Kom naar de feestelijke opening van de Special Olympics Nationale Spelen in Doetinchem

Kom naar de feestelijke opening van de Special Olympics Nationale Spelen in Doetinchem

Natuurlijk verdient de Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek, waar tweeduizend sporters met een verstandelijke beperking hun krachten meten in 21 sporten, een grootse opening! Deze openingsceremonie vindt plaats op vrijdag 8 juni in stadion de Vijverberg, met presentatoren Erben Wennemars en Erik Hulzebosch, hoofdgast Gerard Joling, Suzan & Freek, Estelle Westerlaan, Guido’s Orchestra (bekend van Symphonica in Rosso) en een mannenkoor van 180 Achterhoekse zangers. De Feestfabriek helpt een handje mee om de start van dit sportfestijn zo mooi mogelijk te maken voor de sporters die in dat weekend keihard hun best doen om goed te presteren. Help jij ook mee?

Kom kijken bij deze grandioze opening en steun deze sporters, die jouw applaus en aanmoediging als geen ander verdienen! Geniet van het spektakel, het uitgebreide programma en koop nu alvast je kaartje. Zet ‘m in je agenda: 8 juni vanaf 17:00u in stadion de Vijverberg, Doetinchem!

Special Olympics Nationale Spelen – openingsceremonie

Natuurlijk verdient de Special Olympics Achterhoek 2018, waar tweeduizend sporters met een verstandelijke beperking hun krachten meten in 21 sporten, een grootse opening! Deze openingsceremonie vindt plaats op vrijdag 8 juni in stadion de Vijverberg, met presentatoren Erben Wennemars en Erik Hulzebosch, hoofdgast Gerard Joling, Suzan & Freek, Estelle Westerlaan, Guido's Orchestra (bekend van Symphonica in Rosso) en een mannenkoor van 180 Achterhoekse zangers. De Feestfabriek helpt een handje mee om de start van dit sportfestijn zo mooi mogelijk te maken voor de sporters die in dat weekend keihard hun best doen om goed te presteren. Help jij ook mee?Kom kijken bij deze grandioze opening en steun deze sporters, die jouw applaus en aanmoediging als geen ander verdienen! Geniet van het spektakel, het uitgebreide programma en koop nu alvast je kaartje. Zet 'm in je agenda: 8 juni vanaf 17:00u in stadion de Vijverberg, Doetinchem! http://www.specialolympics2018.nl/deelnemers-2/bezoekers/

Geplaatst door Zwarte Cross op dinsdag 27 maart 2018

Terug naar overzicht