0
Zoeken Winkelmand 0

Faciliteiten

De camping is van vele gemakken voorzien, behalve elektriciteit. Om je verblijf te veraangenamen kun je als campingbezoeker o.a. gebruikmaken van twee badhuizen en een campingwinkel. Op de camping kun je ook ongestoord feestvieren in het Walhalla (het festivalterrein van de camping).

Wil je zonder tent naar de Zwarte Cross-camping?

Maar wil je niet per se gebruikmaken van alle voordelen van Camping ‘t Zilveruitje of kampeerhotel Grasnapolsky? Dan kun je vooraf een pop-uptentje bestellen. De pop-uptenten zijn geschikt voor twee personen en komen samen met een tweepersoonsluchtbed inclusief kussen en twee slaapzakken. Alles zit voor je in een mooie en handige backpack die je kunt ophalen bij de afhaalbalie vlakbij de polsbandjestent op de camping. De pop-uptentjes zijn te koop, dus nadat je ze bij de balie hebt opgehaald zijn zowel tent, luchtbed als slaapzakken (alle drie met Zwarte Cross-logo!) helemaal van jou. Kosten: € 199,00, te bestellen via onze ticketshop.

LET OP: een pop-up tent is exclusief campingkaarten. Ben je in het bezit van een campingkaart? Dan heb je de mogelijkheid om een pop-up tent te bestellen. Ben je niet in het bezit van een campingkaart? Bestel dan ook geen pop-up tent, want deze is enkel door campinggasten af te halen op de Zwarte Cross-camping.

Vermaak

Tirolertent
In de Tirolertent kun je helemaal losgaan met de échte artiesten uit de Volksmusik und Schlager! Geen surrogaat, geen parodieën. Het échte werk

Kampvuur
Altijd één van de gezelligste plekken van de camping. Lekker zitten en genieten van het vuurtje en de lekkere akoestische bandjes bij een knetterend kampvuur in het Walhalla.

De Nachtclub
Een neon-kleurentrip vol guilty pleasures, hete hitjes, glitter, confetti en opblaasdieren.

Buurtkroegen
Van dat muffe tentje, dito slaapzak en lek luchtbed krijg je ook wel een keer genoeg. En daarom zijn er de buurtkroegen. Vijf etablissementen, verdeeld over de groene campingweides, alwaar doldrieste uitbaters de glazen schuimend voltappen.

Overige faciliteiten

Gemeentehuis
De plek waar je de campingburgemeesters kunt vinden en aanschieten voor vragen, opmerkingen, complimenten, tips, advies en om je hart uit te storten (dit laatste niet te lang a.j.b.).

Mobiele oplaadpunten
Je kan je telefoon zowel op het festival- als campingerrein opladen. Op de camping bevindt het oplaadpunt zich vlakbij het Gemeentehuis. Check de plattegrond – indien beschikbaar – om de exacte locaties te checken.

Badhuis
Op de Zwarte Cross-camping zijn er drie badhuizen waar je na gedane arbeid je (edele) delen lekker kunt wassen. De badhuizen zijn beide verdeeld in een douchegedeelte en een toiletgedeelte met was- en spoelbakken.

  • Badhuisservice: Van 9.00 tot 17.00 kun je gebruik maken van de badhuisservice: bij één van de badhuizen (zie plattegrond in de app) staat een tent die is uitgerust met enkele toilettafels, spiegels en wat föhns en krultangen. Ook kun je, met dank aan AMI Kappers, om 9.30, 10.30 en 11.30 uur gratis een workshop volgen waarin je van de professionals uitleg krijgt hoe je het beste een festivalkapsel kunt maken. Om het je gemakkelijk te maken vind je hier meteen allerlei haarproducten die je daarvoor kunt gebruiken.

Campingwinkel
Er is een kampeerwinkel met een uitgebreid assortiment met o.a.: koffie, diverse (warme) broodjes, fruit, blik bier, zuivel, condooms, maar ook luchtbedden, zaklampen, batterijen, tenten, etc. Onze inloopsupermarkt is 24 uur per dag geopend, dus het is net alsof je een échte supermarkt binnen wandelt.

Ook rijdt er in de ochtenden een SRV-wagen rond, een (mini-)supermarkt op wielen dus!

Kluisjes
Voor zowel dagbezoekers als campingknasterds zijn er kluisjes! Die kun je alvast van tevoren reserveren. De link daarvoor vind je, indien al bekend, op onze ticketpagina.

Massagesalon
Heb je pijn in je rug omdat je op een leeg luchtbed hebt geslapen of vermoeide kuiten en polsen van het vele feestvieren? Geen nood, op de camping zijn twee massagesalons aanwezig, waar je tegen betaling op een heerlijke wijze je pijntjes weg kunt laten masseren. Even voor de duidelijkheid: zonder happy ending!

Tuktuks
Mocht je liever het aantal stappen willen sparen voor op het festivalterrein, dan kun je tegen betaling op de camping een stukje met de tuktuks mee. Dat scheelt alweer wat meters lopen.

Opblaasservice
Op donderdag rijden onze vrienden van FHT Perslucht rond om jouw luchtbed op te blazen! En dan heb je nog Airpunk: zij zijn er ook dit jaar weer bij om jouw rotklusje uit handen te nemen. Jij zet je tentje op en voordat je een leuke openingszin hebt verzonnen staat je luchtbed zo strak als een kloppend zwellichaam.