0
Zoeken Winkelmand 0

De inhoud van het Harder!-lidmaatschap

Ieder Harder!-fanclublid krijgt bij het afsluiten van het lidmaatschap een unieke code. Daarmee log je in op de ticketshop, na de start van de voorverkoop voor fanclubleden. Als fanclublid kan je één week eerder dan de rest van de wereld kaarten kopen voor de eerstvolgende Zwarte Cross. Zo ben je 100% gegarandeerd van een ticket. Harder!-leden kunnen gegarandeerd maximaal twee tickets voor de eerstvolgende Zwarte Cross aanschaffen.

Dit is de inhoud van het Harder!-lidmaatschap

  • Drie keer per jaar het full colour Zwarte Cross Magazine Harder! op de mat
  • Eén week voorrang op de wereldwijde voorverkoop voor de Zwarte Cross
  • 100% garantie op twee tickets voor de Zwarte Cross

Ieder Harder!-fanclublid heeft voor de Zwarte Cross recht op twee kaarten
Alle kaartcombinaties zijn mogelijk, tot maximaal twee kaarten. De beschikbare kaartsoorten zijn: Dagkaart vrijdag, zaterdag en zondag, Campingkaart (incl. toegang festival) en Camper/caravankaart (incl. toegang festival). Let op: voor kaarten voor Kampeerhotel Grasnapolsky (2 of 4 persoonstent) geldt maximaal 1 ticket per bestelling. Op alle kaartsoorten geldt: zolang de voorraad strekt.

Een fanclub-abonnement start op 1 januari. Word je halverwege het jaar lid (juli) dan betaal je één keer € 7,50 voor de rest van dat jaar (t/m 31 dec.). Er wordt vervolgens in januari voor een compleet nieuw jaar € 15,- afgeschreven.

Meer informatie over de nieuwe voorwaarden
Om teleurstellingen te voorkomen bij andere Harder!-leden willen we alle leden een grotere kans geven om aan de gewenste tickets voor de Zwarte Cross te kunnen komen. Daarom is het maximum aantal kaarten dat je als fanclublid kan kopen sinds 2020 bijgesteld van zes naar twee stuks. Daarmee hebben alle fanclubleden veel meer kans op de tickets die ze het liefst willen bestellen.

We willen voorkomen dat de Zwarte Cross in de toekomst een ‘fanclubfeestje’ wordt. We zijn apetrots op de Zwarte Cross-fanclub Harder!, maar we willen niet dat iedereen in de toekomst fanclublid zou moeten zijn om überhaupt kans te maken op kaarten. Wij vinden dat ook niet-leden een kans moeten hebben om naar de Zwarte Cross te kunnen gaan.

Bijkomend voordeel is dat we met het reduceren van het max. aantal te bestellen kaarten de zwarthandel in kaarten enigszins een halt kunnen toeroepen. Meteen na de start van de voorverkoop voor Harder!-leden werden er al honderden tickets te koop aangeboden op Marktplaats (verhandel je tickets nooit via Marktplaats!) en TicketSwap (het enige veilige handelsplatform voor onze tickets). Dit kan niet de bedoeling zijn en hiermee worden zowel Harder!-leden als andere Zwarte Crossers benadeeld.

Limiet aan het aantal Harder!-leden
De fanclub Harder! telt nu ca. 23.000 leden. Sinds 1 maart 2020 staat het inschrijfluik weer open voor nog 2000 nieuwe leden. Zegt het voort aan al je kameraden (m/v/o) die nog geen lid zijn en dat wel willen worden. De inschrijvingen sluiten als de limiet van 25.000 leden is bereikt.

In de wereldwijde kaartverkoop gaan we meer mensen gelukkig maken
Voor de wereldwijde kaartverkoop is ook het maximaal aantal kaarten in één koop bijgesteld: van tien naar vier. We kunnen op deze manier veel meer verschillende mensen de mogelijkheid bieden om kaarten te kopen. Tegelijkertijd werken we met deze maatregel ook hier de zwarthandel tegen.

Contact
Heb je vragen, tips, suggesties of klachten omtrent het Zwarte Cross Magazine ‘Harder!’? Of heb je vragen over je fanclublidmaatschap, wil je je lidmaatschap opzeggen of heb je een adreswijziging? Mail dan naar [email protected].