Finale Dutch Masters of Motocross op Zwarte Cross

Finale Dutch Masters of Motocross op Zwarte Cross

De kalender van de Dutch Masters of Motocross 2018 is bekend. De finale wordt weer gereden op de Zwarte Cross! 💪🏼

Dus cross-liefhebbers, zorg ervoor dat jullie 18 november jullie kaarten kopen om de finale te aanschouwen.

Kalender Dutch Masters of Motocross 2018

Het is zover: we mogen de kalender voor 2018 bekendmaken! Het kampioenschap bestaat komend seizoen ook weer uit vier evenementen, waaronder de spectaculaire finale bij de Zwarte Cross in Lichtenvoorde.Let goed op: de wereldwijde kaartverkoop voor de Zwarte Cross start op 18 november. Wees er snel bij want vorig jaar was de Zwarte Cross in recordtijd uitverkocht.Kijk voor meer info op http://www.knmv.nl/motorsport/Nieuws-motorsport/2017/november/kalender-dutch-masters-of-motocross-2018/

Geplaatst door Dutch Masters of Motocross op donderdag 9 november 2017

Dutch Masters of Motocross bestaat uit vier wedstrijden, waaronder de finale tijdens de Zwarte Cross. De competitie begint op zondag 11 maart 2018 in Markelo. Dit evenement is een week voor de eerste Europese MXGP-wedstrijd in Valkenswaard en past daarom perfect in het programma van de WK-rijders.

De tweede wedstrijd wordt op paasmaandag 2 april 2018 verreden op circuit ‘De Bargen’ in Oldebroek. Na een vlekkeloos WK Zijspancross in 2017 mag Stichting Circuit Oldebroek dit jaar de sterkste Nederlandse motocrosscompetitie verwelkomen.

Voor de derde wedstrijd reizen we af naar het zuiden van het land, deze wordt op 6 mei verreden in het Brabantse Mill. Deze wedstrijd is een week voor de MXGP-wedstrijd in Kegums, voor de WK-rijders is de wedstrijd in Mill een goede mogelijkheid om weer aan het zand te wennen dat ze ook in Letland te wachten staat.

De laatste wedstrijd van het seizoen wordt, net als afgelopen zomer, verreden op het zand van de Schans in Lichtenvoorde. Op vrijdag 13 juli starten de eerste manches. Het exacte tijdschema voor de finalewedstrijd moet nog gemaakt worden.

Terug naar overzicht