Busvervoer van de Zwarte Cross en Arriva!

Busvervoer van de Zwarte Cross en Arriva!

Weet je nog dat we je een tijd geleden vroegen of jij interesse zou hebben in busvervoer naar de Zwarte Cross, vanuit je woonplaats? Op de enquête kwamen duizenden reacties. Leek ons dus dat we er misschien maar iets mee moesten gaan doen. En laat onze vrienden van Arriva daar nou al ervaring mee hebben! Handjes ineen en daar zijn we: een ticketshop waarin je je busticket kunt kopen voor je vervoer naar de Zwarte Cross en weer terug.

Dagbezoekers
De grootste aanvraag kwam vanuit de regio, het noorden en vanuit het zuiden des lands. We hebben daarom vanuit deze regio’s diverse bussen, routes en opstapplekken opgezet! Check ze hier en bestel je busticket.

Campinggasten
Ook vanuit de campinggasten was de aanvraag vanuit het noorden en zuiden des lands het grootst! Dus wil je op donderdag naar de Zwarte Cross en op maandag weer terug? Dat kan! Check hier de routes en bestel je ticket. LET OP: I.v.m. de beschikbare laadruimte in de bus, zijn er restricties aan wat je mag meenemen. O.a. geen kliko’s en kruiwagens. Let hier dus goed op bij het boeken van je ticket.

Staat je opstaplocatie er niet tussen?
Stuur dan een mail naar touring@arriva.nl, als er veel aanvragen komen vanuit een bepaalde woonplaats, dan kunnen Arriva en Zwarte Cross wellicht nog iets regelen!

Wil je zelf een touringcar regelen voor jouw groep?
Dat kan direct bij Arriva. Check hun shop.

Wil je niet met de bus, wel met het OV?
Bekijk dan nog even het Zwarte Cross Retourtje, waarmee je met 20% korting naar de Zwarte Cross kunt reizen.

Busvoordelen:

  1. Word voor het Zwarte Cross-terrein (of het campingterrein) afgezet;
  2. Open alvast je eerste biertje in de bus;
  3. Je hoeft geen BOB aan te wijzen (erg belangrijk voor dagbezoekers);
  4. Lekker milieu- en filevriendelijk: één volle bus scheelt tientallen auto’s.
Terug naar overzicht