Het water loopt ons al in de mond… De Fijnproevers-weide!

Het water loopt ons al in de mond… De Fijnproevers-weide!

OVERAL OP HET ZWARTE CROSS-TERREIN IS NATUURLIJK WEL VOEDSEL TE VINDEN, MAAR DE ECHTE RELAXTE EETBELEVENIS KRIJG JE OP DE SPLINTERNIEUWE FIJNPROEVERSWEIDE! HIER STAAN DIVERSE FOODTRUCKS, MET HUN UNIEKE ‘SINGLE DISHES’, TE WACHTEN OP JOU. VAN ZOET TOT VEGETARISCH TOT UIT DE ZEE TOT SATÉ. KIEST U MAAR!

Banaanhangwagen
Need we say more?! De beste banaangerechten, gebakken of bevroren, uit een foodtruck. Smullen maar!

Bronckhorster Bierbrouwerij
Even bijkomen van het festivalgedruis in de oase der foodtrucks met een heerlijk biertje. Probeer en proef eens iets nieuws.

Crêperie Oui Oui
Vanuit hun Peugeot J7 oldtimer bieden ze zoete en hartige crêpes volgens eigen receptuur.

Dikke Bertha
Een victoriaans ogend, op steenkolen gestookt espressoapparaat. Haar vrolijke koffiemachinisten schenken de beste cappuccino’s en espresso’s.

Holy Pasta
Holy Pasta serveert je, vanuit hun blauwe Mercedes 310, verschillende overheerlijke Italiaanse gerechten. Van pasta’s tot kleine hapjes.

Joeri Tandoeri
In een echte tandoor-oven bakt Joeri Tandoeri de lekkerste naanbroden met diverse vullingen. Deze gerechten zijn gebaseerd op de echte Indische keuken.

Madame Cocos
Madame Cocos komt ons voorzien van overheerlijke cocosballs! Vers geschept en gebakken.

Pofferdory
Een naam die alles al zegt. Tijd voor poffertjes! Awardwinnende poffertjes, welteverstaan. Ze wonnen dit jaar de ‘Sweeties Cooking Award’ op het Europees foodtruck-evenement.

Saté-man
Je vraag je natuurlijk af wat je hier kunt vinden. Jep, saté-gerechten!

Solar Snacks
Solar Snacks maakt zijn vegetarische snacks compleet op zonne-energie, met behulp van een dak met negen zonnepanelen!

Vishandel Bomers
Het lekkerste uit de zee in een fantastisch gerecht op jouw bordje! Vanuit hun container wokken ze gamba’s en op hun bakfiets maken ze broodjes gerookte zalm. 

Terug naar overzicht