te lang a.j.b.).

Mobiel oplaadpunt
Er is een oplaadpunt voor mobiele telefoons. Je hoeft niet eens je eigen oplader mee te nemen. Handig hè?!

Badhuis
Op de Zwarte Cross-camping zijn er twee badhuizen waar je na gedane arbeid je (edele) delen lekker kunt wassen. De badhuizen zijn beide verdeeld in een douchegedeelte en een toiletgedeelte met was- en spoelbakken.

Campingwinkel
Er is een kampeerwinkel met een uitgebreid assortiment met o.a.: koffie, diverse (warme) broodjes, fruit, blikbier, zuivel, condooms, maar ook programmaboekjes, luchtbedden, zaklampen, batterijen, tenten, etc. De openingstijden van de campingwinkel volgen nog.

Kluisjes
Op de camping zijn ook kluisjes aanwezig om je spullen veilig in op te bergen. Zodra je kunt reserveren voor 2018, laten we je dat weer weten!

Massagesalon
Heb je pijn in je rug omdat je op een leeg luchtbed hebt geslapen of vermoeide kuiten en polsen van het vele feestvieren? Geen nood, op de camping is ook een massagesalon aanwezig, waar je tegen betaling op een heerlijke wijze je pijntjes weg kunt laten masseren. Even voor de duidelijkheid: zonder happy ending!