Dank u wel Mevrouw Meekes – Klein Gunnewiek!

Dank u wel Mevrouw Meekes – Klein Gunnewiek!

U werd 86 op de dag dat u met de andere bewoners van Woonzorgcentrum Careaz over de crossbaan mocht jagen op de Zwarte Cross. U gaf zelf aan dat u uw mooiste verjaardag ooit gevierd had: “Ik bun deur duzenden mensen toegezongen met lang zal ze leven!”
U schreef ons zelfs een indrukwekkende dankbrief! En u bent óók de bijzonder blije mevrouw in onze aftermovie welke op woensdag 25 juli de wereld in werd geslingerd. En dat is precies de dag dat u helaas overleed…

Zo komen een paar dingen op een bizarre manier samen. En dat maakt grote indruk. We hadden nooit verwacht dat we zo letterlijk te maken zouden krijgen met ons thema ‘Leven vóór de dood’.

Grote dank gaat uit naar de heren van de geweldige crossgroep uit Oene. Ze bouwden speciaal voor de bewoners een prachtig gevaarte en jaagden driemaal daags over de crossbaan. Telkens met andere bewoners. Slechts één bewoner haalde de aftermovie… U!
Dank ook aan Woonzorgcentrum Careaz en alle Zwarte Crossers die hier op welke manier aan meegeholpen hebben, dank ook aan alle Zwarte Crossers die langs de kant stonden te juichen en zingen en bovenal dank u Mevrouw Meekes – Klein Gunnewiek!

Wij willen via deze weg familie, vrienden en kennissen van harte condoleren met dit plotselinge verlies. Waren er maar meer mensen zo cool als Mevrouw Meekes – Klein Gunnewiek!

 

Terug naar overzicht