Crossteams met afgekeurd ontwerp verzekerd van campingtickets

Crossteams met afgekeurd ontwerp verzekerd van campingtickets

Wat als straks blijkt dat jouw ontwerp voor je wagen in de Zwaargewichtklasse, Specialklasse, Race Del Rio of Nek Aan Nek Race niet door de ballotage komt? Kan je dan op een later moment nog campingtickets kopen, ook al is de voorverkoop al in volle gang? Ja, dat kan. Wij houden ze vast voor jou en je kameraden.

Op 4 november opent de inschrijving voor de cross. Met succes ingeschreven? Je ontwerp insturen kan dan tot 19 november. Je ontwerp wordt door de ballotagecommissie goedgekeurd, dan wel afgekeurd. Voor 1 januari krijg je te horen of je mee mag crossen. Maar stel nou: je ontwerp wordt afgewezen en je wil alsnog campingkaarten kopen. Dan kan dat, ongeacht de verkoopstatus van tickets op dat moment. Wij houden voor jou het aantal campingkaarten achter de hand, gelijk aan het aantal bestelde kaarten bij inschrijving op 4 november. We houden alleen campingkaarten achter de hand.

Stel je voor:

Jij schrijft je op 4 november in voor de Zwaargewichtklasse. Jij bestelt voor jezelf en je crosskameraden in totaal 10 tickets. Je stuurt voor 19 november je ontwerp in en wacht vol ongeduld. Tante Rikie mailt je voor 1 januari het droevige bericht dat je ontwerp niet door de ballotage kwam. Oh nee! Maar natuurlijk wil jij alsnog naar de Zwarte Cross 2018. Dat kan! Dan mag jij maximaal 10 campingtickets bestellen.

Dagkaarten en ‘Campingkaarten incl. 1 camper/caravanplek’ zijn alleen verkrijgbaar via de reguliere voorverkoop. De wereldwijde voorverkoop start op 18 november via www.zwartecross.nl/tickets en in alle Primeravestigingen in Nederland. De voorverkoop voor Zwarte Cross fanclub Harder! start op 11 november.

Inschrijving voor de cross opent op 4 november om 11:00 uur via deze website.

Terug naar overzicht