0
Zoeken Winkelmand 0

De inhoud van het Harder!-lidmaatschap

Ieder Harder!-fanclublid krijgt bij het lidmaatschap een unieke code. Daarmee log je in op de ticketshop, na de start van de voorverkoop voor fanclubleden. Als fanclublid kan je één week eerder dan de rest van de wereld kaarten kopen voor de eerstvolgende Zwarte Cross. Zo ben je 100% gegarandeerd van een ticket. Harder!-leden kunnen gegarandeerd maximaal twee tickets voor de eerstvolgende Zwarte Cross aanschaffen.

Dit is de inhoud van het Harder!-lidmaatschap

  • Drie keer per jaar het full colour Zwarte Cross Magazine Harder! op de mat
  • Eén week voorrang op de wereldwijde voorverkoop voor de Zwarte Cross
  • 100% garantie op twee tickets voor de Zwarte Cross

Ieder Harder!-fanclublid heeft voor de Zwarte Cross recht op twee kaarten
Alle kaartcombinaties zijn mogelijk, tot maximaal twee kaarten. De beschikbare kaartsoorten zijn: Dagkaart vrijdag, zaterdag en zondag, Campingkaart (incl. toegang festival), Camper/caravankaart (incl. toegang festival) en kaarten voor Kampeerhotel Grasnapolsky (één tent voor 2 personen, incl. toegang festival). LET OP: voor Kampeerhotel Grasnapolsky koop je kaarten per persoon, niet per tent. Op alle kaartsoorten geldt: zolang de voorraad strekt.

Ben je jouw unieke code kwijt?

  • Om tickets te bestellen voor de Zwarte Cross tijdens de Harder!-kaartverkoop heb je jouw unieke code van je lidmaatschap nodig. LET OP: dit is dus niet je lidmaatschapsnummer, maar een unieke code die gekoppeld is aan jouw lidmaatschap. Ben je jouw unieke code kwijt? Klik dan hier om deze opnieuw op te vragen.

Meer informatie over de nieuwe voorwaarden
Om teleurstellingen te voorkomen bij andere Harder!-leden willen we alle leden een grotere kans geven om aan de gewenste tickets voor de Zwarte Cross te kunnen komen. Daarom is het maximum aantal kaarten dat je als fanclublid kan kopen sinds 2020 bijgesteld van zes naar twee stuks. Daarmee hebben alle fanclubleden veel meer kans op de tickets die ze het liefst willen bestellen.

We willen voorkomen dat de Zwarte Cross in de toekomst een ‘fanclubfeestje’ wordt. We zijn apetrots op de Zwarte Cross-fanclub Harder!, maar we willen niet dat iedereen in de toekomst fanclublid zou moeten zijn om überhaupt kans te maken op kaarten. Wij vinden dat ook niet-leden een kans moeten hebben om naar de Zwarte Cross te kunnen gaan.

Bijkomend voordeel is dat we met het reduceren van het max. aantal te bestellen kaarten de zwarthandel in kaarten enigszins een halt kunnen toeroepen. Meteen na de start van de voorverkoop voor Harder!-leden werden er al honderden tickets te koop aangeboden op Marktplaats (verhandel je tickets nooit via Marktplaats!) en TicketSwap (het enige veilige handelsplatform voor onze tickets). Dit kan niet de bedoeling zijn en hiermee worden zowel Harder!-leden als andere Zwarte Crossers benadeeld.

Contact
Heb je vragen, tips, suggesties of klachten omtrent het Zwarte Cross Magazine ‘Harder!’? Of heb je vragen over je fanclublidmaatschap? Mail dan naar [email protected].