0
Zoeken Winkelmand 0

De inhoud van het Harder!-lidmaatschap

Ieder Harder!-fanclublid krijgt bij het lidmaatschap een unieke toegangslink in de week van de Harder!-kaartverkoop. Daarmee krijg je toegang tot de ticketshop. Als fanclublid kan je één week eerder dan de rest van de wereld tickets kopen voor de eerstvolgende Zwarte Cross. Zo ben je 100% gegarandeerd van een ticket.

Dit is de inhoud van het Harder!-lidmaatschap

  • Drie keer per jaar het full colour Zwarte Cross Magazine Harder! op de mat
  • Eén week voorrang op de wereldwijde voorverkoop voor de Zwarte Cross
  • 100% garantie op twee tickets voor de Zwarte Cross

Ieder Harder!-fanclublid heeft voor de Zwarte Cross recht op 2 tickets
Alle kaartcombinaties zijn mogelijk tijdens de Harder!-kaartverkoop, tot maximaal 2 tickets. De beschikbare kaartsoorten zijn: dagkaarten (donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag), campingkaarten (incl. toegang festival), een campingkaart incl. camper/caravan (max. 1 per Harder!-lid), tickets voor Camping ’t Zilveruitje (één tent voor 2 personen, incl. toegang festivalterrein en Walhalla) en tickets voor Kampeerhotel Grasnapolsky (één tent voor 2 personen, incl. toegang festivalterrein en Walhalla). Jeugdkaarten zijn uitgezonderd van deze regel. Hiervan kun je er max. 4 bestellen. Op alle kaartsoorten geldt: zolang de voorraad strekt.

Harder!-kaartverkoop
Ieder Harder!-fanclublid ontvangt een unieke toegangslink. Enkel via deze link kun je dan in de ticketshop komen. Als fanclublid kan je dus één week eerder dan de rest van de wereld tickets kopen voor de eerstvolgende Zwarte Cross. Zo ben je 100% gegarandeerd van een ticket.

Meer informatie over de voorwaarden
Om teleurstellingen te voorkomen bij andere Harder!-leden willen we alle leden een grotere kans geven om aan de gewenste tickets voor de Zwarte Cross te kunnen komen. Daarom is het maximum aantal tickets dat je als fanclublid kan kopen sinds 2020 bijgesteld van zes naar twee stuks. Daarmee hebben alle fanclubleden veel meer kans op de tickets die ze het liefst willen bestellen.

We willen voorkomen dat de Zwarte Cross in de toekomst een ‘fanclubfeestje’ wordt. We zijn apetrots op de Zwarte Cross-fanclub Harder!, maar we willen niet dat iedereen in de toekomst fanclublid zou moeten zijn om überhaupt kans te maken op tickets. Wij vinden dat ook niet-leden een kans moeten hebben om naar de Zwarte Cross te kunnen gaan.

Bijkomend voordeel is dat we met het reduceren van het max. aantal te bestellen tickets de zwarthandel in kaarten enigszins een halt kunnen toeroepen. Meteen na de start van de voorverkoop voor Harder!-leden werden er al honderden tickets te koop aangeboden op Marktplaats (verhandel je tickets nooit via Marktplaats!) en TicketSwap (het enige veilige handelsplatform voor onze tickets). Dit kan niet de bedoeling zijn en hiermee worden zowel Harder!-leden als andere Zwarte Crossers benadeeld.

Contact
Heb je vragen, tips, suggesties of klachten omtrent het Zwarte Cross Magazine ‘Harder!’? Of heb je vragen over je fanclublidmaatschap? Mail dan naar [email protected].